NOBACCO iCUBE GLASSOMIZER BDC 1.8Ohm
Ο ατμοποιητής NOBACCO iCube, είναι ένας Bottom Dual Coil ατμοποιητής που έχει επανασχεδιαστεί ώστε να επιτυγχάνει απίστευτη καθαρότητα γεύσης και ευκολία χρήσης. Διαθέτει τη σύγχρονη τεχνολογία του Airflow Control, δεξαμενή από Pyrex υλικό, μεγάλη χωρητικότητα 3.7ml και μοναδικό φινίρισμα σε Gunmetal απόχρωση.
ΠΡΟΣΘΗΚΗ
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
25,20 €

Άμεσα διαθέσιμο

 nobacco_icube_glassomizer

NOBACCO iCube Glassomizer

 

Ο iCube είναι ο νέος, μεγάλου μεγέθους ατμοποιητής της NOBACCO που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά ενός προηγμένου τεχνολογικά ατμοποιητή με την ευκολία χειρισμού ενός απλού clearomizer. Με τον iCube η υψηλή τεχνολογία, οι άριστες αποδόσεις και η εξαιρετική αισθητική είναι απόλυτα ενταγμένες στο καθημερινό σας άτμισμα.

 

Το iCube σχεδιάστηκε για να προσφέρει ευχαρίστηση σε κάθε ατμιστή ακόμη και σε εκείνους που δεν έχουν εμπειρία στο ηλεκτρονικό τσιγάρο. Η μεγάλη διάμετρος και το 510 σπέιρωμα εξασφαλίζουν ότι ο iCube δένει αρμονικά με τις περισσότερες APV συσκευές. Στιβαρή κατασκευή και συμπαγείς διαστάσεις συνθέτουν μια συσκευή που απολαμβάνεις να ατμίζεις.

 

 
 
 

Νέος σχεδιασμός Bottom Dual Coil 

 

Το κλειδί στην απόδοση μιας συσκευής τόσο σε παραγωγή ατμού όσο και σε γεύση είναι πάντα η αντίσταση του ατμοποιητή. Ο iCube είναι ένας εντελώς νέος Bottom Dual Coil ατμοποιητής όπου η κεφαλή του (φυτίλι-αντίσταση) έχει σχεδιαστεί εξ' αρχής, ενσωματώνει βελτιώσεις και εξελίσσει ακόμη περισσότερο την αρχική ιδέα του BDC ώστε να χαρίζει αψεγάδιαστη γεύση και ευκολία χρήσης.

 

Όπως σε όλους τους BDC η διπλή αντίσταση είναι τοποθετημένη στο κάτω μέρος του ατμοποιητή εξασφαλίζοντας αδιάκοπη τροφοδοσία με υγρό και επιτυγχάνοντας ακόμη μεγαλύτερη παραγωγή ατμού και πιο δυνατή ένταση.

nobacco_icube_14_glassomizer_bottom_dual_coil

 
 
nobacco_icube_glassomizer_tank_capacity
 

Μεγάλη Χωρητικότητα 3.7ml

 

O iCube είναι ένας μεγάλου μεγέθους ατμοποιητής με τη δεξαμενή του να έχει χωρητικότητα 3.7ml υγρού αναπλήρωσης, ώστε να αφιερώνετε λιγότερο χρόνο στην αναπλήρωση με υγρό και περισσότερο χρόνο στο άτμισμα! Το διάφανο σώμα της δεξαμενής έχει το πλεονέκτημα της συνεχούς παρακολούθησης της στάθμης του υγρού.

 

 
 

Airflow Control System

 

O iCube διαθέτει εξελιγμένο σύστημα ελέγχου ροής του αέρα (Airflow Control System AFS) που σας δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίζετε με πολύ εύκολο τρόπο και με ακρίβεια την ποσότητα αέρα που επιθυμείτε να έχετε κατά την εισπνοή.

 

Με τη βοήθεια του εργαλείου ρύθμισης του αέρα (κατσαβιδάκι) μπορείτε να περιστρέψετε τη βίδα στη βάση του ατμοποιητή, ώστε να ρυθμίσετε την ποσότητα του αέρα που λαμβάνετε, δημιουργώντας πιο “σφιχτή” ή πιο “αεράτη” εισπνοή.

