– Δωρεάν μεταφορικά παραγγελίες άνω των 19€ –

Συχνές Ερωτήσεις glo™

Η Εταιρεία δεν παρέχει κανενός είδους εγγύηση ή ασφάλεια ότι τα προϊόντα της είναι αβλαβή για τον οργανισμό και δεν δηλώνει, διαφημίζει ή προβάλλει ότι η χρήση των Προϊόντων της και γενικά των προϊόντων ατμίσματος εμφανίζουν μειωμένο κίνδυνο για την υγεία ή διατίθενται ως μέσο διακοπής του καπνίσματος.

Οι κοινωνικές και πολιτισμικές αλλαγές οδήγησαν το κάπνισμα να θεωρείται πλέον ως ένα μη θετικό κομμάτι του τρόπου ζωής. Το glo™ αναπτύχθηκε ως μια καινοτόμα τεχνολογική λύση για τους καπνιστές που νιώθουν σύγχυση και εκτεθειμένοι σε κίνδυνο ως προς το κάπνισμα. Το glo™ τους προσφέρει ένα θερμαινόμενο σύστημα καπνού που επιτρέπει την απόλαυσή του, αλλά με ένα πιο διακριτικό τρόπο που δεν δημιουργεί τον καπνό, τη μυρωδιά και τις τοξικές ουσίες του παραδοσιακού τσιγάρου.

Το glo™ είναι ένα προϊόν θέρμανσης καπνού με απλό και έξυπνο σχεδιασμό για να μπορεί να απολαμβάνει ο καταναλωτής γεύση οικεία με τα παραδοσιακά συμβατικά τσιγάρα.

Η τεχνολογία αυτή, παρέχει τη βέλτιστη θερμοκρασία για να απελευθερωθεί η γεύση αρωματικού καπνού. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω ταχείας θέρμανσης, ελέγχου θερμοκρασίας & μοναδικής τεχνολογίας μόνωσης.

Τηλέφωνο χωρίς χρέωση: 800 500 1450 

email: info@discoverglo.gr


Γενικές ερωτήσεις

Το εμπορικό σήμα glo™ είναι μια εμπνευσμένη λέξη που επιλέχθηκε σκόπιμα λόγω της ομοιότητάς της με την αγγλική λέξη "glow’’ που σημαίνει λάμψη. Η λέξη glo™, λειτουργεί και ως ρήμα και ως ουσιαστικό. Σε μορφή ρήματος το "to glow" – αναφέρεται στο φως που εκπέμπεται όταν κάτι θερμαίνεται χωρίς φλόγα, ή λάμπει σαν κάτι που θερμαίνεται έντονα (αλλά δεν καίγεται). Σε μορφή ουσιαστικού ή επιθέτου, το ¨glow¨ μπορεί επίσης να εκφραστεί ως μια συναισθηματική περιγραφή, με βάση ένα πρόσωπο που φαίνεται χαρούμενο (π. χ. "είναι πολύ χαρούμενος με την προαγωγή του – δείτε πώς λάμπει"). Οπότε, το glo™ επιλέχθηκε γιατί συλλαμβάνει τη θερμότητα και όχι την καμένη πτυχή του προϊόντος. Παρέχει, επίσης στο brand, εγγύτητα και οικειότητα. Η λέξη "glo™" συνδέεται επίσης με ζεστά, φιλόξενα χρώματα όπως το πορτοκαλί.

Η ονομασία "NEO™ Sticks" επιλέχθηκε καθώς εκφράζει το νεωτερισμό και την καινοτομία ('neo' = ελληνική λέξη για το νέο, το "νέο", όταν συνδεθεί με άλλες λέξεις δηλώνεται το καινούργιο). Η ονομασία ισορροπεί με τη λέξη ¨sticks¨, τις νέες ράβδους καπνού για το νέο φορμάτ.

Είναι μια εναλλακτική λύση στους καπνιστές των παραδοσιακών συμβατικών τσιγάρων.

Το σύστημα θέρμανσης καπνού glo™ προορίζεται αποκλειστικά για ενήλικες και καταναλωτές προϊόντων που περιέχουν νικοτίνη. Το glo™ δεν προορίζεται για: άτομα κάτω των 18 ετών, άτομα τα οποία είναι αλλεργικά ή ευαίσθητα στη νικοτίνη, έγγυες και θηλάζουσες γυναίκες, άτομα τα οποία πρέπει να αποφεύγουν τον καπνό ή τα προϊόντα που περιέχουν νικοτίνη για ιατρικούς λόγους, άτομα με καρδιακές παθήσεις, υπέρταση ή διαβήτη. Κρατήστε τα προϊόντα glo™ μακρία από παιδιά και κατοικίδια.

Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών.

Το glo™ έχει πολύ διαφορετική τεχνολογία σε σχέση με τα ηλεκτρονικά τσιγάρα. Τα NEO™ Sticks αποτελούν προϊόντα καπνού που απαιτούν την προηγμένη τεχνολογία θέρμανσης της συσκευής glo™ για να παράγουν τη γεύση και τη νικοτίνη εντός του ατμού του καπνού. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν έχει ταξινομηθεί ως προϊόν καπνού, και είναι συνήθως μια αυτόνομη συσκευή πολλαπλής χρήσης που περιέχει ένα υγρό σκεύασμα με γεύσεις και νικοτίνη, το οποίο, όταν θερμαίνεται στη συσκευή, δημιουργεί ατμό.

Έχουν σχεδιαστεί και λειτουργούν διαφορετικά. Δεν έχουν ακόμα πραγματοποιηθεί μελέτες που να συγκρίνουν τις επιπτώσεις στην υγεία από το σύστημα θέρμανσης καπνού και από τα ηλεκτρονικά τσιγάρα.

Η γεύση των NEO™ Sticks είναι ένας εντελώς νέος τρόπος για να απολαύσετε τη γεύση του καπνού. Στην αρχή, η γεύση θα είναι ξεχωριστή και διαφορετική από αυτή των συμβατικών τσιγάρων, καθώς δεν περιέχουν συστατικά γεύσης που παράγονται ως υποπροϊόντα της καύσης.

Πρόκειται για σύγκριση μεταξύ ενός τσιγάρου αναφοράς (3R4F) και του ατμού του θερμαινόμενου καπνού από το glo™ σε σχέση με τους 9 τύπους επιβλαβών συστατικών που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συνιστά να μειωθούν.

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οι επιπτώσεις αυτού του προϊόντος στην υγεία είναι λιγότερο επιβλαβείς από άλλα προϊόντα καπνού.

Ενώ τα NEO™ Sticks δεν καίνε τον καπνό, δεν αφήνουν στάχτη και έχουν ελάχιστη οσμή, αυτό δεν σημαίνει ότι το προϊόν αυτό ενέχει μικρότερο κίνδυνο για την υγεία σας από ό, τι άλλα προϊόντα καπνού.

