Η εταιρεία μας θα παραμείνει κλειστή μέχρι 18/8. Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν μετά τις 9/8 θα εκτελούνται από 19/8.

NOBACCO EPHOS

What's yours?

 

28,90 €
SKU
0276

To Nobacco Ephos είναι η εξέλιξη των ego style συσκευών, προσφέροντας αυξημένη αυτονομία σε compact μέγεθος, κορυφαία φορητότητα και άρτια αισθητική, με το κύρος και την ποιότητα του NOBACCO DESIGN CENTER.

Το Starter Kit περιλαμβάνει

1 x Nobacco Ephos

1 x Αντίσταση Nobacco eGo BVC 1.5Ω

1 x Καλώδιο USB

Οδηγίες χρήσης

  • Λεπτομέρειες
  • Τεχνικά Χαρακτηριστικά
  • Εγγύηση

Η Εξέλιξη στις eGo Συσκευές!

 

Το Nobacco Ephos είναι μια συσκευή ιδανική για όσους ξεκινούν τώρα το άτμισμα, αλλά και για τους πιο έμπειρους που επιθυμούν μια απλή, εύκολη και συναρπαστική εμπειρία ατμίσματος.
 
Προσφέρει αυξημένη αυτονομία μέσα στην ημέρα, καθώς είναι εξοπλισμένο με ενσωματωμένη μπαταρία χωρητικότητας 900mAh.
 
Επιπλέον, εφαρμόζει τέλεια στο χέρι διαθέτοντας compact μέγεθος, κυλινδρικό σχεδιασμό και ιδανική διάμετρο (ύψος 120mm και διάμετρο 16mm).

Ατμοποιητής και Αντιστάσεις

 

Με το Nobacco Ephos η απόλαυση δεν έχει περιορισμό!
Η αντίσταση 1.5Ω με οργανικό βαμβάκι που διαθέτει σας προσφέρει ικανοποιητική παραγωγή ατμού και καθαρή γεύση.
 
Παράλληλα, με χωρητικότητα υγρού 2ml, απολαμβάνετε απερίσπαστα χωρίς να σκέφτεστε το γέμισμα.
 
Τέλος, το Nobacco Ephos διαθέτει σύστημα ελέγχου ροής αέρα (Air Flow Control System) για να ρυθμίζετε με ακρίβεια την ποσότητα του αέρα που επιθυμείτε κατά την εισπνοή.

Φόρτιση και Ενδείξεις

 

Η συσκευή διαθέτει φωτεινή ένδειξη στο κουμπί για να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή το υπόλοιπο της μπαταρίας σας.
 
Η μπαταρία του Nobacco Ephos είναι εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα συστήματα ασφαλείας, όπως προστασία από βραχυκύκλωμα / υπερφόρτιση / αποφόρτιση.
 
Επιπροσθέτως, διαθέτει σύστημα φόρτισης passthrough, που σας επιτρέπει να συνεχίζετε να ατμίζετε ενώ φορτίζετε τη συσκευή, για να είστε σίγουροι πως δε θα ξεμείνετε ποτέ μέσα στην ημέρα.

5 Μοναδικά Χρώματα

 

Το Nobacco Ephos διατίθεται σε 5 διαφορετικά χρώματα με βαφή υφής soft touch και εξαιρετικό φινίρισμα, προσφέροντας αίσθηση πολυτέλειας κατά τη χρήση.
 
Επιλέξτε ανάμεσα στο μαύρο, το λευκό, το κόκκινο, το μπλε και το ροζ, αποκτώντας μια συσκευή που ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά.

 

Περισσότερες Πληροφορίες
Διάμετρος 16mm
Ύψος 120mm
Χωρητικότητα Ατμοποιητή 2ml
Σύστημα ελέγχου ροής αέρα Μπορείτε να ρυθμίσετε με ακρίβεια την ποσότητα του αέρα που επιθυμείτε κατά την εισπνοή με το δαχτυλίδι ρύθμισης που βρίσκεται στη βάση του ατμοποιητή
Ενσωματωμένη Μπαταρία Η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία χωρητικότητας 900mAh
Σύστημα φόρτισης passthrough Το σύστημα φόρτισης passthrough, σας επιτρέπει να συνεχίσετε να ατμίζετε ενώ φορτίζεται η συσκευή
Σύστημα κλειδώματος από ανεπιθύμητη χρήση Η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της μπαταρίας γίνεται εύκολα με το πάτημα του κουμπιού λειτουργίας 5 συνεχόμενες φορές
Διακοπή συνεχόμενης λειτουργίας Εάν το κουμπί λειτουργίας κρατηθεί πατημένο για 10 δευτερόλεπτα και παραπάνω, η συσκευή θα σταματήσει να λειτουργεί μέχρι να ελευθερωθεί το κουμπί
Διαθέσιμα Χρώματα Μαύρο, Λευκό, Κόκκινο, Μπλε, Ροζ

Η συσκευή καλύπτεται από εγγύηση 6 μηνών κι ο ατμοποιητής από εγγύηση 3 ημερών. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ισχύ της εγγύησης αποτελεί η απόδειξη αγοράς του προϊόντος.

 

Σημειώσεις:

  • Παρακαλούμε για την σωστή λειτουργία του προϊόντος, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.
  • Φυσιολογική φθορά της μπαταρίας θεωρείται μια απώλεια της τάξης του 20%, δηλαδή απώλεια 180mAh από την ονομαστική των 900mAh.
Φόρτωση...
Please wait...