– Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες εσωτερικού άνω των 40€ –

SUMMER 2019 - SUMMER LOVE

8,90 €
SKU
01.02.2595

1 μέρoς ρόδι, 2 μέρη μούρα και μπόλικος πάγος. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε σε ατμοποιητή, για μέγιστη απόλαυση.

  • Λεπτομέρειες
  • Προφυλάξεις

Summer 2019

 

Όνειρα με χρώματα δανεισμένα από τα ελληνικά νησιά.

Γεύσεις που θυμίζουν καλοκαιρινές αναμνήσεις.

Μια γνώριμη μυρωδιά που σε ταξιδεύει στην ανεμελιά των διακοπών.

 

Ζουμερά εξωτικά φρούτα, μαύρα και κόκκινα μούρα, λαχταριστό καρπούζι, δροσιά μενθόλης και το απόλυτο ελληνικό ποτό του καλοκαιριού, το ούζο, μπλέκονται μεταξύ τους σε ευφάνταστους συνδυασμούς που εγγυώνται μια αναζωογονητική βουτιά στην απόλαυση!

 

Τα αρώματα Summer 2019 συσκευάζονται και κυκλοφορούν σε φιαλίδιο των 60ml, με καπάκι Child Lock και Tamper Evident.

 

H περιεκτικότητα αρώματος στο φιαλίδιο είναι στα 20ml και η σύνθεση του αποτελείται από υψηλής ποιότητας (USP grade) προπυλενογλυκόλη (PG) και αρωματικές ύλες.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το συγκεκριμένο προϊόν πρόκειται για συμπυκνωμένο αρωματικό υγρό που πρέπει να αραιωθεί πριν χρησιμοποιηθεί. Δεν προορίζεται για εδώδιμη ή καλλυντική χρήση.

AQUARIUS PROJECT

 

Η Aquarius Project δημιουργήθηκε μέσα από την πρωτοποριακή συνεργασία της NOBACCO με το Εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας και Ανοσολογίας (ΕΜΒΙΑ) του τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

 

Η συνεργασία της NOBACCO με το ΕΜΒΙΑ έκανε πράξη τη διεθνή πρακτική που θέλει τον ιδιωτικό τομέα να συνεργάζεται με την ακαδημαϊκή και ερευνητική κοινότητα, για την σύνδεση της παραγωγής με την γνώση και την καινοτομία.

 

Η εταιρεία Aquarius Project είναι το πρώτο σχήμα στην Ελλάδα που εξειδικεύεται στην παραγωγή υγρών αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου, σύμφωνα με τα πλέον απαιτητικά επιστημονικά δεδομένα.

 

Κινητήριος δύναμη της εταιρείας είναι η επένδυση στην ελληνική έρευνα και καινοτομία όπως η στρατηγική συνεργασία με το ΕΜΒΙΑ από το 2014 έως το 2019.

Αποστολή της εταιρείας είναι η ανάπτυξη πρωτοποριακών προϊόντων, για εκατομμύρια ατμιστές σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με τις πλέον αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές.

 

 

Φόρτωση...
Please wait...