Ενώ τα NEO™ Sticks δεν καίνε τον καπνό, δεν αφήνουν στάχτη και έχουν ελάχιστη οσμή, αυτό δεν σημαίνει ότι το προϊόν αυτό ενέχει μικρότερο κίνδυνο για την υγεία σας από ό, τι άλλα προϊόντα καπνού.

Και τα δύο προϊόντα περιέχουν νικοτίνη και η νικοτίνη είναι μια εθιστική ουσία.

Σύμφωνα με το ελληνικό ρυθμιστικό πλαίσιο, τα προϊόντα θέρμανσης καπνού μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με περιορισμούς ανάλογα με τον τύπο του χώρου. Πιο συγκεκριμένα: Τα προϊόντα νέας γενιάς έχουν τους ίδιους περιορισμούς σχετικά με τη χρήση, την πώληση και τη διαφήμιση, όπως τα παραδοσιακά προϊόντα καπνού (συμβατικά τσιγάρα). Ως εκ τούτου, ισχύει η ολική απαγόρευση του καπνίσματος σε όλους τους εσωτερικούς δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους εργασίας, σε όλα τα HoReCa εκτός από τις εξωτερικές περιοχές που εξαιρούνται, σε όλους τους τύπους αιθουσών αναμονής, στα αεροδρόμια εκτός από τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους για καπνιστές, στους σταθμούς σε όλα τα μέσα μεταφοράς, συμπεριλαμβανομένων και πλοίων, σε όλα τα σχολικά κυλικεία, σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, συμπεριλαμβανομένων των ταξί, σε όλα τα ιδιωτικά ή δημόσια αυτοκίνητα που μεταφέρουν παιδιά έως 12 ετών.

Έχουν σχεδιαστεί και λειτουργούν διαφορετικά. Δεν έχουν ακόμα πραγματοποιηθεί μελέτες που να συγκρίνουν τις επιπτώσεις στην υγεία μεταξύ του συστήματος θέρμανσης καπνού και των ηλεκτρονικών τσιγάρων.

Ενώ τα NEO™ Sticks δεν καίνε τον καπνό, δεν αφήνουν στάχτη και έχουν ελάχιστη οσμή, αυτό δεν σημαίνει ότι το προϊόν αυτό ενέχει μικρότερο κίνδυνο για την υγεία σας από ό, τι άλλα προϊόντα καπνού.

Θερμαίνοντας τον καπνό από έξω προς τα μέσα εξασφαλίζουμε ότι υπάρχει μια αποτελεσματική μετατροπή των αρωματικών συστατικών του καπνού στη ράβδο εντός του ατμού του καπνού που εισπνέεται. Το glo™ έχει επίσης σχεδιαστεί να θερμαίνει τον καπνό από έξω προς τα μέσα για να επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό της συσκευής.

Η συσκευή έχει δοκιμαστεί με επιτυχία για να διασφαλίσει ότι συμμορφώνεται με όλους τους κατάλληλους κανονισμούς ασφαλείας και λειτουργίας ηλεκτρονικών συσκευών στη χώρα μας. Ειδικά τεστ περιλαμβάνουν: - IEC 60335-1: Γενική ασφάλεια των προϊόντων (ασφαλές σχέδιο, δοκιμή πτώσης, ανεπάρκεια ασφάλειας κ. λπ.) (link) - Ηλεκτρομαγνητική συμμόρφωση (EMC), για να διασφαλίσει ότι η συσκευή δεν παρεμβαίνει και δεν μπορεί να επηρεαστεί από άλλα ηλεκτρονικά προϊόντα (link) - IP54 - (εισχώρηση νερού και σωματιδίων) - για να αποδείξει ότι προστατεύεται από την επαφή με νερό (link) - ROHS (link) - Αυτή είναι μια οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης-όχι κανονισμός, που σημαίνει ότι είναι μια οδηγία για τους εμπλεκόμενους, αλλά δεν υπάρχει εκτελεστής ή ρυθμιστική αρχή στο πώς θα επιτευχθούν τα αποτελέσματα. Ο μοναδικός σκοπός είναι να αντιμετωπιστεί το θέμα των καταναλωτικών ηλεκτρονικών αποβλήτων σε παγκόσμιο επίπεδο. Με το για πάντα εξελισσόμενο κόσμο της τεχνολογίας, πολλά ηλεκτρονικά προϊόντα απορρίπτονται και καταλήγουν σε χώρους υγειονομικής ταφής που καταλήγουν να προκαλούν βλάβες στο περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία. Η παρούσα οδηγία αφορά την κατασκευή των διαφόρων ειδών ηλεκτρικού εξοπλισμού χωρίς τη χρήση έξι διαφορετικών επικίνδυνων υλικών: 1. Μόλυβδος (Pb), 2. Υδράργυρος (Hg), 3. Κάδμιο (Cd), 4. Εξασθενές χρώμιο (Cr6+): Χρησιμοποιείται στην επιχρωμίωση, χρωμικά επιστρώματα, και αστάρια, 5.Πολυβρωμοδιφαινύλια (PBB): επιβραδυντικό ανάφλεξης στο πλαστικό, 6.Πολυβρωμοδιφαινύλια αιθέρα (PBDE): επιβραδυντικό ανάφλεξης στο πλαστικό. - REACH είναι ένας κανονισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης (link). Ο μοναδικός σκοπός του κανονισμού REACH είναι η διεύθυνση της παραγωγής και χρήσης των χημικών ουσιών, και οι πιθανές επιπτώσεις τους τόσο στην ανθρώπινη υγεία όσο και στο περιβάλλον. Ο κανονισμός REACH απαιτεί από όλες τις επιχειρήσεις που παρασκευάζουν ή εισάγουν χημικές ουσίες στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σε ποσότητες ενός τόνου ή περισσότερο ετησίως, να καταχωρούν τις ουσίες αυτές στο Ευρωπαϊκό Οργανισμό Χημικών προϊόντων (ECHA). Οι παρασκευαστές, οι εισαγωγείς και επίσης οι πελάτες τους υποχρεούνται να κοινοποιούν πληροφορίες σχετικά με τις χημικές ουσίες σε ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού, προκειμένου να γνωρίζουν τις πληροφορίες που αφορούν την υγεία και την ασφάλεια των προϊόντων που παρέχονται.

Η συσκευή έχει ελεγχθεί και πιστοποιηθεί από ανεξάρτητο παράγοντα δοκιμής ασφάλειας της εταιρείας για να είναι ασφαλής κατά την κανονική χρήση.

