Με μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμετοχές ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός ‘’Get on board with NOBACCO’’ που διοργανώθηκε στο NOBACCO Shop στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens, τις ημερομηνίες 23/07/2016 – 6/08/2016.

Η NOBACCO έδωσε τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ταξιδέψουν εικονικά με τη τεχνολογία Virtual Reality και να μπουν στην κλήρωση για ένα ταξίδι σε μαγευτικό προορισμό! Το μόνο που είχαν να κάνουν όσοι συμμετείχαν, ήταν να βρουν ποιο είναι το παραδεισένιο μέρος που επισκέφθηκαν εικονικά! Όσοι απάντησαν σωστά μπήκαν στην κλήρωση για το 1ο δώρο, ένα μαγευτικό διήμερο, ενώ και όσοι απάντησαν λάθος μπήκαν στην κλήρωση για να κερδίσουν το 2ο δώρο του διαγωνισμού, ένα πλήρες σετ ατμίσματος.

Κατόπιν της κλήρωσης που έλαβε χώρα ηλεκτρονικά τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 14:00 στα γραφεία της NOBACCO (Τζαβέλλα 23, Χαλάνδρι, 15231) παρουσία εκπροσώπων της NOBACCO και της συμβολαιογράφου κας Αικατερίνης Τόλια οι 2 νικητές καθώς και οι επιλαχόντες για τα δύο δώρα του διαγωνισμού έχουν ως εξής:


1o Δώρο (Ένα ταξίδι για δύο άτομα και καλύπτει έξοδα μετακίνησης και 2 διανυκτερεύσεων σε ξενοδοχείο επιλογής της διοργανώτριας στην Ιταλική Ριβιέρα).

Νικητής: Γιώργος Παπαγεωργίου

1ος Επιλαχών: Ντριταν Μερτζουση

2ος Επιλαχών: Νίκος Μαρμαράς


2ο Δώρο (Μια συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου που αποτελείται από μια μπαταρία NOBACCO MAS 30, έναν ατμοποιητή ΝΟΒACCO OSTRIA και ένα υγρό αναπλήρωσης επιλογής του νικητή).

Νικητής: Στέλιος Μπουμπούτελος

1ος Επιλαχών: Κωνσταντίνος Βεπάστας

2ος Επιλαχών: Χρήστος Ζυγογιάννης


Αναλυτικά μπορείτε να ενημερωθείτε για τους όρους και προϋποθέσεις του διαγωνισμού εδώ.