–  Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες εσωτερικού άνω των 40€  –

STREAM TANK

Μικρό μέγεθος, μεγάλη απόδοση

Ειδική Τιμή 13,20 € Κανονική τιμή 22,00 €
SKU
01.01.9950

O ατμοποιητής Stream Tank είναι ένας σύγχρονος ατμοποιητής με σχεδιασμό αποφυγής διαρροής υγρού, χωρητικότητα 2ml και σύστημα Child Lock.

Το Starter Kit περιλαμβάνει

1 x Ατμοποιητή Stream Tank με αντίσταση (κεφαλή) Kanthal 0.8Ω

1 x Αντίσταση (κεφαλή) SS316 0.5Ω

1 x Σετ ανταλλακτικών o-rings

Οδηγίες χρήσης

  • Λεπτομέρειες
  • Τεχνικά Χαρακτηριστικά
  • Εγγύηση

Φτιαγμένος να αντέχει

 

Για την κατασκευή του ατμοποιητή χρησιμοποιείται ανοξείδωτο ατσάλι για τα μεταλλικά μέρη και Pyrex γυαλί για το δοχείο προσφέροντας εξαιρετική ανθεκτικότητα και απροβλημάτιστη λειτουργία.

Αντιστάσεις του Stream Tank

 

Ο ατμοποιητής Stream Tank χρησιμοποιεί δυο διαφορετικές κεφαλές (αντιστάσεις), με υλικό απορρόφησης το οργανικό βαμβάκι:

 

0.8Ω Kanthal, για χρήση σε λειτουργία ισχύος (20 - 35 watts)

0.5Ω SS (Ανοξείδωτο Ατσάλι), για χρήση σε λειτουργία ελέγχου θερμοκρασίας (160°C - 240°C)

Σχεδιασμός και διαστάσεις

 

Με ύψος μόλις 38mm (με το επιστόμιο) και διάμετρο 20mm, o ατμοποιητής Stream Tank έχει 3 σημείων, ρυθμιζόμενο, σύστημα εισαγωγής αέρα παρέχοντας εκπληκτική παραγωγή ατμού.

Πληροί τις προϋποθέσεις της T.P.D.

 

Ο ατμοποιητής Stream Tank πληροί τις προϋποθέσεις της  Τ.P.D. (Tobacco Products Directive) καθώς ενσωματώνει σύστημα προστασίας CHILD LOCK, σχεδίαση αποφυγής διαρροής υγρού και η δεξαμενή του έχει χωρητικότητα 2ml.

 

Περισσότερες Πληροφορίες
Διάμετρος 20mm
Ύψος 38mm
Βάρος 38gr
Χωρητικότητα Ατμοποιητή 2.0ml
Σύστημα ελέγχου ροής αέρα Μπορείτε να ρυθμίσετε με ακρίβεια την ποσότητα του αέρα που επιθυμείτε κατά την εισπνοή, με το δαχτυλίδι ρύθμισης που βρίσκεται στην κορυφή του ατμοποιητή
Τύπος Σπειρώματος Ατμοποιητή 510
Υλικά Κατασκευής Ανοξειδωτο ατσάλι και Pyrex γυαλί
T.P.D. Compliant O ατμοποιητής Stream Tank πληροί τις προϋποθέσεις της Τ.P.D. ενσωματώνοντας σύστημα προστασίας CHILD LOCK, σχεδίαση αποφυγής διαρροής υγρού και χωρητικότητα 2ml
Διαθέσιμα Χρώματα Μαύρο

Εγγύηση καλής λειτουργίας 3 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ισχύ της εγγύησης αποτελεί η απόδειξη αγοράς του προϊόντος.

Η εγγύηση δεν ισχύει για φθορές ή βλάβες που προκύπτουν από λανθασμένη χρήση και αντίθετη ως προς τις οδηγίες του εγχειριδίου χρήσης του προϊόντος ή άλλες δημοσιευμένες οδηγίες για το προϊόν.

 

Σημειώσεις:

  • Παρακαλούμε για την σωστή λειτουργία του προϊόντος, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.
  • Οι γνήσιοι ατμοποιητές Stream Tank φέρουν τυπωμένο ή χαραγμένο σε όλα τα επί μέρους εξαρτήματά τους το λογότυπο της "NOBACCO".
Φόρτωση...
Please wait...