SET EPSILON BDC 1100
Οι φανατικοί του ατμίσματος έχουν λόγο να πανηγυρίζουν. Το Epsilon BDC 1100 είναι μια συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου υψηλών επιδόσεων. Ο κορυφαίος ατμοποιητής Epsilon BDC μαζί με την μεγάλη σε αυτονομία μπαταρία σε μαύρο χρώμα προσφέρουν άτμισμα... διαρκείας.

* Υποχρεωτικά πεδία

ΠΡΟΣΘΗΚΗ
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:

Regular Price: 60,39 €

Special Price 51,40 €

Άμεσα διαθέσιμο

 nobacco_set_epsilon_bdc_1100_black

Οι φανατικοί του ατμίσματος έχουν λόγο να πανηγυρίζουν!

Το NOBACCO Epsilon BDC 1100 με τις υψηλές επιδόσεις και με την μεγάλη σε αυτονομία μπαταρία του πλέον έρχεται μαζί με τον κορυφαίο ατμοποιητή Epsilon BDC προσφέροντας προσφέροντας άτμισμα... διαρκείας και εκπληκτικής έντασης.


Το NOBACCO Epsilon BDC 1100 είναι ένα καλαίσθητο σετ ηλεκτρονικού τσιγάρου που συνδυάζει άψογα μια μοναδική, μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία 1100mAh με απόδοση που θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα και τον γνωστό πλέον, ατμοποιητή NOBACCO Epsilon BDC στην διάφανη εκδοχή του που ολοκληρώνει την ξεχωριστή σχεδίαση της συσκευής.

 
 
 

Τόσο η ευχρηστία όσο και η “ισχύς” στις επιδόσεις του κάνουν το NOBACCO Epsilon BDC 1100 ιδανική επιλογή για τον απαιτητικό ατμιστή που αναζητά μια συσκευή με μεγάλη διάρκεια και αντοχές.
Επιπλέον αποτελεί ιδανικό δώρο για κάποιον αγαπημένο, που θέλουμε να βοηθήσουμε να αλλάξει τον τρόπο που καπνίζει!

 

 

 

nobacco_set_epsilon_bdc_1100_silver_package

 
 
 nobacco_set_epsilon_bdc_1100_silver

Η μπαταρία του NOBACCO Epsilon BDC 1100 χαρακτηρίζεται από υψηλής ποιότητας κατασκευή και είναι αυτή που κάνει την διαφορά καθώς διαρκεί πάρα πολλές ώρες μέχρι να χρειαστεί επαναφόρτιση. Με 1100mAh χωρητικότητα προσφέρει εξαιρετική αυτονομία που ακόμη και οι φανατικοί του ατμίσματος οι οποίοι μέχρι τώρα χρειαζόντουσαν 2 ή ακόμη και 3 μπαταρίες την ημέρα θα μπορούν να ατμίζουν χωρίς άγχος για επιπλέον μπαταρίες, φορτιστές και usb.

Η μπαταρία NOBACCO Epsilon 1100 είναι χειροκίνητη, με λευκό led φωτισμό στο κουμπάκι, έχει σπείρωμα 510eGo που την κάνει συμβατή με την πλειοψηφία των ατμοποιητών της αγοράς, και διαθέτει
έξυπνες λειτουργίες.

 
 

Το σύστημα ατμοποίησης του NOBACCO Epsilon BDC 1100 mAh, ο Epsilon BDC έχει ήδη κατακτήσει την αγάπη των περισσότερων ατμιστών.

Πρόκειται για ένα όμορφα σχεδιασμένο clearomizer με κορυφαία επίδοση. Διαθέτει τεχνολογία bottom coil (η αντίσταση βρίσκεται στο κάτω μέρος) εξασφαλίζοντας αδιάκοπη τροφοδοσία του ατμοποιητή με υγρό, ενώ είναι ο πρώτος και μοναδικός bottom coil ατμοποιητής που λειτουργεί με διπλή αντίσταση (dual coil) επιτυγχάνοντας ακόμη μεγαλύτερη παραγωγή ατμού σε συνδυασμό με πιο δυνατό και γεμάτο “χτύπημα”. Η απουσία ορατών φιτιλιών χαρίζει αισθητική ομοιογένεια και εξοικονομεί πολύτιμο χώρο στην δεξαμενή για επιπλέον υγρό αναπλήρωσης.

