– Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες εσωτερικού –

Η δύναμη της επιλογής

Αριστούχος μαθήτρια στα 82!

Τι συμβαίνει όταν μια ανεκπλήρωτη επιθυμία σε κρατά σε εγρήγορση μια ολόκληρη ζωή; Και όταν η θέληση να την κάνεις πράξη σε οδηγεί σε υπερβάσεις απρόσμενες ίσως κι από τον ίδιο τον εαυτό σου;

Τη δική της απάντηση έδωσε με το παράδειγμά της μια γιαγιά από την Κοζάνη. Λίγο πριν διαβεί το κατώφλι της ένατης δεκαετίας της ζωής της αποφάσισε να φοιτήσει σε Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, από το οποίο όχι απλώς κατάφερε να πάρει απολυτήριο Γυμνασίου - στα 82 της χρόνια - αλλά αρίστευσε με βαθμό 19.6! Μάλιστα, για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των μαθημάτων, έμαθε να χειρίζεται ηλεκτρονικό υπολογιστή ενώ οι κατά πολλά χρόνια μικρότεροι συμμαθητές της έχουν να λένε για την υποδειγματική συνεργασία τους. Όσο για τη διαγωγή της προς τους επίσης μικρότερους καθηγητές της; Άψογη!

Όμως η ιστορία της γιαγιάς δε σταμάτησε εδώ. Συνεχίζει τις σπουδές της έχοντας βάλει στόχο να πάρει και το απολυτήριο Λυκείου. Μπορεί να μην κατάφερε να γίνει δασκάλα, όπως ονειρευόταν στα παιδικά της χρόνια, αν και ποτέ δεν ξέρεις…  Με την επιστροφή της στα θρανία έβαλε όμως τα γυαλιά και στον τελευταίο δύσπιστο, πριν τα φορέσει κυριολεκτικά η ίδια.

Γιατί βρήκε τη Δύναμη της Επιλογής!Φόρτωση...
Please wait...