–  Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες εσωτερικού άνω των 40€  –

NIXIE + L-100 COMBO

105,95 €
SKU
0268

Νixie σημαίνει κομψότητα, σύγχρονες λειτουργίες και state of the art κατασκευή.

Συνδυασμένο με το απόλυτο ταίρι του, τον ατμοποιητή L-100, για να προσφέρει ένα εντυπωσιακό ηλεκτρονικό τσιγάρο που θα τους ενθουσιάσει όλους.

Το Starter Kit περιλαμβάνει

1x Συσκευή NOBACCO NIXIE

1x Καλώδιο Type-C USB

1 x Ατμοποιητή ΝΟBACCO L-100 v2 με αντίσταση (κεφαλή) Kanthal 1.5Ω

1 x Επιπλέον αντίσταση (κεφαλή) Kanthal 0.5Ω

1 x Δαχτυλίδι προστασίας

Οδηγίες χρήσης

  • Λεπτομέρειες
  • Τεχνικά Χαρακτηριστικά
  • Εγγύηση

Nobacco Nixie + L-100 v2

 

Nobacco Nixie + L-100 v2, ένας συνδυασμός που, έκτος από την απόδοση, θα σας κερδίσει με την άρτια αισθητική και την μοναδική ποιότητα κατασκευής.

 

Ισχύς 100 watt, ενσωματωμένη μπαταρία 3000mAh και κατασκευή από αλουμίνιο, συνθέτουν το Nixie, ένα μοναδικό box mod που πάει πέρα από τα συνηθισμένα.

 

Κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι και Pyrex γυαλί, απόλυτη απόδοση γεύσης και την απροβλημάτιστη λειτουργία, είναι το βασικά χαρακτηριστικά του ατμοποιητή L-100. 

Nobacco Nixie

 

Nobacco Nixie. Στιβαρό, με συμπαγείς διαστάσεις και καμπυλωτό σχήμα που προσφέρει άνεση στο κράτημα, προσδίδει περισσότερο στιλ και εκλεπτυσμένη αισθητική.

Οι υψηλές προδιαγραφές υλικών απεικονίζουν την προσοχή στη λεπτομέρεια, ενώ η κομψή εμφάνιση δίνει σύγχρονη μορφή στην απόλαυση του ατμίσματος.

Όλα σε συνδυασμό με τις πιο εξελιγμένες λειτουργίες για να καλύψουν τις απαιτήσεις κάθε ατμιστή.

 

Ισχύς 100 watt, ενσωματωμένη μπαταρία 3000mAh και κατασκευή από αλουμίνιο, συνθέτουν το Nobacco Nixie, ένα μοναδικό box mod που πάει πέρα από τα συνηθισμένα.

Το σύστημα fast charge εξασφαλίζει ταχύτατη φόρτιση σε ελάχιστο χρόνο.

Μια ακόμη καινοτομία είναι η θύρα φόρτισης USB Type C, ο πιο σύγχρονος και ευέλικτος τύπος USB (180° φορά σύνδεσης).

 

Το Nobacco Nixie είναι μία συσκευή πολλαπλών λειτουργιών, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε ατμιστή.

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του Nobacco Nixie.

Nobacco L-100 v2

 

L-100 v2, η αναβαθμισμένη έκδοση του πρώτου ατμοποιητή σχεδιασμένου αποκλειστικά για τη Nobacco από το Nobacco Design Center, με σκοπό να καλύψει τις απαιτήσεις όλων των ατμιστών.

 

Κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι και Pyrex γυαλί, εστιάζει στην απόλυτη απόδοση γεύσης και την απροβλημάτιστη λειτουργία, ενώ οι αντιστάσεις του, με υλικό απορρόφησης υψηλής καθαρότητας οργανικό βαμβάκι, παρουσιάζουν αυξημένη μακροζωία.

 

Ο Nobacco L-100 είναι ο πρώτος ατμοποιητής που μέσω του συστήματος εισαγωγής αέρα στην κορυφή (top airflow) μπορεί και διαχέει τον αέρα τόσο στο κάτω όσο και στο άνω μέρος της αντίστασης, προσφέροντας βέλτιστη κυκλοφορία αέρα για καλύτερη θερμική κατανομή εντός της αντίστασης, με αποτέλεσμα την κορυφαία γεύση.

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του Nobacco L-100 v2.

