– Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες εσωτερικού –

NOBACCO OPUS

Vivendi

19,95 €
SKU
0282

Ο ατμοποιητής Opus είναι η νέα δημιουργία του NOBACCO DESIGN CENTER.

Κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι και γυαλί τύπου Pyrex, διαθέτει σύστημα αναπλήρωσης top slide fill, εισαγωγή αέρα point & slot και είναι συμβατός με όλες τις αντιστάσεις τύπου eGo.

Το Starter Kit περιλαμβάνει

1 x Ατμοποιητή ΝΟBACCO OPUS

1 x Αντίσταση (κεφαλή) EGO COIL BVC 1.2Ω

1 x Δαχτυλίδι προστασίας

Οδηγίες Χρήσης

  • Λεπτομέρειες
  • Τεχνικά Χαρακτηριστικά
  • Εγγύηση

Διαστάσεις και Σχεδιασμός

 

Με εξαιρετικό σχεδιασμό, άριστα υλικά κατασκευής (ανοξείδωτο ατσάλι και γυαλί τύπου pyrex) και χωρητικότητα υγρού στα 2ml, ο Nobacco Opus ακολουθεί πλήρως τις προϋποθέσεις της T.P.D.

 

Έχει διάμετρο 22mm και ύψος μόλις 35mm (χωρίς επιστόμιο), διαστάσεις που τον καθιστούν ιδανικό συνδυασμό για τις αγαπημένες σας συσκευές ατμίσματος.

Θα τον βρείτε διαθέσιμο σε 2 χρώματα, ασημί και μαύρο, για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. 

Airflow Control System

 

Ο Nobacco Opus είναι εφοδιασμένος με ένα ευέλικτο σύστημα ελέγχου ροής αέρα (Airflow Control System), με εργονομικό σχεδιασμό για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση.

 

Ο ατμοποιητής διαθέτει εισαγωγή αέρα point & slot, για να επιλέξετε ανάμεσα σε σφικτή, «τσιγαρίσια» εισπνοή ή ελαφρώς πιο «αεράτη».

 

Η ρύθμιση του αέρα γίνεται με δαχτυλίδι στη βάση του ατμοποιητή, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ρυθμίσετε με ακρίβεια την ποσότητα του αέρα που επιθυμείτε κατά την εισπνοή.

Αναπλήρωση Υγρού

 

Με τον Nobacco Opus το γέμισμα με υγρό γίνεται εξαιρετικά γρήγορο και απροβλημάτιστο.

 

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σπρώξετε το επάνω καπάκι για να αποκαλυφθεί η οπή αναπλήρωσης υγρού και είστε έτοιμοι να γεμίσετε.

 

Τόσο απλά!

Αντιστάσεις τύπου eGo

 

Ο ατμοποιητής Nobacco Opus είναι συμβατός με όλες τις αντιστάσεις τύπου eGo*, δίνοντάς σας την επιλογή να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικούς τύπους ατμίσματος.

 

Στη συσκευασία περιέχεται μία αντίσταση NOBACCO eGo BVC 1.2Ω με οργανικό βαμβάκι που προσφέρει άμεση τροφοδοσία και καθαρότητα στην γεύση.

 

*Ο Nobacco Opus είναι συμβατός με τις παρακάτω αντιστάσεις:

NOBACCO eGo BVC 1.2Ω
NOBACCO eGo BVC 1.5Ω
NOBACCO eGo BDC 1.8Ω
eGo EPSILON BDC 1.8Ω
eGo EPSILON BVC 1.6Ω
eGo EPSILON BVC 1.8Ω
EGO PLUS 1.0Ω

 

Περισσότερες Πληροφορίες
Διάμετρος 22mm
Ύψος 35mm (χωρίς επιστόμιο)
Χωρητικότητα Ατμοποιητή 2.0ml
Σύστημα ελέγχου ροής αέρα Μπορείτε να ρυθμίσετε με ακρίβεια την ποσότητα του αέρα που επιθυμείτε κατά την εισπνοή με το δαχτυλίδι ρύθμισης που βρίσκεται στη βαση του ατμοποιητή
Τύπος Σπειρώματος Ατμοποιητή 510
Εύρος Ισχύος Αντιστάσεων NOBACCO EGO COIL BVC 1.2Ω: 11 - 18 Watts
Υλικά Κατασκευής Ανοξείδωτο ατσάλι και Pyrex γυαλί
T.P.D. Compliant O ατμοποιητής Nobacco Opus πληροί τις προϋποθέσεις της Τ.P.D. ενσωματώνοντας σχεδίαση αποφυγής διαρροής υγρού και χωρητικότητα 2ml
Διαθέσιμα Χρώματα Ασημί, Μαύρο

Εγγύηση καλής λειτουργίας 3 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ισχύ της εγγύησης αποτελεί η απόδειξη αγοράς του προϊόντος.

Η εγγύηση δεν ισχύει για φθορές ή βλάβες που προκύπτουν από λανθασμένη χρήση και αντίθετη ως προς τις οδηγίες του εγχειριδίου χρήσης του προϊόντος ή άλλες δημοσιευμένες οδηγίες για το προϊόν.

 

Σημειώσεις:

  • Παρακαλούμε για την σωστή λειτουργία του προϊόντος, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.
  • Οι γνήσιοι ατμοποιητές NOBACCO OPUS φέρουν τυπωμένο ή χαραγμένο σε όλα τα επί μέρους εξαρτήματά τους το λογότυπο της "NOBACCO".
Φόρτωση...
Please wait...