Η συσκευή έχει ελεγχθεί και πιστοποιηθεί από ανεξάρτητη εταιρεία δοκιμών ασφαλείας για να είναι ασφαλής σε κανονική χρήση.

Η συσκευή glo™ πρέπει να απορρίπτεται σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς για τη διάθεση και ανακύκλωση ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Η συσκευή glo™ κατασκευάζεται από την εταιρεία Nicoventures.

Η British American Tobacco Hellas.

Η εταιρεία Nobacco.

Είναι ο αριθμός της παρτίδας.

Το glo™ παρέχει απλότητα και ευκολία χρήσης σε ενήλικες καπνιστές. Επομένως, το ότι δεν χρειάζεται να φορτίζετε συνεχώς το προϊόν είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό που επιτρέπει την απλή και λειτουργικά εύκολη εμπειρία. Οι ενήλικες καπνιστές θα αποφασίσουν πώς θα χρησιμοποιούν το glo™ για να ταιριάζει με τον τρόπο ζωής τους. Ακριβώς επειδή πρέπει να φορτίζετε το κινητό σας τηλέφωνο μία φορά την ημέρα, δεν σημαίνει ότι το χρησιμοποιείτε συνεχώς όλη την ημέρα. Ωστόσο, η φόρτιση του κινητού σας τηλεφώνου μία φορά την ημέρα είναι ένα χαρακτηριστικό σχεδιασμού που διευκολύνει τη χρήση του.

Δεν προωθούμε ένα προϊόν έναντι κάποιου άλλου. Η στρατηγική της εταιρείας μας επικεντρώνεται στην παροχή στους ενήλικους καπνιστές μιας σειράς προϊόντων από συμβατικά τσιγάρα έως εναλλακτικά προϊόντα νικοτίνης, συμπεριλαμβανομένου του glo™, του προϊόντος θερμαινόμενου καπνού της εταιρίας μας. Τελικά ο καταναλωτής θα αποφασίσει ποια προϊόντα υπερέχουν.

Ασφαλώς όχι. Η στρατηγική της εταιρείας μας επικεντρώνεται στην παροχή στους ενήλικες καπνιστές μιας σειράς προϊόντων από συμβατικά τσιγάρα μέχρι εναλλακτικά προϊόντα νικοτίνης, συμπεριλαμβανομένου του glo™, του προϊόντος θερμαινόμενου καπνού της εταιρίας μας.

Στο πλαίσιο των προϊόντων καπνού, ο "καπνός" συνδέεται κυρίως με τις εκπομπές από τα αναμμένα τσιγάρα και τα πούρα. Πρόκειται για ένα πολύπλοκο σύστημα αερολύματος με τα κύρια χημικά συστατικά του να προέρχονται από την καύση του καπνού. Ο όρος "ατμός καπνού" είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει το αερόλυμα που παράγεται από ένα σύστημα θέρμανσης καπνού όπως συμβαίνει με το glo™ και τα ΝΕΟ™ sticks, όπου εξαλείφεται η καύση του καπνού. Το κύριο σώμα του αερολύματος προέρχεται από πρόσθετα συστατικά όπως η γλυκερόλη, χωρίς πολλές από τις τοξικές ουσίες που παράγονται από την καύση του καπνού.

Αυτή είναι μια σύγκριση μεταξύ ενός τσιγάρου αναφοράς (3R4F) και του θερμού ατμού καπνού από το glo™ σε σχέση με τους 9 τύπους επιβλαβών συστατικών που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συνιστά να μειωθούν.

Ο σχεδιασμός και η τεχνολογία τους είναι διαφορετικά, ωστόσο η αρχή της θέρμανσης του καπνού είναι η ίδια.


glo™

Η συσκευή glo™ αποτελείται από ένα θάλαμο θέρμανσης στον οποίο εισέρχεται το NEO™ Stick. Όταν είναι ενεργή η συσκευή, ο θάλαμος θέρμανσης, ο οποίος τροφοδοτείται από μπαταρία, θερμαίνει τον καπνό στους 240°C. Μπορείτε να εισπνεύσετε το αερόλυμα που παράγεται μέσω του φίλτρου του NEO™ Stick.

Η γεύση των NEO™ Sticks είναι ένας εντελώς νέος τρόπος για να απολαύσετε τη γεύση του καπνού. Η γεύση τους είναι από αρωματικές νότες καπνού που παράγονται από τη θέρμανση του καπνού κι όχι από την καύση. Στην αρχή, η γεύση θα είναι ξεχωριστή και διαφορετική από αυτή των συμβατικών τσιγάρων. Ωστόσο, είναι μια γεύση που θα μάθετε να αγαπάτε. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 4 μοναδικές γεύσεις NEO™ Sticks:

• Ultramarine, αυθεντική γεύση καπνού (υψηλή νικοτίνη)

• Νavy Blue, αυθεντική γεύση καπνού (χαμηλή νικοτίνη)

• Yellow, αυθεντική γεύση καπνού με φρέσκες νότες εσπεριδοειδών (χαμηλή νικοτίνη)

• Green, αυθεντική γεύση καπνού με νότες από τραγανή μέντα (χαμηλή νικοτίνη).

Αποτελείται από ένα μονωμένο θάλαμο θέρμανσης, εξάρτημα θέρμανσης καπνού, PCB (πλακέτα κυκλώματος – έλεγχος εξαρτήματος θέρμανσης καπνού), μπαταρία και LED (δίοδος εκπομπής φωτός).

Μονωμένος σωλήνας θέρμανσης: Διατηρεί μια άνετη εξωτερική επιφανειακή θερμοκρασία και κάνει τη συσκευή πιο αποτελεσματική

Εξάρτημα θέρμανσης καπνού: Επιτρέπει την ταχεία θέρμανση

PCB (πλακέτα κυκλώματος): Έλεγχος θερμαντήρα

Μπαταρία: 1 πλήρης φόρτιση, έως και 30 επαναλαμβανόμενες χρήσεις

LED: Ενδείξεις συσκευής

Η θερμοκρασία θέρμανσης είναι 240°C.

Για να απολαύσουν οι καταναλωτές τον θερμαινόμενο καπνό χωρίς οποιεσδήποτε παρενοχλήσεις, το εξάρτημα θέρμανσης και η μπαταρία βρίσκονται δίπλα μαζί σε μια συσκευή που της επιτρέπει να είναι συμπαγής για να χωράει στο ένα χέρι. Η χρήση της είναι όσο το δυνατόν πιο απλή, πατώντας ένα μόνο κουμπί που ελέγχει τα πάντα.

Μέγεθος: H86 x W44 x 22 mm

Βάρος: 101 gr

Αλουμίνιο & υψηλής ποιότητας πλαστικό.