Η δεξαμενή του έχει χωρητικότητα 1,8ml και το διάφανο σώμα του ατμοποιητή έχει το πλεονέκτημα της συνεχούς παρακολούθησης της στάθμης του υγρού.

 nobacco_set_epsilon_bdc_1100_silver_spare
 
 
 nobacco_epsilon_bdc_clearomizer
Το μεταλλικό επιστόμιο στον NOBACCO Epsilon BDC είναι αποσπώμενο προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη ευκολία στον καθαρισμό του ατμοποιητή και δίνοντας την δυνατότητα να αντικατασταθεί από οποιοδήποτε άλλο επιστόμιο τύπου 510.

Είναι μια εξαιρετική επιλογή τόσο για αρχάριους όσο και για βετεράνους ατμιστές που θα εκτιμήσουν την ευκολία στη χρήση, την ελκυστική σχεδίαση, τη χωρητικότητα των 1.8ml και την τεχνολογία BDC που παρέχει μια δυνατή εμπειρία ατμίσματος.

 
 
 Το πακέτο περιλαμβάνει:


2 x Μπαταρίες NOBACCO Epsilon 1100mAh
2 x Ατμοποιητές Epsilon BDC 1.8 Ohm σε διάφανο χρώμα
2 x Ανταλλακτικές Αντιστάσεις (κεφαλές) Bottom Dual Coil 1.8 Ohm
1 x Φορτιστή USB
1 x Αντάπτορα 220V-5V (φορτιστής τοίχου)
1 x Βιβλιαράκι με Οδηγίες Χρήσης στα Ελληνικά και στα Αγγλικά

 

*Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τα περιεχόμενα της συσκευασίας και τα χαρακτηριστικά τους χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

 nobacco_set_epsilon_bdc_1100_silver_package
 
 

Επιπλέον χαρακτηριστικά

 
 
 clicks_on_off
Σύστημα κλειδώματος από ανεπιθύμητη χρήση
Η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της μπαταρίας γίνεται εύκολα με το πάτημα του κουμπιού 5 συνεχόμενες φορές. 
 
 
 over_discharge_protection
 Όταν η τάση της μπαταρίας είναι υπερβολικά χαμηλή το κουμπί λειτουργίας θα αναβοσβήνει και η συσκευή θα τεθεί εκτός λειτουργίας.
 
 
 
 Λειτουργεί με οικονομικές αντικαταστάσιμες κεφαλές διατηρώντας έτσι το κόστος συντήρησης του ατμοποιητή σε χαμηλά επίπεδα.
Μήκος
173mm
 
 
Διάμετρος
14mm
 
 
Μπαταρία
1100mAh 
 
 
Τύπος 
510eGo 
 
 
Ατμοποιητής
1.8Ohm
 
 
Voltage
3.7V
 
 
Χρώμα
Μαύρο, Ασημί
Για να δειτε τις Οδηγίες Χρήσης πατήστε στην εικόνα του manual: 
nobacco_manual 

 

3 ημέρες για τον ατμοποιητή και 30 ημέρες (1 μήνα) για τη μπαταρία από την ημερομηνία αγοράς. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ισχύ της εγγύησης αποτελεί η απόδειξη αγοράς του προϊόντος. 

Η εγγύηση δεν ισχύει για φθορές ή βλάβες που προκύπτουν από λανθασμένη χρήση και αντίθετη ως προς τις οδηγίες του εγχειριδίου χρήσης του προϊόντος ή άλλες δημοσιευμένες οδηγίες για το προϊόν.

 

Σημειώσεις:

  • Παρακαλούμε για την σωστή λειτουργία του προϊόντος, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.
  • Οι γνήσιες συσκευές ατμοποίησης NOBACCO Set Epsilon BDC 1100 φέρουν τυπωμένο ή χαραγμένο σε όλα τα επί μέρους εξαρτήματά τους το λογότυπο της "NOBACCO".