 

 

Περισσότερες Πληροφορίες
Διαστάσεις 116 x 40 x 27 mm
Βάρος 172gr
Λειτουργία ισχύος Η ισχύς (Watt) μπορεί να ρυθμιστεί από 5W - 100W
Λειτουργία ελέγχου θερμοκρασίας Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία ελέγχου θερμοκρασίας με επιλογή ανάμεσα από Ni-Ti-SS καθώς και 2 μνήμες με ρυθμιζόμενο TCR
Λειτουργία Ώρας Στην οθόνη εμφανίζεται η ώρα σε ψηφιακή ένδειξη
Εύρος Θερμοκρασίας 100-315°C / 210-600°F (Λειτουργία ΤC)
Χωρητικότητα Ατμοποιητή 2.0ml
Σύστημα ελέγχου ροής αέρα Μπορείτε να ρυθμίσετε με ακρίβεια την ποσότητα του αέρα που επιθυμείτε κατά την εισπνοή με το δαχτυλίδι ρύθμισης που βρίσκεται στην κορυφή του ατμοποιητή
Ενσωματωμένη Μπαταρία Η συσκευή λειτουργεί με μία ενσωματωμένη μπαταρία χωρητικότητας 3000 mAh
Σύστημα φόρτισης passthrough Το σύστημα φόρτισης passthrough σας επιτρέπει να χρησιμοποιείται τη συσκευή ενώ φορτίζει
Ένδειξη χαμηλής στάθμης μπαταρίας Όταν η τάση της μπαταρίας είναι υπερβολικά χαμηλή στη οθόνη αναβοσβήνει το εικονίδιο της μπαταρίας και στη συνέχεια το μήνυμα "Lock" που κλειδώνει τη συσκευή
Σύστημα κλειδώματος από ανεπιθύμητη χρήση Η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της μπαταρίας γίνεται εύκολα με το πάτημα του κουμπιού 5 συνεχόμενες φορές
Διακοπή συνεχόμενης λειτουργίας Εάν το κουμπί λειτουργίας κρατηθεί πατημένο για 10 δευτερόλεπτα και παραπάνω, η συσκευή θα σταματήσει να λειτουργεί μέχρι να ελευθερωθεί το κουμπί
Εύρος Ισχύος Αντιστάσεων 1.5Ω Kanthal: 10 - 25 Watts 0.5Ω Kanthal: 17 - 35 Watts 0.5Ω SS316: 17 - 35 Watts
Εύρος ωμικής αντίστασης 0.05 - 0.35Ω σε λειτουργία ελέγχου θερμοκρασίας (TC-Ni Mode) 0.1 - 0.8Ω σε λειτουργία ελέγχου θερμοκρασίας (TC-Ti Mode) 0.2 - 1.0Ω σε λειτουργία ελέγχου θερμοκρασίας (TC-SS/M1/M2 Mode) 0.1 - 3.0Ω σε λειτουργία ισχύος (Wattage Mode) 0.1 - 3.0Ω σε λειτο
Μετρητής αντίστασης (Ohm) ατμοποιητή Στην οθόνη εμφανίζονται πληροφορίες για την αντίσταση του ατμοποιητή που έχει τοποθετηθεί πάνω στη συσκευή
T.P.D. Compliant O ατμοποιητής L-100 v2 πληροί τις προϋποθέσεις της Τ.P.D. ενσωματώνοντας σχεδίαση αποφυγής διαρροής υγρού και χωρητικότητα 2ml
Διαθέσιμα Χρώματα Μαύρο, Μπλε, Γκρι

H συσκευή ατμοποίησης Nobacco Nixie καλύπτεται από εγγύηση καλής λειτουργίας 12 μηνών, ενώ η ενσωματωμένη μπαταρία καλύπτεται από εγγύηση καλής λειτουργίας 6 μηνών από την ημερομηνία αγοράς. Ο ατμοποιητής Nobacco L-100 καλύπτεται από εγγύηση καλής λειτουργίας 3 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ισχύ της εγγύησης αποτελεί η απόδειξη αγοράς του προϊόντος.

Η εγγύηση δεν ισχύει για φθορές ή βλάβες που προκύπτουν από λανθασμένη χρήση και αντίθετη ως προς τις οδηγίες του εγχειριδίου χρήσης του προϊόντος ή άλλες δημοσιευμένες οδηγίες για το προϊόν.

 

Σημειώσεις:

  • Παρακαλούμε για την σωστή λειτουργία του προϊόντος, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.
  • Φυσιολογική φθορά της μπαταρίας θεωρείται μια απώλεια της τάξης του 20%, δηλαδή απώλεια 600mAh από την ονομαστική των 3000mAh.
  • Οι γνήσιες συσκευές ατμοποίησης Nobacco Nixie και ατμοποιητές Nobacco L-100 φέρουν τυπωμένο ή χαραγμένο σε όλα τα επί μέρους εξαρτήματά τους το λογότυπο της "NOBACCO".
Φόρτωση...
Please wait...