Σχεδιάζεται στο Λονδίνο, τα βασικά συστατικά του έχουν κατασκευαστεί στην Ιαπωνία (μπαταρία) και τις ΗΠΑ (μόνωση και εξάρτημα θέρμανσης) και τέλος, συναρμολογείται στην Κίνα.

Μπαταρία ιόντων λιθίου.

Καλώδιο USB, βούρτσα Καθαρισμού, προσαρμογέας πρίζας.

Μπορείτε να αγοράσετε το σύστημα θέρμανσης καπνού glo™ αποκλειστικά στα κατάστημα Nobacco σε όλη την Ελλάδα και στο e-shop της Nobacco.

Το glo™ σας προσφέρει δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 2 εβδομάδων με εξατομικευμένη υποστήριξη από έναν glo™ expert. Μπορείτε να κάνετε αίτηση για τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 2 εβδομάδων στο www.discoverglo.gr ή www.nobacco.gr ή αν πάτε σε οποιοδήποτε κατάστημα της Nobacco.

1. Μια συσκεύη glo™
2. Ένα βουρτσάκι καθαρισμού
3. Ένα καλώδια USB
4. Έναν αντάπτορα πρίζας

Είναι ο κωδικός της συσκευής σας (my glo™ number). Τον χρειάζεστε για να μπορέσετε να καταχωρίσετε τη συσκευή στο όνομά σας και να απολαμβάνετε τα οφέλη της υποστήριξης πελατών glo™.

1. Εξατομικευμένη υποστήριξη.
2. Τεχνική υποστήριξη.
3. Άμεση αντικατάσταση συσκευής σε περίπτωση ελαττωματικής συσκευής ή βλάβης.
4. Μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του glo™.

45 ευρώ Bundle offer (5 πακέτα NEO™ Sticks της επιλογής σας & η glo™ συσκευή).

Καλώδιο USB: 9 ευρώ

Βουρτσάκι καθαρισμού: 7 ευρώ.Η συσκευασία περιέχει δύο (2) βουρτσάκια.

Αντάπτορας πρίζας: 10 ευρώ

Η στάχτη παράγεται από την καύση και το προϊόν αυτό δεν καίγεται παρά μόνο θερμαίνεται.

Έχουμε διεξάγει δύο έρευνες για να το αποδείξουμε αυτό:

1) Δοκιμή της διαφοράς μεταξύ glo™ και συμβατικών τσιγάρων για συγκεκριμένους δείκτες καπνού/ ατμού καπνού σε ελεγχόμενο περιβάλλον

2) Συγκρίνοντας την οσμή των δειγμάτων υφάσματος και μαλλιών που έχουν εκτεθεί σε ατμούς καπνού και καπνό κατά τη χρήση.

Απαιτούνται 2-4 ώρες για την πλήρη φόρτιση της μπαταρίας, και κανονικά στο υψηλότερο όριο, αν φορτίζετε μέσω θύρας USB, κι η οποία επαρκεί για μέχρι 30 χρήσεις. Αυτό το προϊόν πρέπει να συνδέεται αποκλειστικά σε κύκλωμα εξαιρετικά χαμηλής τάσης ασφάλειας (SELV) ονομαστικών τιμών 5VDC, 2A. Χρησιμοποιήστε μόνο τον προσαρμογέα πρίζας και το καλώδιο USB glo™ που παρέχεται. Μην χρησιμοποιείτε άλλο καλώδιο USB ή προσαρμογέα πρίζας για να φορτίζετε το σύστημα θέρμανσης καπνού glo™.

Απαιτούνται 2-4 ώρες για την πλήρη φόρτιση της μπαταρίας, και κανονικά στο κατώτερο όριο, αν φορτίζετε με τον παρεχόμενο προσαρμογέα πρίζας, κι η οποία επαρκεί για μέχρι 30 χρήσεις. Αυτό το προϊόν πρέπει να συνδέεται αποκλειστικά σε κύκλωμα εξαιρετικά χαμηλής τάσης ασφάλειας (SELV) ονομαστικών τιμών 5VDC, 2A. Χρησιμοποιήστε μόνο τον προσαρμογέα πρίζας και το καλώδιο USB glo™ που παρέχεται. Μην χρησιμοποιείτε άλλο καλώδιο USB ή προσαρμογέα πρίζας για να φορτίζετε το σύστημα θέρμανσης καπνού glo™.

Δεν υπάρχει κουμπί απενεργοποίησης στη συσκευή glo™. Μπορείτε να διακόψετε τη χρήση οποιαδήποτε στιγμή κρατώντας πατημένο για 3 δευτερόλεπτα το πλήκτρο ελέγχου του συστήματος θέρμανσης καπνού glo™. Tο σύστημα θέρμανσης καπνού glo™ θα δονηθεί ελαφρά για να σας υποδείξει ότι απενεργοποιείται. Μια χρήση αν διακοπεί δεν μπορεί να συνεχιστεί αργότερα. Τα τοποθετημένα NEOSticks πρέπει να αφαιρούνται και να αντικαθίστανται πριν από την έναρξη της επόμενης χρήσης.

Κάθε χρήση διαρκεί 3,5 λεπτά. Τρεις από τις τέσσερις λυχνίες θα σβήσουν 20 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος της χρήσης, υποδεικνύοντας ότι πλησιάζει στη λήξη της με μια ελαφριά δόνηση. Εν συνεχεία, το σύστημα θέρμανσης καπνού glo™ θα απενεργοποιηθεί αυτόματα. Μπορείτε να διακόψετε τη χρήση οποιαδήποτε στιγμή κρατώντας πατημένο για 3 δευτερόλεπτα το πλήκτρο ελέγχου του συστήματος θέρμανσης καπνού glo™. Tο σύστημα θέρμανσης καπνού glo™ θα δονηθεί ελαφρά για να σας υποδείξει ότι απενεργοποιείται. Μια χρήση δεν μπορεί να διακοπεί και να συνεχιστεί αργότερα. Τα τοποθετημένα NEO™ Sticks πρέπει να αφαιρούνται και να αντικαθίστανται πριν από την έναρξη της επόμενης χρήσης.

Όχι, μπορείτε να έχετε όσες εισπνοές θέλετε κατά τη διάρκεια του χρόνου της συνεδρίας (3,5 λεπτά).

Η διάρκεια είναι σταθερή στα 3,5 λεπτά.

Για καλύτερες επιδόσεις, η συσκευή θέρμανσης καπνού glo™ πρέπει να καθαριστεί μετά από 20 χρήσεις. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή θέρμανσης καπνού glo™ έχει κρυώσει για τουλάχιστον 5 λεπτά πριν τον καθαρισμό. Ανοίξτε τη θύρα στο επάνω μέρος και την πόρτα καθαρισμού στο κάτω μέρος της συσκευής θέρμανσης καπνού glo™. Καθαρίστε το εσωτερικό του θαλάμου θέρμανσης χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο βουρτσάκι. Για καλύτερα αποτελέσματα, καθαρίστε και από τις δύο άκρες όπως απαιτείται.