 

nobacco_icube_glassomizer_airflow
 
 

nobacco_icube_glassomizer_pyrex_tank

Pyrex Tank στη δεξαμενή

 

Η χρήση Pyrex γυαλιού στη δεξαμενή εγγυάται απίστευτη καθαρότητα στην απόδοση της κάθε γεύσης. Το Pyrex είναι ανθεκτικό στη φθορά γιατί δεν διαβρώνεται από την χρήση ακόμα και των πιο όξινων υγρών αναπλήρωσης. Με τον iCube μπορείτε να ατμίζετε όποιο υγρό αναπλήρωσης επιθυμείτε χωρίς άγχος για την ρευστότητα, για τα επίπεδα οξύτητας του και για την φθορά που πιθανόν προκαλέσει στον ατμοποιητή σας.

 
 

Το σετ περιλαμβάνει

 

1 x Διάφανη Δεξαμενή Ατμοποιητή από Pyrex υλικό

1 x Μεταλλική Βάση με Σύστημα Ελέγχου Ροής Αέρα

1 x Μεταλλικό Επιστόμιο τύπου 510

1 x Κεφαλή Ατμοποιητή (Φυτίλι & Αντίσταση) 1.8Ohm

1 x Εργαλείο Ρύθμισης αέρα AFS

1 x Μίνι φυλλάδιο με οδηγίες χρήσης σε Ελληνικά και Αγγλικά

 

nobacco_icube_glassomizer
 
 

Επιπλέον χαρακτηριστικά

 
 
economy_coils

Λειτουργεί με οικονομικές αντικαταστάσιμες κεφαλές διατηρώντας έτσι το κόστος συντήρησης του ατμοποιητή σε χαμηλά επίπεδα. Οι ανταλλακτικές κεφαλές για τον iCube είναι διαθέσιμες σε 1.6 Ohm ή 1.8 Ohm.

 
 
 
 510_compatible
 

Συμβατότητα σπειρώματος
Ο ατμοποιητής iCube μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλες τις μπαταρίες 510 και eGo. Tο επιστόμιο του μπορεί να αντικατασταθεί από οποιοδήποτε επιστόμιο τύπου 510.

 
 
 fill_capacity_3.7
Χωρητικότητα δεξαμενής
Η δεξαμενή του iCube έχει χωρητικότητα 3.7ml.
 
 
Airflow_control

 

Airflow Control System
O iCube διαθέτει εξελιγμένο σύστημα ελέγχου ροής του αέρα (Airflow Control System AFS) που σας δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίζετε με πολύ εύκολο τρόπο και με ακρίβεια την ποσότητα αέρα που επιθυμείτε να έχετε κατά την εισπνοή.

 

Διάμετρος
23mm
 
 
Μήκος Ατμοποιητή (με επιστόμιο) 
58mm
 
 
Μήκος Ατμοποιητή (με επιστόμιο και σπέιρωμα)
62mm
 
 
Τύπος Σπειρώματος 
510
 
 
Τύπος ατμοποιητή 
Glassomizer Bottom Dual Coil 
 
 
Αντίσταση Ατμοποιητή 
1.8 Οhm 
 
 
Χωρητικότητα Ατμοποιητή
3.7ml
 
 
Υλικό κατασκευής δεξαμενής
Pyrex Glass
 
 
Airflow Control System
Ρύθμιση με βίδα στη βάση
 
 
Χρώμα
Gunmetal/ Διάφανο Tank
Για να δειτε τις Οδηγίες Χρήσης πατήστε στην εικόνα του manual: 
nobacco_manual 

 

Εγγύηση καλής λειτουργίας 3 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ισχύ της εγγύησης αποτελεί η απόδειξη αγοράς του προϊόντος. 

Η εγγύηση δεν ισχύει για φθορές ή βλάβες που προκύπτουν από λανθασμένη χρήση και αντίθετη ως προς τις οδηγίες του εγχειριδίου χρήσης του προϊόντος ή άλλες δημοσιευμένες οδηγίες για το προϊόν.

 

Σημειώσεις:

  • Παρακαλούμε για την σωστή λειτουργία του προϊόντος, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.
  • Οι γνήσιες συσκευές ατμοποίησης NOBACCO iCube φέρουν τυπωμένο ή χαραγμένο σε όλα τα επί μέρους εξαρτήματά τους το λογότυπο της "NOBACCO".