NOBACCO iCUBE 16'' GLASSOMIZER BDC 1.8Ohm
Ο ατμοποιητής NOBACCO iCube 16” παίρνει το όνομα του από την διάμετρο του που είναι 16mm. Με δεξαμενή από Pyrex γυαλί και χωρητικότητα 2ml, ο iCube 16" είναι ένας εντελώς νέος Bottom Dual Coil με την κεφαλή του (φυτίλι-αντίσταση) να έχει επανασχεδιαστεί και να ενσωματώνει βελτιώσεις που χαρίζουν καθαρότητα γεύσης και ευκολία χρήσης.
ΠΡΟΣΘΗΚΗ
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
13,10 €

Άμεσα διαθέσιμο

 nobacco_icube_16_glassomizer

NOBACCO iCube 16

 

Ο iCube 16" είναι ο νέος ατμοποιητής της NOBACCO που συνδυάζει τα άριστης ποιότητας υλικά κατασκευής με την προηγμένη τεχνολογία και με την ευκολία στην καθημερινή χρήση. Σχεδιάστηκε για να προσφέρει ευχαρίστηση σε κάθε ατμιστή ακόμη και σε εκείνους που δεν έχουν εμπειρία στο ηλεκτρονικό τσιγάρο.

 

Ο iCube 16” αποδεικνύεται ένας απόλυτα αποδοτικός, ισχυρός και λειτουργικός ατμοποιητής χωρίς να συμβιβάζεται σε επίπεδο αισθητικής. Δίνει εξαιρετική προσοχή στην ποιότητα των υλικών του και της κατασκευής του, στοιχεία που δοκιμάζονται σε καθημερινή χρήση.

 

 
 
 

Νέος σχεδιασμός Bottom Dual Coil 

 

Το κλειδί στην απόδοση μιας συσκευής τόσο σε παραγωγή ατμού όσο και σε γεύση είναι πάντα η αντίσταση του ατμοποιητή.
Ο iCube 16" είναι ένας εντελώς νέος Bottom Dual Coil ατμοποιητής που για τη λειτουργία του χρησιμοποιεί τις νέες και ολοκληρωτικά επανασχεδιασμένες ανταλλακτικές κεφαλές που χρησιμοποιεί και ο ατμοποιητής iCube, ο iCube 14” και ο ατμοποιητής της ηλεκτρονικής πίπας Sherlock.

 

H κεφαλή (φυτίλι-αντίσταση) του iCube 16" λοιπόν έχει σχεδιαστεί εξ' αρχής, ενσωματώνει βελτιώσεις και εξελίσσει ακόμη περισσότερο την αρχική ιδέα του BDC ώστε να χαρίζει πραγματικά καθαρή, πλούσια γεύση και ευκολία χρήσης.

 

Όπως σε όλους τους BDC η διπλή αντίσταση είναι τοποθετημένη στο κάτω μέρος του ατμοποιητή εξασφαλίζοντας αδιάκοπη τροφοδοσία με υγρό και επιτυγχάνοντας ακόμη μεγαλύτερη παραγωγή ατμού και πιο δυνατή ένταση.

nobacco_icube_14_glassomizer_bottom_dual_coil

 
 
nobacco_icube_16_glassomizer_dimensions
 

Ισορροπημένες αναλογίες

 

Ο νέος ατμοποιητής της NOBACCO έχει ισορροπημένες αναλογίες και καθαρές, αρμονικές γραμμές που συντελούν σε μια δυναμική εμφάνιση η οποία συνδυάζει μοναδικά την κομψότητα και την φιλικότητα του νέου ατμοποιητή.

 

Η διάμετρος των 16 χιλιοστών και το eGo σπέιρωμα του εξασφαλίζουν ότι ο iCube 16"δένει αρμονικά με τις περισσότερες eGo συσκευές. 
Στιβαρή κατασκευή και συμπαγείς διαστάσεις συνθέτουν μια συσκευή που απολαμβάνεις να ατμίζεις.

 
 

Χωρητικότητα 2ml

 

O iCube 16" είναι ένας μικρού μεγέθους ατμοποιητής με τη δεξαμενή του να έχει χωρητικότητα 2ml υγρού αναπλήρωσης. Το διάφανο σώμα της δεξαμενής έχει το πλεονέκτημα της συνεχούς παρακολούθησης της στάθμης του υγρού.

nobacco_icube_16_glassomizer_2.6ml_tank
 
 

nobacco_icube_16_glassomizer_pyrex_tank

Pyrex Tank στη δεξαμενή

 

Η χρήση Pyrex γυαλιού στη δεξαμενή εγγυάται απίστευτη καθαρότητα στην απόδοση της κάθε γεύσης. Το Pyrex είναι ανθεκτικό στη φθορά γιατί δεν διαβρώνεται από την χρήση ακόμα και των πιο όξινων υγρών αναπλήρωσης. Με τον iCube μπορείτε να ατμίζετε όποιο υγρό αναπλήρωσης επιθυμείτε χωρίς άγχος για την ρευστότητα, για τα επίπεδα οξύτητας του και για την φθορά που πιθανόν προκαλέσει στον ατμοποιητή σας.

 
 

Επιπλέον χαρακτηριστικά

 
 
economy_coils

Λειτουργεί με οικονομικές αντικαταστάσιμες κεφαλές με μεγάλη διάρκεια, διατηρώντας έτσι το κόστος συντήρησης του ατμοποιητή σε χαμηλά επίπεδα.

 
 
 510_compatible
 

Συμβατότητα σπειρώματος:
Συμβατός με όλες τις μπαταρίες 510 και eGo. Tο επιστόμιο του μπορεί να αντικατασταθεί από οποιοδήποτε επιστόμιο τύπου 510.

 
 
 1.8ml_fill_capacity
Χωρητικότητα Tank:
Η δεξαμενή από γυαλί Pyrex έχει χωρητικότητα 2ml υγρού αναπλήρωσης
Διάμετρος
16mm 
 
 
Μήκος ατμοποιητή (με επιστόμιο)
74mm
 
 
Τύπος Σπειρώματος
510
 
 
Ατμοποιητή
Glassomizer Bottom Dual Coil 
 
 
Αντίστασης
1.8 Οhm 
 
 
Χωρητικότητα
2ml
 
 
Υλικό δεξαμενής
Pyrex Glass
 
 
Χρώμα
Silver / Transparent Tank
Για να δειτε τις Οδηγίες Χρήσης πατήστε στην εικόνα του manual: 
nobacco_manual 

 

Εγγύηση καλής λειτουργίας 3 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ισχύ της εγγύησης αποτελεί η απόδειξη αγοράς του προϊόντος. 

Η εγγύηση δεν ισχύει για φθορές ή βλάβες που προκύπτουν από λανθασμένη χρήση και αντίθετη ως προς τις οδηγίες του εγχειριδίου χρήσης του προϊόντος ή άλλες δημοσιευμένες οδηγίες για το προϊόν.

 

Σημειώσεις:

  • Παρακαλούμε για την σωστή λειτουργία του προϊόντος, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.
  • Οι γνήσιες συσκευές ατμοποίησης NOBACCO iCube φέρουν τυπωμένο ή χαραγμένο σε όλα τα επί μέρους εξαρτήματά τους το λογότυπο της "NOBACCO".