Η συσκευή θέρμανσης καπνού glo™ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενώ έχει συνδεθεί για φόρτιση εφόσον έχει αρκετή μπαταρία. Ωστόσο, η φόρτιση θα διακοπεί μέχρι να ολοκληρωθεί η χρήση.

Εάν το προϊόν αποθηκεύεται κατάλληλα, η διάρκεια ζωής της συσκευής πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 1 έτος. Πρέπει να τηρούνται οι συνθήκες αποθήκευσης, π.χ. να αποφεύγονται οι ακραίες θερμοκρασίες.

Ο προσαρμογέας πρίζας glo™ φορτίζει τη συσκευή με το σωστό ρυθμό μεταξύ των θερμοκρασιών 10°C με 45°C. Σε θερμοκρασίες μεταξύ 0°C και 10°C ο προσαρμογέας πρίζας glo™ θα επαναφορτίσει το σύστημα θέρμανσης καπνού glo™ στο μισό της κανονικής ταχύτητας. Μην χρησιμοποιείτε τον προσαρμογέα πρίζας glo™ σε θερμοκρασίες χαμηλότερες του 0°C ή υψηλότερες των 45°C.

Απλώς ξεπλύνετε τη βούρτσα καθαρισμού κάτω από τρεχούμενο νερό. Βεβαιωθείτε ότι η βούρτσα καθαρισμού έχει στεγνώσει όταν τη χρησιμοποιήσετε ξανά στο σύστημα θέρμανσης καπνού glo™.


NEO™ Sticks

Υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα φύλλα καπνού που αποδίδουν ένα βελτιστοποιημένο μείγμα για χρήση σε ένα προϊόν θέρμανσης καπνού, σωλήνες χαρτιού, χαρτί και alufoil.

Τα NEO™ Sticks αποτελούνται από μια ράβδο καπνού και ένα τμήμα επιστομίου που συνδυάζονται και τυλίγονται μέσα σε χαρτί & alufoil. Τα NEO™ Sticks χρησιμοποιούν μόνο χαρτί, φίλτρο, και καπνό, που ήδη τα βρίσκουμε στα συμβατικά τσιγάρα – όλα αυτά συνδυάζονται με ένα καινοτόμο τρόπο - για παράδειγμα, το χαρτί τυλίγεται σε ένα σωλήνα για να γίνει πιο ανθεκτικό. Χρησιμοποιούν επίσης alufoil για να εξασφαλίσουν ότι η θερμότητα κατανέμεται ομοιόμορφα στη ράβδο καπνού. Τα NEO™ Sticks αποτελούν ένα καινοτόμο προϊόν καπνού και έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν με την προηγμένη τεχνολογία θέρμανσης glo™.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 4 μοναδικές NEO™ Sticks γεύσεις:

• Ultramarine, αυθεντική γεύση καπνού (υψηλή νικοτίνη)

• Navy blue, αυθεντική γεύση καπνού (χαμηλή νικοτίνη)

• Yellow, αυθεντική γεύση καπνού με φρέσκες νότες εσπεριδοειδών (χαμηλή νικοτίνη)

• Green, αυθεντική γεύση καπνού με φρέσκες νότες μέντας (χαμηλή νικοτίνη)

Αρχίζετε να εισπνέετε όπως ένα κανονικό τσιγάρο, αλλά φροντίστε να αφήσετε τη ράβδο καπνού μέσα στη συσκευή. Καθώς εξοικειώνεστε με το προϊόν, η συμπεριφορά σας στο κάπνισμα θα αλλάξει φυσικά, ώστε να έχετε την καλύτερη εμπειρία για εσάς. Όσο για το πόσο καιρό θα σας πάρει να εξοικειωθείτε, αυτό θα εξαρτηθεί από το πόσο χρησιμοποιείτε το προϊόν.

Η πίσσα είναι ένα υπόλειμμα που παράγεται από την καύση του καπνού. Στο glo™, ο καπνός θερμαίνεται, δεν καίγεται και ως εκ τούτου, δεν υπάρχει καμία παραγωγή πίσσας. Το glo™ έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη θέρμανση καπνού μέχρι τους 240 ° C, παρέχοντας γεύση νικοτίνης και καπνού χωρίς καύση.

4 ευρώ το πακέτο.

Ο όρος "θερμαινόμενος ατμός καπνού" είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει το αερόλυμα που παράγεται από ένα σύστημα θέρμανσης καπνού όπως το glo™ με τα NEO™ Sticks όπου εξαλείφεται η καύση του καπνού. Το κύριο σώμα του αερολύματος προέρχεται από πρόσθετα συστατικά όπως η γλυκερόλη, χωρίς να εμπεριέχονται περίπου 90% -95% των τοξικών ουσιών που παράγονται από την καύση του καπνού*.

* Πρόκειται για μια σύγκριση μεταξύ ενός τσιγάρου αναφοράς (3R4F) και του θερμού ατμού του καπνού από το glo™ σε σχέση με τους 9 τύπους επιβλαβών συστατικών που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συνιστά να μειωθούν.

Όταν θερμαίνεται η ράβδος καπνού, απελευθερώνεται το άρωμα του καπνού.

Ο λόγος που η ράβδος καπνού αποκτά καφέ χρώμα μετά το τέλος της χρήσης δεν είναι λόγω καύσης. Η μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας του glo™ είναι 240°C. Οι δύο βασικοί λόγοι για τους οποίους βλέπουμε τη ράβδο να αποκτά καφέ χρώμα μετά τη χρήση, είναι η εξής:

1. Το χαρτί περιέχει άμυλο, είναι ένας υδατάνθρακας (μια ουσία που αποτελείται από πολλές μικρές μονάδες σακχάρων). Όταν θερμαίνεται, το άμυλο εντός του χαρτιού αφυδατώνεται (απώλεια νερού) και αρχίζει να κατανέμεται σε μικρότερες μονάδες σακχάρων. Αυτές οι μικρότερες μονάδες σακχάρων θα σκουραίνουν, καθώς θερμαίνονται , παρόμοια διαδικασία με το πώς το μείγμα ενός κέικ θα γίνει καφέ όταν θα ψηθεί στο φούρνο. Το χαρτί κυρίως ψήνεται με τα σάκχαρα (όπως το άμυλο) που σκουραίνει ως αποτέλεσμα της απώλειας νερού και του ψησίματος.

