–  Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες εσωτερικού άνω των 40€  –

THE FRENCH BAKERY - WOODS

6,50 €
SKU
S-054

Ελαφριά μαρέγκα με μία ιδέα από λεμόνι. Ώρα για επιδόρπιο!

  • Λεπτομέρειες

Remix Juice

 

Συγκεντρώσαμε τις μεγαλύτερες εταιρείες υγρών αναπλήρωσης σε μία σειρά S&V.

Glas, The French Bakery, Devil’s Anarchy, Bakers Dozen είναι λίγα μόνο από τα ονόματα που περιλαμβάνονται στην σειρά Remix Juice και σκοπεύουν να εντυπωσιάσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ατμιστή.

 

Η σειρά Remix Juice περιλαμβάνει πάνω από 25 εκλεπτυσμένες γεύσεις και μία γκάμα που συνεχώς ανανεώνεται και εμπλουτίζεται. Αρώματα που παράγονται σε Αμερική και Γαλλία σε Shake & Vape έκδοση για απεριόριστη απόλαυση.

 

Μεγάλη ποικιλία γεύσεων μπορείτε να βρείτε στα εντυπωσιακά Remix Bar των Nobacco Shop, καθώς επίσης και στο eshop μας.

Τα υγρά της σειράς Remix Juice συσκευάζονται και κυκλοφορούν σε φιαλίδιο των 30ml, με καπάκι Child Lock και Tamper Evident.

H περιεκτικότητα αρώματος στο φιαλίδιο είναι στα 10ml και η σύνθεση του αποτελείται από υψηλής ποιότητας (USP grade) προπυλενογλυκόλη (PG) και αρωματικές ύλες.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το συγκεκριμένο προϊόν δεν προορίζεται για άμεση χρήση στον ατμοποιητή.

Είναι συμπυκνωμένο άρωμα και χρειάζεται περεταίρω διάλυση. Συμπληρώνετε ατμιστική βάση ποσότητας 20ml (νικοτινούχα ή μη) για να δημιουργηθεί ένα έτοιμο υγρό αναπλήρωσης.

 

Προτεινόμενος χρόνος ωρίμανσης: 2-7 ημέρες. 

SHAKE AND VAPE

 

Το Shake and Vape είναι μια νέα και απλοποιημένη εκδοχή του DIY για να δημιουργεί ο ατμιστής υγρό αναπλήρωσης στο επίπεδο νικοτίνης που επιθυμεί εύκολα και γρήγορα.

 

Ο πιο διαδεδομένος τύπος συσκευασίας εμπεριέχει μια ποσότητα προ-ωριμασμένου αρώματος σε μεγαλύτερο μπουκάλι και απαιτεί μόνο την προσθήκη ατμιστικής βάσης (νικοτινούχας ή/και μηδενικής).

 

Ο χρόνος ωρίμανσης στα Shake and Vape είναι πολύ πιο σύντομος σε σχέση με το παραδοσιακό DIY.

Συνήθως 2 - 7 ημέρες αρκούν για να απολαύσετε ένα έτοιμο υγρό αναπλήρωσης, αλλά ακόμα με άμεση χρήση ο ανυπόμονος ατμιστής είναι πολύ κοντά στο επιθυμητό γευστικό αποτέλεσμα. 

 

Φόρτωση...
Please wait...