– Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες εσωτερικού άνω των 40€ –

MINI & MORE ΜΠΑΤΑΡΙΑ

7,06 €
SKU
0057

Ανταλλακτική μπαταρία για το ηλεκτρονικό τσιγάρο Mini & More.

  • Λεπτομέρειες
  • Εγγύηση

Αυτόματη μπαταρία για το ηλεκτρονικό τσιγάρο Mini & More, με χωρητικότητα 280 mAh σε κλασσικό μαύρο ή ασημί χρώμα για all time classic εμφάνιση με εκπληκτική υφή.

 

Οι μπαταρίες του ηλεκτρονικού τσιγάρου Mini & More έχουν σπείρωμα 901, είναι εξ' ολοκλήρου αυτόματες και δεν είναι απαραίτητο να πατάτε κανένα κουμπάκι για να λειτουργήσουν. Με το Mini & More έχετε απόλυτη ελευθερία κινήσεων.

 

Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 280 mAh και διαρκεί αρκετές ώρες παρά το μικρό της μέγεθος. Ο μπλε led φωτισμός στο άκρο της μπαταρίας ανάβει σε κάθε εισπνοή και σας ενημερώνει πότε χρειάζεται να φορτιστεί η μπαταρία.

 

 

Εγγύηση καλής λειτουργίας 30 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ισχύ της εγγύησης αποτελεί η απόδειξη αγοράς του προϊόντος.

Η εγγύηση δεν ισχύει για φθορές ή βλάβες που προκύπτουν από λανθασμένη χρήση και αντίθετη ως προς τις οδηγίες του εγχειριδίου χρήσης του προϊόντος ή άλλες δημοσιευμένες οδηγίες για το προϊόν.

 

Σημειώσεις:

  • Παρακαλούμε για την σωστή λειτουργία του προϊόντος, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.
  • Οι γνήσιες μπαταρίες Mini & More φέρουν τυπωμένο ή χαραγμένο σε όλα τα επί μέρους εξαρτήματά τους το λογότυπο της "NOBACCO".
Φόρτωση...
Please wait...