2. Ένας άλλος λόγος που το χαρτί αποκτά καφέ χρώμα είναι λόγω του καπνού. Με το νερό και τη γλυκερίνη, όταν ο καπνός θερμαίνεται η υγρασία που απελευθερώνεται από τον καπνό θα μεταδώσει το χρώμα πάνω στο λευκό χαρτί. Όπως είναι ο καπνός από όπου προέρχεται, έτσι κι αυτό το χρώμα θα είναι καφέ.

Δεν συνιστάται να χρησιμοποιήσετε ξανά το ίδιο NEO™ Sticks.

Δεν θα πρέπει να ανάψετε το NEO™ Sticks με ένα σπίρτο ή αναπτήρα, ή να προσπαθήσετε να το καταναλώσετε όπως ένα συμβατικό τσιγάρο. Τα NEO™ Sticks έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για χρήση με τη glo™ συσκευή σας.

Ρίπτετε τα NEO™ Sticks με υπεύθυνο τρόπο, σε κάδο απορριμμάτων ή σταχτοδοχείο. Να βεβαιώνεστε πάντα ότι το κλείστρο της συσκευής glo™ είναι κλειστό μετά από κάθε χρήση.

Φυλάξτε τη NEO™ Sticks συσκευασία σε δροσερό και ξηρό μέρος, όπως τα συμβατικά τσιγάρα. Όπως στα τελευταία, η απόδοση του προϊόντος μπορεί να αλλάξει αισθητά, αν εκτεθεί σε ακραίες ζεστές/κρύες θερμοκρασίες και ξηρές/υγρές συνθήκες.

Μια σειρά από νέους κωδικούς NEO™ Sticks είναι σε εξέλιξη.

Τα NEO™ Sticks τοποθετούνται πριν την ενεργοποίηση της συσκευής. Ανοίξτε σύροντας το κλείστρο στην πάνω πλευρά του συστήματος θέρμανσης καπνού glo™ και τοποθετήστε προσεκτικά NEO™ Sticks με ήπια περιστροφική κίνηση, έως ότου το χρωματιστό κολάρο του άκρου να μην είναι πλέον ορατό. Σε αυτό το στάδιο θα πρέπει να αισθανθείτε τη ράβδο να αγγίζει τη βάση του συστήματος θέρμανσης καπνού glo™. Στη συνέχεια ενεργοποιείτε τη συσκευή κρατώντας πατημένο το πλήκτρο ελέγχου του συστήματος θέρμανσης καπνού glo™ για 3 δευτερόλεπτα για να ξεκινήσει η διαδικασία θέρμανσης.

Δεν υπάρχουν χρωστικές ουσίες στον καπνό των NEO™ Sticks, καθώς και σε οποιοδήποτε μέρος αυτό θερμαίνεται, διαδικασία η οποία θα μπορούσε να προκαλέσει την απελευθέρωσή τους. Χρησιμοποιείται χρώμα, συμβατό και για χρήση σε τρόφιμα, εξωτερικά στην περιοχή του φίλτρου το οποίο δεν απελευθερώνει καμία χρωστική ουσία στην εισπνοή σας κατά τη χρήση του glo™.


Υποστήριξη

Σε περίπτωση που ένα από τα αξεσουάρ σας χαθεί ή καταστραφεί, μπορείτε να αγοράσετε ένα ανταλλακτικό από τα Nobacco shops ή από το Nobacco e-shop για να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του glo™. Αν αυτό δεν είναι δυνατό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καλώδιο USB και προσαρμογέα πρίζας από έναν αξιόπιστο κατασκευαστή, αλλά παρακαλούμε να ελέγξετε ότι η προδιαγραφή είναι σωστή. Για την καλύτερη απόδοση φόρτισης θα πρέπει να χρησιμοποιείται 1.8 ή 24mp προσαρμογέας πρίζας.

Μπορείτε να αγοράσετε ανταλλακτικά αξεσουάρ για το glo™ αποκλειστικά στα καταστήματα Nobacco σε όλη την Ελλάδα και στο e-shop της Nobacco.

Ο κωδικός της συσκευής σας βρίσκεται στο κάτω μέρος της συσκευασίας: Υπάρχει ένα αυτοκόλλητο που γράφει "my glo™ number" (ξεκινάει πάντα με G).

Όλα τα προϊόντα θέρμανσης καπνού δίνουν μια αίσθηση θερμότητας - αυτό είναι φυσιολογικό.

Το NEO™ Sticks μπορεί να είναι υγρανθεί - πάντα να αποθηκεύετε το πακέτο NEO™ Sticks σε δροσερό και ξηρό μέρος.

Το φίλτρο έχει σχεδιαστεί και δοκιμαστεί για να είναι ανθεκτικό σε κανονικές συνθήκες χρήσεις. Λυγίζοντας ή πιέζοντας πολύ δυνατά το προϊόν, θα σπάσει.

Προκαλείται από τον τρόπο που θερμαίνεται ο καπνός. Είναι φυσιολογικό.

Προκαλείται από τον τρόπο που θερμαίνεται ο καπνός. Είναι φυσιολογικό.

Προκαλείται από τον τρόπο που θερμαίνεται ο καπνός. Είναι φυσιολογικό.

Αυτό συμβαίνει μερικές φορές μετά από πολλαπλές χρήσεις και είναι φυσιολογικό. Δεδομένου ότι ο θάλαμος θέρμανσης είναι ακόμα ζεστός μετά την αφαίρεση του NEO™ Stick, οποιοδήποτε υπόλειμμα μείνει εντός, θα δημιουργήσει καπνό. Αφήστε τη συσκευή να κρυώσει για 5 λεπτά και στη συνέχεια καθαρίστε με το βουρτσάκι καθαρισμού.

Η συσκευή glo™ μπορεί να έχει ξεμείνει από μπαταρία. Ελέγξτε την κατάσταση της μπαταρίας πατώντας το κουμπί της συσκευής. Επαναφορτίστε εάν είναι απαραίτητο. Ανατρέξτε στις οδηγίες επαναφόρτισης στο τμήμα "Γρήγορη Εκκίνηση".

Έχει μείνει σε ζεστό μέρος ή στον ήλιο; Το σύστημα θέρμανσης καπνού glo™ ενδέχεται να έχει υπερβεί τη μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας της μπαταρίας. Αφήστε τη να κρυώσει. Αν η συσκευή είναι ασυνήθιστα ζεστή όταν είναι ενεργοποιημένη - παρακαλώ μην την χρησιμοποιείτε άλλο – επικοινωνήστε με το glo™ Customer Care και θα σας συμβουλεύσουν σχετικά με την εγγύηση αντικατάστασης της συσκευής.

