–  Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες εσωτερικού άνω των 40€  –

TODO

Αυτονομία και αισθητική

35,00 €
SKU
0249

Το Todo είναι μία συσκευή που έχει ως βασικό χαρακτηριστικό την υπεραπλουστευμένη χρήση.

Με δυο μόνο επιλογές λειτουργίας, είναι ιδανική για αυτούς που ψάχνουν την ευκολία και την απλότητα στο άτμισμα, χωρίς όμως να θυσιάζουν την απόδοση.

Επιπλέον, διαθέτει μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας (2200mAh), ικανή να διαρκέσει, ακόμα και σε έντονη χρήση, αρκετές ώρες πριν την αποφόρτισή της.

Το Starter Kit περιλαμβάνει

1 x Συσκευή Todo

1 x Καλώδιο Micro-USB

Οδηγίες χρήσης

  • Λεπτομέρειες
  • Τεχνικά Χαρακτηριστικά
  • Εγγύηση

Επιλογές λειτουργίας του Todo

 

Το Todo διαθέτει δύο επιλογές λειτουργίας: Λειτουργία απευθείας εξόδου τάσης και λειτουργία σταθερής παροχής τάσης.

 

Λειτουργία απευθείας εξόδου τάσης: Σε αυτή τη λειτουργία, όλη η διαθέσιμη τάση της μπαταρίας παρέχεται στον ατμοποιητή.

Λειτουργία σταθερής παροχής τάσης: Σε αυτή τη λειτουργία, η ηλεκτρονική πλακέτα της συσκευής διατηρεί σταθερή την τάση που παρέχεται στον ατμοποιητή. H λειτουργία αυτή προσφέρει μία πιο ομαλή εμπειρία ατμίσματος σε σχέση με τη λειτουργία απευθείας εξόδου τάσης.

Διαστάσεις και Σχεδιασμός

 

Το Todo είναι μια μικροκαμωμένη και εντυπωσιακή συσκευή.

 

Διαθέτοντας μεταλλική, ανθεκτική κατασκευήκυλινδρικό σχήμαμικρό ύψος (89mm) και διάμετρο 22mm, που την καθιστούν ιδανικό συνδυασμό για τους περισσοτέρους ατμοποιητές της αγοράς, είναι σίγουρο πως θα την αγαπήσετε με την πρώτη ματιά.

Μπαταρία και Φόρτιση

 

Το Todo προσφέρει εξαιρετική αυτονομία καθώς διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία χωρητικότητας 2200 mAh, ικανή να διαρκέσει, ακόμα και σε έντονη χρήση, αρκετές ώρες πριν την αποφόρτισή της.

 

Το φωτεινή λυχνία στο κουμπί λειτουργίας αναβοσβήνει με διαφορετικές συχνότητες για να υποδείξει το υπόλοιπο της μπαταρίας:

Μόνιμα αναμμένο φως: 60% - 100%

Αργό αναβόσβημα: 30% - 59%

Μέτριο αναβόσβημα: 10% - 29%

Γρήγορο αναβόσβημα: 0% - 9%

 

Επιπλέον, το Todo προσφέρει λειτουργία φόρτισης passthrough (ταυτόχρονη φόρτιση και άτμισμα).

 

 

Περισσότερες Πληροφορίες
Διάμετρος 22mm
Ύψος 89mm
Τύποι λειτουργίας Λειτουργία απευθείας εξόδου τάσης Λειτουργία σταθερής παροχής τάσης
Ενσωματωμένη Μπαταρία Η συσκευή λειτουργεί με μία ενσωματωμένη μπαταρία χωρητικότητας 2200 mAh
Σύστημα φόρτισης passthrough Το σύστημα φόρτισης passthrough, σας επιτρέπει να συνεχίσετε να ατμίζετε ενώ φορτίζεται η συσκευή
Ένδειξη χαμηλής στάθμης μπαταρίας Όταν η τάση της μπαταρίας πέσει κάτω από τα 3.3V, η φωτεινή λυχνία στο κουμπί θα αναβοσβήσει σαράντα (40) φορές και η συσκευή θα απενεργοποιηθεί
Σύστημα κλειδώματος από ανεπιθύμητη χρήση Η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της μπαταρίας γίνεται εύκολα με το πάτημα του κουμπιού 5 συνεχόμενες φορές
Διακοπή συνεχόμενης λειτουργίας Εάν το κουμπί ενεργοποίησης κρατηθεί πατημένο για 10 δευτερόλεπτα και παραπάνω, η συσκευή θα σταματήσει να λειτουργεί μέχρι να ελευθερωθεί το κουμπί
Συμβατότητα Σπειρώματος Το Todo έχει σπείρωμα 510 από ατσάλι και είναι συμβατό με όλους τους ατμοποιητές τύπου 510
Εύρος ωμικής αντίστασης 0.2 - 3.5Ω
Διαθέσιμα Χρώματα Μαύρο, Ασημί

H συσκευή ατμοποίησης καλύπτεται από εγγύηση καλής λειτουργίας 3 μηνών από την ημερομηνία αγοράς. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ισχύ της εγγύησης αποτελεί η απόδειξη αγοράς του προϊόντος. 

Η εγγύηση δεν ισχύει για φθορές ή βλάβες που προκύπτουν από λανθασμένη χρήση και αντίθετη ως προς τις οδηγίες του εγχειριδίου χρήσης του προϊόντος ή άλλες δημοσιευμένες οδηγίες για το προϊόν.

 

Σημειώσεις:

  • Παρακαλούμε για την σωστή λειτουργία του προϊόντος, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.
  • Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί πως φυσιολογική φθορά της μπαταρίας θεωρείται μια απώλεια της τάξης του 20%, δηλαδή απώλεια 440mAh από την ονομαστική των 2200mAh.
  • Οι γνήσιες συσκευές ατμοποίησης Todo φέρουν τυπωμένο ή χαραγμένο σε όλα τα επί μέρους εξαρτήματά τους το λογότυπο της "NOBACCO".
Φόρτωση...
Please wait...