–  Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες εσωτερικού άνω των 40€  –

PICO 25

Μικρό, αλλά… μεγάλο

SKU
0257

Pico 25, η νέα, αναβαθμισμένη έκδοση του iStick Pico της Eleaf! Διατηρώντας το μικρό μέγεθος και τον εργονομικό σχεδιασμό, αλλά προσφέροντας περισσότερη ισχύ, έως 85 watt, μεγαλύτερη, ευανάγνωστη οθόνη και δυνατότητα να δεχτεί ατμοποιητές διαμέτρου έως 25mm, το Pico 25 ήρθε να εντυπωσιάσει.

Το Starter Kit περιλαμβάνει

1 x PICO 25

1 x Καλώδιο USB

Οδηγίες Χρήσης

  • Λεπτομέρειες
  • Τεχνικά Χαρακτηριστικά
  • Εγγύηση

Λειτουργίες Pico 25

 

Το Pico 25 μπορεί να παρέχει μέγιστη ισχύ 85W και διαθέτει επιλογές λειτουργίας με έλεγχο θερμοκρασίας, λειτουργία προθέρμανσης σύρματος και αναβαθμίσιμο λογισμικό.

 

Χρησιμοποιεί μια σύγχρονη πλακέτα με διπλή προστασία, τόσο της πλακέτας, όσο και της μπαταρίας (προστασία από υπερφόρτιση, υπερβολική παροχή ρεύματος και χαμηλής αποφόρτισης).

 

Επιπλέον, η οθόνη του μπορεί να παραμετροποιηθεί ώστε να δείχνει τις πληροφορίες που επιθυμεί ο χρήστης.

Διαστάσεις και Σχεδιασμός

 

Το Pico 25 έρχεται να εντυπωσιάσει με τις μικρές διαστάσεις και τον κομψό κι εργονομικό του σχεδιασμό. Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το χαμηλό του βάρος, το καθιστούν ιδανικό στο κράτημα και τη μεταφορά.

 

Ο νέος σχεδιασμός δίνει στο Pico 25 τη δυνατότητα να δεχτεί ατμοποιητές διαμέτρου έως 25mm, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τη γκάμα των συμβατών ατμοποιητών.

Μπαταρία και Φόρτιση

 

Το Pico 25 λειτουργεί με μια αποσπώμενη μπαταρία υψηλής αποφόρτισης τύπου 18650 (High drain - ρεύμα αποφόρτισης > 25 Α) για να επιτύχει απόδοση ισχύος έως 85 watt.

 

Η συσκευή παρέχει τη δυνατότητα γρήγορης φόρτισης μέσω της θύρας USB (2Α) καθώς και σύστημα passthrough (ταυτόχρονη φόρτισης και άτμισμα). Παρόλα αυτά, συνιστάται η φόρτιση των μπαταριών σε εξωτερικό φορτιστή για την βέλτιστη μακροζωία τους.

Προτεινόμενη μπαταρία

Μπαταρία Nitecore 18650.

 

Προτεινόμενοι φορτιστές

Nitecore UM10 και Nitecore UM20.

 

Αναβάθμιση συσκευής

Επιπλέον χαρακτηριστικό είναι και η δυνατότητα αναβάθμισης του λογισμικού της συσκευής από τον χρήστη, μέσω υπολογιστή. Με μεγάλο φάσμα ρυθμίσεων και πληθώρα συστημάτων ασφαλείας, το Pico 25 παρέχει μια πλήρως παραμετροποιήσιμη και ασφαλή εμπειρία χρήσης.

 

 

Περισσότερες Πληροφορίες
Διαστάσεις 70.5 x 48 x 25 mm
Τύποι λειτουργίας TC-Ni / TC-Ti / TC-SS / TCR (M1, M2, M3) (Λειτουργία ελέγχου θερμοκρασίας) VW Mode (Λειτουργία μεταβλητής ισχύος) Bypass Mode (Μηχανική λειτουργία)
Λειτουργία ισχύος Η ισχύς (Watt) μπορεί να ρυθμιστεί από 1 - 85W
Λειτουργία ελέγχου θερμοκρασίας Κατά τη λειτουργία ελέγχου θερμοκρασίας υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου της ισχύος (VW)
Μηχανική Λειτουργία Σε αυτή τη λειτουργία εφαρμόζεται απευθείας έξοδος τάσης. Όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο της μπαταρίας, τόσο μεγαλύτερη είναι η τάση εξόδου
Εύρος Θερμοκρασίας 100 - 315°C / 220 - 600°F (Λειτουργία ΤC)
Αποσπώμενη Μπαταρία Η συσκευή λειτουργεί με μία αποσπώμενη μπαταρία 18650 (δεν περιέχεται στην αρχική συσκευασία της συσκευής)
Σύστημα φόρτισης passthrough Το σύστημα φόρτισης passthrough σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τη συσκευή ενώ φορτίζεται
Ένδειξη χαμηλής στάθμης μπαταρίας Όταν η τάση της μπαταρίας πέσει κάτω από 3.3V, στην οθόνη αρχικά θα αναγραφεί το μήνυμα «Battery Low» και στη συνέχεια το μήνυμα «Lock» και η συσκευή θα κλειδωθεί
Σύστημα κλειδώματος από ανεπιθύμητη χρήση Η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της συσκευής γίνεται εύκολα με το πάτημα του κουμπιού λειτουργίας 5 συνεχόμενες φορές
Διακοπή συνεχόμενης λειτουργίας Η συσκευή θα διακόψει την παροχή ισχύος για λόγους ασφαλείας εάν το κουμπί λειτουργίας πατηθεί συνεχόμενα για περισσότερο από 10 δευτερόλεπτα και στην οθόνη θα αναγραφεί το μήνυμα «Over 10s»
Συμβατότητα Σπειρώματος Το Pico 25 έχει σπείρωμα 510 και είναι συμβατό με όλους τους ατμοποιητές τύπου 510
Εύρος ωμικής αντίστασης 0.05 - 1.5Ω σε λειτουργία ελέγχου θερμοκρασίας (ΤC-Ni / TC-Ti / TC-SS / TCR Mode) 0.1 - 3.5Ω σε λειτουργία μεταβλητής ισχύος (VW Mode) 0.1 - 3.5Ω σε μηχανική λειτουργία (Bypass Mode)
Μετρητής αντίστασης (Ohm) ατμοποιητή Στην οθόνη εμφανίζονται πληροφορίες για την αντίσταση του ατμοποιητή που έχει τοποθετηθεί στη συσκευή
Διαθέσιμα Χρώματα Μαύρο, Μαύρο - Ασημί

H συσκευή καλύπτεται από εγγύηση καλής λειτουργίας 3 μηνών από την ημερομηνία αγοράςΑπαραίτητη προϋπόθεση για την ισχύ της εγγύησης αποτελεί η απόδειξη αγοράς και το καρτελάκι με το σειριακό αριθμό του προϊόντος.

Η εγγύηση δεν ισχύει για φθορές ή βλάβες που προκύπτουν από λανθασμένη χρήση και αντίθετη ως προς τις οδηγίες του εγχειριδίου χρήσης του προϊόντος ή άλλες δημοσιευμένες οδηγίες για το προϊόν.

 

Σημειώσεις:

  • Παρακαλούμε για την σωστή λειτουργία του προϊόντος, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.
Φόρτωση...
Please wait...