Η λειτουργία δόνησης είναι ρυθμισμένη για αυτόματη λειτουργία στο σύστημα θέρμανσης καπνού glo™. Για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία δόνησης, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο ελέγχου στο σύστημα θέρμανσης καπνού glo™ για 10 δευτερόλεπτα. Το σύστημα θέρμανσης καπνού glo™ θα δονηθεί ελαφρά μετά από τρία δευτερόλεπτα. Συνεχίστε να κρατάτε πατημένο το πλήκτρο ελέγχου. Η λυχνία του συστήματος θέρμανσης καπνού glo™ θα αναβοσβήσει δύο φορές, απελευθερώστε το πλήκτρο ελέγχου και πατήστε το πάλι αμέσως για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία δόνησης. Αυτό πρέπει να γίνει εντός 5 δευτερολέπτων από τη στιγμή που θα αναβοσβήσει η λυχνία του συστήματος θέρμανσης καπνού glo™. Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία δόνησης, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο ελέγχου στο σύστημα θέρμανσης καπνού glo™ για 10 δευτερόλεπτα. Μετά από τρία δευτερόλεπτα, το σύστημα θέρμανσης καπνού glo™ δεν θα δονηθεί. Συνεχίστε να κρατάτε πατημένο το πλήκτρο ελέγχου. Η λυχνία του συστήματος θέρμανσης καπνού glo™ θα αναβοσβήσει μία φορά, απελευθερώστε το πλήκτρο ελέγχου και πατήστε το πάλι αμέσως για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία δόνησης. Αυτό πρέπει να γίνει εντός 5 δευτερολέπτων από τη στιγμή που θα αναβοσβήσει η λυχνία του συστήματος θέρμανσης καπνού glo™. Παρακαλώ διαβάστε επίσης το συνημμένο οδηγό χρήσης για περισσότερες πληροφορίες. Εάν έχετε διαβάσει τις πληροφορίες αντιμετώπισης προβλημάτων και εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα με το σύστημα θέρμανσης καπνού glo™, καλέστε τη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών glo™ για πρόσθετη βοήθεια και συμβουλές.

1. Αν και οι 4 φωτεινές ενδείξεις αναβοσβήνουν ταυτόχρονα, τότε:

Α). Είτε το σύστημα θέρμανσης καπνού glo™ ενδέχεται να έχει υπερβεί τη μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας της μπαταρίας, είτε το σύστημα θέρμανσης καπνού glo™ ενδέχεται να έχει θερμοκρασία κάτω από την ελάχιστη θερμοκρασία λειτουργίας της μπαταρίας. Στη πρώτη περίπτωση μετακινήστε τη συσκευή σε πιο δροσερό σημείο ή/και περιμένετε έως ότου μειωθεί η θερμοκρασία του συστήματος θέρμανσης καπνού glo™. Στη δεύτερη περίπτωση μετακινήστε τη συσκευή σε πιο ζεστό σημείο ή/και περιμένετε έως ότου αυξηθεί η θερμοκρασία του συστήματος θέρμανσης καπνού glo™.

Β) Η μπαταρία του συστήματος θέρμανσης καπνού glo™ ενδέχεται να έχει εξαντληθεί. Ελέγξτε την κατάσταση της μπαταρίας πατώντας το πλήκτρο ελέγχου στην μπροστινή πλευρά του συστήματος θέρμανσης καπνού glo™. Επαναφορτίστε τη συσκευή, αν απαιτείται.

2. Αν αναβοσβήνουν οι λυχνίες εναλλάξ αριστερά και δεξιά - χρειάζεται η συσκευή να κρυώσει. Περιμένετε για 20 έως 90 δευτερόλεπτα, και στη συνέχεια, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε τη συσκευή και πάλι.

3. Αν το μισό τεταρτημόριο αναβοσβήνει, πιθανόν να υπάρχει ελάττωμα στη συσκευή. Παρακαλώ διαβάστε το οδηγό χρήσης για περισσότερες πληροφορίες. Εάν έχετε διαβάσει τις πληροφορίες αντιμετώπισης προβλημάτων και εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα με το σύστημα θέρμανσης καπνού glo™, καλέστε τη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών glo™ για πρόσθετη βοήθεια και συμβουλές.

Αυτό είναι φυσιολογικό και θα προκύψει εάν η συσκευή χρησιμοποιείται συχνά. Παρακαλώ σκουπίστε με ένα χαρτομάντιλο ή με υγρό πανί. Αν είναι συνηθισμένο φαινόμενο, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αυξηθεί η συχνότητα καθαρισμού.

Ανοίξτε το πορτάκι καθαρισμού και ελέγξτε ότι ο θάλαμος θέρμανσης είναι άδειος ελέγχοντας το εσωτερικο του. Εάν δεν είναι καθαρός χρησιμοποιήστε το βουρτσάκι καθαρισμού που παρέχεται μέσα από το πορτάκι καθαρισμού για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα (θα μπορούσε να έχει σπάσει ένα NEO™ Stick). Αν ο θάλαμος θέρμανσης είναι καθαρός, δοκιμάστε ένα άλλο NEO™ Stick. Εάν το πρόβλημα επιμένει, επικοινωνήστε με το glo™ Customer Care και θα σας συμβουλεύσει αναφορικά με την εγγύηση αντικατάστασης.

Η συσκευή θα εξακολουθεί να λειτουργεί, χωρίς το κλείστρο, αλλά θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν θα εισέλθουν υλικά στο θάλαμο θέρμανσης του καπνού- επικοινωνήστε με το glo™ Customer Care και θα σας συμβουλεύσει αναφορικά με την εγγύηση αντικατάστασης.

Η συσκευή θα εξακολουθεί να λειτουργεί, χωρίς το πορτάκι καθαρισμού, αλλά θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν θα εισέλθουν υλικά στο θάλαμο θέρμανσης του καπνού. Εάν το πρόβλημα παραμένει, επικοινωνήστε με το glo™ Customer Care και θα σας συμβουλεύσει αναφορικά με την εγγύηση αντικατάστασης.

Εάν η συσκευή έχει εκτεθεί σε συνεχές βρέξιμο ή βύθιση στο νερό μην τη χρησιμοποιείτε. Αυτά δεν καλύπτονται από την εγγύηση της συσκευής. Η συσκευή έχει πιστοποιηθεί για να είναι αδιάβροχη και να έχει έναν IP54 βαθμό προστασίας. Σκουπίστε το νερό από τη συσκευή και αφήστε τη να στεγνώσει πριν από τη χρήση.

Το υπόλειμμα που διακρίνετε είναι συμπυκνωμένος ατμός καπνού. Αποτελείται από νερό, γλυκερίνη και πτητικές ουσίες του καπνού. Κατά τη κανονική χρήση, έχουμε την τάση να μην το αντιλαμβανόμαστε, αλλά όταν μια συσκευή έχει μεγαλύτερη χρήση από το κανονικό, κατά τη διάρκεια της δοκιμής, για παράδειγμα, μπορεί να φτάσει και μέχρι έξω από την εσοχή καθαρισμού. Μπορεί να αφαιρεθεί χρησιμοποιώντας ένα χαρτομάντιλο ή ελαφρώς βρεγμένο πανί.

