– Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες εσωτερικού –

TYRO

34,70 €
SKU
0310

To Tyro της Vaptio είναι μία κομψή συσκευή ατμίσματος, ιδανική για νεοεισερχόμενους ατμιστές αλλά και αυτούς που ψάχνουν αναβάθμιση σε παλαιότερης τεχνολογίας starter kit, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να καλύψει και τις ανάγκες ενός προχωρημένου ατμιστή με την πλούσια απόδοσή του σε γεύση και παραγωγή ατμού.

Το Starter Kit περιλαμβάνει

1 x Vaptio Tyro

1 x Ανταλλακτική κεφαλή 1.6Ω

1 x Ανταλλακτική κεφαλή 0.7Ω

1 x Καλώδιο USB

Οδηγίες Χρήσης

  • Λεπτομέρειες
  • Τεχνικά Χαρακτηριστικά
  • Εγγύηση

Χαρακτηριστικά Tyro

 

Ο εργονομικός σχεδιασμός τύπου «στυλό», οι μικρές διαστάσεις (διάμετρος 19mm και συνολικό ύψος 122mm), η ευχρηστία του (λειτουργία με ένα κουμπί) κι ο εύκολος τρόπος αναπλήρωσης υγρού καθιστούν το Tyro ιδανικό για τους νέους ατμιστές και όχι μόνο.

 

Η μεγάλη χωρητικότητα της μπαταρίας, σε συνδυασμό με το σύστημα φόρτισης pass through, προσφέρει αυξημένη αυτονομία μέσα στην ημέρα.

 

Με ανταλλακτικές κεφαλές από οργανικό βαμβάκι και ειδικά σχεδιασμένο σύστημα εισαγωγής αέρα, η γεύση και η ισορροπημένη αίσθηση ατμίσματος θα σας κάνουν να το λατρέψετε!

Μπαταρία και Φόρτιση

 

To Tyro είναι εφοδιασμένο με ενσωματωμένη μπαταρία υψηλής αποφόρτισης και χωρητικότητας 1500mAh, ελαχιστοποιώντας την ανάγκη για συχνή επαναφόρτιση.

 

Επιπλέον, διαθέτει ενσωματωμένα συστήματα προστασίας (αποφόρτισης, υπερφόρτισης, βραχυκυκλώματος, παρατεταμένης χρήσης) και σύστημα φόρτισης passthrough, που σας επιτρέπει ταυτόχρονη φόρτιση και χρήση.

  

Για να ελέγχετε το υπόλοιπο της μπαταρίας, το κουμπί διαθέτει λυχνία LED με 2 διαφορετικές χρωματικές ενδείξεις: Λευκό για φορτισμένη μπαταρία και κόκκινο όταν η μπαταρία χρειάζεται να φορτιστεί.

Ατμοποιητής και αντιστάσεις

 

Ο ατμοποιητής του Tyro διαθέτει χωρητικότητα υγρού 2ml, για αυξημένη αυτονομία, και πολύ εύκολο τρόπο αναπλήρωσης.

Απλά περιστρέφετε το καπάκι μέχρι να εμφανιστεί η οπή αναπλήρωσης, γεμίζετε με το υγρό σας, περιστρέφετε ξανά και είστε έτοιμοι!

 

Το Tyro χρησιμοποιεί 2 διαφορετικές αντιστάσεις, 0.7Ω και 1.6Ω (συμβατές με τον ατμοποιητή Nautilus της Aspire).

Όποια αντίσταση και να επιλέξετε, θα απολάυσετε μία ισορροπημένη εμπειρία ατμίσματος, με ικανοποιητική παραγωγή ατμού και πιστή απόδοση γεύσης.

 

Επιπλέον, διαθέτει airflow control system μέσω οπών στη βάση του ατμοποιητή (point & slot για μεγάλο εύρος ρύθμισης), για να μπορείτε να ρυθμίζετε με ακρίβεια την ποσότητα του αέρα που επιθυμείτε κατά την εισπνοή.

Διαθέσιμα Χρώματα 

 

Το Vaption Tyro είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα: Μαύρο, Ασημί και Rainbow.

 

 

 

Περισσότερες Πληροφορίες
Διάμετρος 19mm
Ύψος 122mm
Χωρητικότητα Ατμοποιητή 2.0ml
Σύστημα ελέγχου ροής αέρα Μπορείτε να ρυθμίσετε με ακρίβεια την ποσότητα του αέρα που επιθυμείτε κατά την εισπνοή μέσω του συστήματος ρύθμισης εισαγωγής αέρα στη βάση του ατμοποιητή
Ενσωματωμένη Μπαταρία Το Tyro διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία χωρητικότητας 1500 mAh
Σύστημα φόρτισης passthrough Το σύστημα φόρτισης passthrough σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τη συσκευή ενώ φορτίζει
Ένδειξη χαμηλής στάθμης μπαταρίας Όταν η φωτεινή ένδειξη ανάψει κόκκινη, η συσκευή πρέπει να φορτιστεί
Σύστημα κλειδώματος από ανεπιθύμητη χρήση Η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της συσκευής γίνεται εύκολα με το πάτημα του κουμπιού λειτουργίας 5 συνεχόμενες φορές
Διακοπή συνεχόμενης λειτουργίας Εάν το κουμπί λειτουργίας κρατηθεί πατημένο για 10 δευτερόλεπτα και παραπάνω, η συσκευή θα σταματήσει να λειτουργεί μέχρι να ελευθερωθεί το κουμπί
Εύρος Ισχύος Αντιστάσεων 0.7Ω: 15 - 23W 1.6Ω: 10 - 15W
Διαθέσιμα Χρώματα Μαύρο, Ασημί, Rainbow

Η συσκευή καλύπτεται με εγγύηση 3 μηνών. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ισχύ της εγγύησης αποτελεί η απόδειξη αγοράς του προϊόντος.

Η εγγύηση δεν ισχύει για φθορές ή βλάβες που προκύπτουν από λανθασμένη χρήση και αντίθετη ως προς τις οδηγίες του εγχειριδίου χρήσης του προϊόντος ή άλλες δημοσιευμένες οδηγίες για το προϊόν.

 

Σημειώσεις:

  • Παρακαλούμε για την σωστή λειτουργία του προϊόντος, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.
  • Φυσιολογική φθορά της μπαταρίας θεωρείται μια απώλεια της τάξης του 20%, δηλαδή απώλεια 300mAh από την ονομαστική των 1500mAh.
Φόρτωση...
Please wait...