–  Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες εσωτερικού άνω των 40€  –

TODO + L-300 COMBO

Ειδική Τιμή 54,95 € Κανονική τιμή 68,00 €
SKU
0269

Το combo Todo + L-300 είναι σχεδιασμένο γι’ αυτούς που ψάχνουν την ευκολία και την απλότητα στο άτμισμα, χωρίς όμως να θυσιάζουν την απόδοση.

Το Starter Kit περιλαμβάνει

1 x Συσκευή Todo

1 x Καλώδιο Micro-USB

1 x Ατμοποιητή ΝΟBACCO L-300

1 x Αντίσταση (κεφαλή) Kanthal 0,5Ω

1 x Αντίσταση (κεφαλή) SS316 0,5Ω

1 x Δαχτυλίδι προστασίας

1 x Ανταλλακτικό Pyrex τανκ

Οδηγίες χρήσης 

  • Λεπτομέρειες
  • Τεχνικά Χαρακτηριστικά
  • Εγγύηση

Todo + L-300 Combo

 

Το combo Todo + L-300 είναι σχεδιασμένο γι’ αυτούς που ψάχνουν την ευκολία και την απλότητα στο άτμισμα, χωρίς όμως να θυσιάζουν την απόδοση.

 

Κατασκευασμένο από άριστα υλικά (ανοξείδωτο ατσάλι, pyrex γυαλί), ευκολία στη χρήση με μόνο δύο επιλογές λειτουργίας, αυξημένη παραγωγή ατμού και πιστή απόδοση γεύσης.

 

Ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό τσιγάρο με βασικό χαρακτηριστικό την υπεραπλουστευμένη χρήση και την κορυφαία ποιότητα γεύσης.

Todo

 

Το Todo είναι μία συσκευή που έχει ως βασικό χαρακτηριστικό την απλουστευμένη χρήση.

Με δυο μόνο επιλογές λειτουργίας, είναι ιδανική για αυτούς που ψάχνουν την ευκολία και την απλότητα στο άτμισμα, χωρίς όμως να θυσιάζουν την απόδοση.

 

Διαθέτοντας μεταλλική, ανθεκτική κατασκευή, κυλινδρικό σχήμα, μικρό ύψος (89mm) και διάμετρο 22mm, είναι σίγουρο πως θα τo αγαπήσετε με την πρώτη ματιά.

 

To Todo διαθέτει μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας (2200mAh), ικανή να διαρκέσει, ακόμα και σε έντονη χρήση, αρκετές ώρες πριν την αποφόρτισή της.

Επιπλέον, προσφέρει λειτουργία φόρτισης passthrough (ταυτόχρονη φόρτιση και άτμισμα).

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του Todo.

Nobacco L-300

 

Σχεδιασμένος και υλοποιημένος από το Nobacco Design Center, o L-300 είναι ο τρίτος κατά σειρά ατμοποιητής που σχεδιάζεται αποκλειστικά για τη NOBACCO.

 

Κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι για μέγιστη αντοχή, ενώ η χρήση γυαλιού Pyrex και υψηλής καθαρότητας οργανικό βαμβάκι ως μέσο απορρόφησης στις αντιστάσεις, εξασφαλίζουν κορυφαία ποιότητα γεύσης.

Με σχεδιασμό τύπου "ποτηριού" που εκμηδενίζει τις διαρροές, διαθέτει ρύθμιση της εισαγωγής του αέρα (AFS - Air Flow Control System), με αποσπώμενο περιστροφικό δακτύλιο, στο άνω τμήμα.

 

Οι αντιστάσεις του NOBACCO L-300, κατασκευασμένες με γνώμονα το ποιοτικό άτμισμα, χρησιμοποιούν ως υλικό απορρόφησης υψηλής καθαρότητας οργανικό βαμβάκι που εξασφαλίζουν μοναδική ποιότητα γεύσης.

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του Nobacco L-300. 

 

 

Περισσότερες Πληροφορίες
Διάμετρος 22mm
Ύψος 134.8mm
Τύποι λειτουργίας Λειτουργία απευθείας εξόδου τάσης Λειτουργία σταθερής παροχής τάσης
Χωρητικότητα Ατμοποιητή 2.0ml
Σύστημα ελέγχου ροής αέρα Ο περιστροφικός δακτύλιος στο άνω τμήμα του ατμοποιητή σας επιτρέπει να ρυθμίζετε, ανά πάσα στιγμή, την ποσότητα του αέρα που εισέρχεται στην αντίσταση (κεφαλή)
Ενσωματωμένη Μπαταρία Η συσκευή λειτουργεί με μία ενσωματωμένη μπαταρία χωρητικότητας 2200 mAh
Σύστημα φόρτισης passthrough Το σύστημα φόρτισης passthrough, σας επιτρέπει να συνεχίσετε να ατμίζετε ενώ φορτίζεται η συσκευή
Ένδειξη χαμηλής στάθμης μπαταρίας Όταν η τάση της μπαταρίας πέσει κάτω από τα 3.3V, η φωτεινή λυχνία στο κουμπί θα αναβοσβήσει σαράντα (40) φορές και η συσκευή θα απενεργοποιηθεί
Σύστημα κλειδώματος από ανεπιθύμητη χρήση Η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της μπαταρίας γίνεται εύκολα με το πάτημα του κουμπιού 5 συνεχόμενες φορές
Διακοπή συνεχόμενης λειτουργίας Εάν το κουμπί ενεργοποίησης κρατηθεί πατημένο για 10 δευτερόλεπτα και παραπάνω, η συσκευή θα σταματήσει να λειτουργεί μέχρι να ελευθερωθεί το κουμπί
Εύρος Ισχύος Αντιστάσεων 0.5Ω Kanthal: 20-35 Watts 0.5Ω SS316: 20-40 Watts
T.P.D. Compliant O ατμοποιητής Nobacco L-300 πληροί τις προϋποθέσεις της Τ.P.D. με σχεδίαση αποφυγής διαρροής υγρού και χωρητικότητα 2ml υγρού αναπλήρωσης
Διαθέσιμα Χρώματα Μαύρο, Ασημί

H συσκευή ατμοποίησης Todo καλύπτεται από εγγύηση καλής λειτουργίας 3 μηνών από την ημερομηνία αγοράςΟ ατμοποιητής Nobacco L-300 καλύπτεται από εγγύηση καλής λειτουργίας 3 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ισχύ της εγγύησης αποτελεί η απόδειξη αγοράς του προϊόντος. 

Η εγγύηση δεν ισχύει για φθορές ή βλάβες που προκύπτουν από λανθασμένη χρήση και αντίθετη ως προς τις οδηγίες του εγχειριδίου χρήσης του προϊόντος ή άλλες δημοσιευμένες οδηγίες για το προϊόν.

 

Σημειώσεις:

  • Παρακαλούμε για την σωστή λειτουργία του προϊόντος, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.
  • Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί πως φυσιολογική φθορά της μπαταρίας θεωρείται μια απώλεια της τάξης του 20%, δηλαδή απώλεια 440mAh από την ονομαστική των 2200mAh.
  • Οι γνήσιες συσκευές ατμοποίησης Todo και οι ατμοποιητές Nobacco L-300 φέρουν τυπωμένο ή χαραγμένο σε όλα τα επί μέρους εξαρτήματά τους το λογότυπο της "NOBACCO".
Φόρτωση...
Please wait...