Αν η ταινία περιτυλίγματος είναι ακόμα στο πακέτο NEO™ Sticks θα πρέπει να είναι εντάξει για χρήση. Ανοίξτε τη συσκευασία και ελέγξτε τις ράβδους καπνού:

- Αν είναι στεγνές, θα είναι οκ για να τα χρησιμοποιήσετε.

- Αν είναι βρεγμένες, όπως και τα συμβατικά τσιγάρα θα πρέπει να απορρίπτονται.

1. Αν και οι 4 λυχνίες αναβοσβήνουν ταυτόχρονα, η συσκευή μπορεί να είναι πολύ ζεστή ή κρύα - μετακινηθείτε σε μια πιο δροσερή ή ζεστή περιοχή.

2. Χρησιμοποιήστε το παρεχόμενο καλώδιο USB για φόρτιση - εναλλακτικά επιλέξτε ένα καλώδιο USB από έναν αξιόπιστο προμηθευτή, έντασης από 1.8 έως 2.0A.

3. Βεβαιωθείτε ότι το καλώδιο USB είναι τοποθετημένο καλά στην υποδοχή της συσκευής και στον αντάπτορα.

4. Βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένος ο αντάπτορας/ παροχή ρεύματος.

5. Η φωτεινή ένδειξη στο άνω αριστερό τεταρτημόριο θα πρέπει να αρχίσει να αναβοσβήνει αργά, υποδεικνύοντας τη φόρτιση.

6. Εάν αυτό δεν λειτουργεί, δοκιμάστε εναλλακτικό καλώδιο USB ή ένα εναλλακτικό προσαρμογέα πρίζας. Παρακαλώ διαβάστε επίσης, τον οδηγό χρήσης για περισσότερες πληροφορίες. Εάν έχετε διαβάσει τις πληροφορίες αντιμετώπισης προβλημάτων και εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα με το σύστημα θέρμανσης καπνού glo™, καλέστε τη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών glo™ για πρόσθετη βοήθεια και συμβουλές.

Ο προσαρμογέας πρίζας glo™ φορτίζει τη συσκευή με το σωστό ρυθμό μεταξύ των θερμοκρασιών 10°C με 45°C. Σε θερμοκρασίες μεταξύ 0°C και 10°C ο προσαρμογέας πρίζας glo™ θα επαναφορτίσει το σύστημα θέρμανσης καπνού glo™ στο μισό της κανονικής ταχύτητας. Μην χρησιμοποιείτε τον προσαρμογέα πρίζας glo™ σε θερμοκρασίες χαμηλότερες του 0°C ή υψηλότερες των 45°.

1. Δεν υπάρχει πρόβλημα εάν συνεχίζετε τη φόρτιση της συσκευής για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η αργή φόρτιση μπορεί να σχετίζεται με τη χρήση προσαρμογέα πρίζας χαμηλής τάσης ή με τη φόρτιση μέσω USB σε υπολογιστή. Για βέλτιστη απόδοση φόρτισης, θα πρέπει να χρησιμοποιείται τον προσαρμογέα πρίζας που παρέχεται με την αγόρα της συσκεύης. Ανατρέξτε επίσης στο συνημμένο εγχειρίδιο χρήσης. Εάν χρησιμοποιηθεί προσαρμογέας πρίζας τάσης μεγαλύτερης των 2 Αmp, η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα προστασίας που αποτρέπει τυχόν ζημία ή υπερφόρτιση.

2. Δεν υπάρχει πρόβλημα σε περίπτωση που διακόψετε τη φόρτιση - Κάθε τέταρτο του κύκλου που φωτίζεται αντιστοιχεί σε τουλάχιστον 5 διαθέσιμες χρήσεις.

3. Εάν αυτό το πρόβλημα είναι επίμονο, δοκιμάστε ένα διαφορετικό καλώδιο USB ή / και ένα προσαρμογέα πρίζας glo™. Μπορείτε να προμηθευτείτε καινούργιο καλώδιο USB ή / και ένα προσαρμογέα πρίζας glo™ από οποιοδήποτε κατάστημα Nobacco στην Ελλάδα ή από το e-shop της Nobacco.

4. Παρακαλούμε επίσης να διαβάσετε τις συνημμένες Οδηγίες Χρήσης για περισσότερες πληροφορίες

5. Εάν αυτό το πρόβλημα συνεχιστεί πιθανόν να υποδηλώνει βλάβη της συσκευή glo™. Επικοινωνήστε με το glo™ Customer Care και θα σας ενημερώσει αναφορικά με την εγγύηση αντικατάστασης.

1. Ο χρόνος της χρήσης ξεκινά από τη στιγμή που όλα τα φώτα είναι αναμμένα μέχρι αυτά να σβήσουν και αυτός ο χρόνος είναι σταθερός στα 3,5 λεπτά.

2. Η συσκευή έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μην ξεκινά μια χρήση εάν δεν υπάρχει αρκετή μπαταρία.

3. Κατά τη διάρκεια της κανονικής χρήσης, 3 φωτεινές ενδείξεις σβήνουν μετά από 2 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα για να υποδείξουν ότι η χρήση είναι κοντά στο τέλος, η μεμονωμένη λυχνία θα παραμείνει αναμμένη για 20 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια θα σβήσει, υποδεικνύοντας ότι η χρήση έχει τελειώσει.

4. Παρακαλούμε επίσης να διαβάσετε τις Οδηγίες Χρήσης για περισσότερες πληροφορίες.

5. Εάν η συσκευή δεν λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο, επικοινωνήστε με το glo™ Customer Care και θα σας ενημερώσει αναφορικά με την εγγύηση αντικατάστασης.

1. Σε συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας, η μπαταρία θα παρέχει λιγότερες χρήσεις σε αντίθεση με τις συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας - αυτό είναι φυσιολογικό.

2. Κατά τη διάρκεια ζωής της συσκευής η απόδοση της μπαταρίας θα υποβαθμιστεί - αυτό ισχύει για όλες τις μπαταρίες λιθίου όπως μπορεί να παρατηρηθεί και στα κινητά τηλέφωνα. Η συσκευή έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί για περισσότερο από 1 χρόνο χωρίς υποβάθμιση της απόδοσης της μπαταρίας.

3. Εάν λαμβάνετε λιγότερες από 20 χρήσεις από μία μόνο πλήρη φόρτιση, επικοινωνήστε με το glo™ Customer Care και θα σας ενημερώσει αναφορικά με την εγγύηση αντικατάστασης.

Φόρτωση...
Please wait...