–  Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες εσωτερικού άνω των 40€  –

GEEKVAPE AEGIS

"Θωρακισμένο" mod

68,00 €
SKU
01.01.9838

Το Aegis Box Mod από την GeekVape είναι μία συσκευή υψηλής ανθεκτικότητας που έχει σχεδιαστεί για να αντέχει σε απαιτητικές καταστάσεις.

Μπορεί να παρέχει ισχύ μέχρι 100W, διαθέτει εξελιγμένες λειτουργίες ελέγχου θερμοκρασίας και λειτουργεί με μία αποσπώμενη μπαταρία τύπου 18650 ή 26650.

Το Starter Kit περιλαμβάνει

1 x Συσκευή GeekVape Aegis

1 x Αντάπτορας για μπαταρίες 18650

Οδηγίες Χρήσης

 

Εξαντλημένο
  • Λεπτομέρειες
  • Τεχνικά Χαρακτηριστικά
  • Εγγύηση

Mod Υψηλής Αντοχής

 

Το GeekVape Aegis Box Mod είναι μία συσκευή που έχει σχεδιαστεί για να είναι αδιάβροχη, μεγάλης αντοχής στους κραδασμούς και ανθεκτική στη σκόνη, με στρατιωτικό πρότυπο 810G-516.6 και πιστοποίηση IP67.

 

Η συσκευή λειτουργεί με εξωτερική μπαταρία τύπου 26650, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να δεχτεί και μπαταρία τύπου 18650, με την χρήση του ειδικού, παρεχόμενου αντάπτορα (η μπαταρία δεν συμπεριλαμβάνεται).

Η θύρα της μπαταρίας ασφαλίζεται με βιδωτό καπάκι, εξοπλισμένο με δακτύλιο στεγανοποίησης.

Η θύρα USB που βρίσκεται στην κορυφή της συσκευής καλύπτεται με ασφάλεια, ασφαλισμένη με δύο βίδες torx και προορίζεται να χρησιμοποιηθεί μόνο για ενημερώσεις λογισμικού.

Λειτουργίες GeekVape Aegis

 

Το GeekVape Aegis έχει μέγιστη ισχύ εξόδου 100W, λειτουργεί με αντιστάσεις με ωμική τιμή από 0.05Ω και διαθέτει διάφορες επιλογές λειτουργίας, όπως: Λειτουργία ισχύος, λειτουργία VPC, TC-TCR και BYPASS.

Η λειτουργία VPC προσφέρει την επιλογή καμπύλης ισχύος 5 ρυθμιζόμενων σημείων, ενώ η λειτουργία TCR επιτρέπει την εισαγωγή της δικής μας ρύθμισης σύρματος για τον έλεγχο θερμοκρασίας.

 

Η συσκευή διαθέτει κουμπί λειτουργίας με σχεδιασμό τύπου σκανδάλης που παρέχει φιλική προς το χρήστη λειτουργία.

Η OLED οθόνη των 0.91" εμφανίζεται σε κάθετο μενού με στατιστικά στοιχεία, συμπεριλαμβανόμενης της αντίστασης, της έντασης, της τάσης, του μετρητή εισπνοών και της υπολειπόμενής διάρκεια της μπαταρίας.

 

 

Περισσότερες Πληροφορίες
Διαστάσεις 88 x 46.8 x 37.8 mm
Τύποι λειτουργίας Λειτουργία ισχύος / Λειτουργία TC-TCR / Λειτουργία VPC / Λειτουργία BYPASS
Λειτουργία ισχύος Η ισχύς (Watt) μπορεί να ρυθμιστεί από 1W - 100W
Εύρος Θερμοκρασίας 100-315°C / 210-600°F (Λειτουργία ΤC)
Αποσπώμενη Μπαταρία Η συσκευή λειτουργεί με μία αποσπώμενη μπαταρία τύπου 18650 ή 26650
Σύστημα κλειδώματος από ανεπιθύμητη χρήση Η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της συσκευής γίνεται εύκολα με το πάτημα του κουμπιού 5 συνεχόμενες φορές
Διακοπή συνεχόμενης λειτουργίας Εάν το κουμπί λειτουργίας κρατηθεί πατημένο για 10 δευτερόλεπτα και παραπάνω, η συσκευή θα σταματήσει να λειτουργεί μέχρι να ελευθερωθεί το κουμπί
Συμβατότητα Σπειρώματος Το GeekVape Aegis έχει σπείρωμα 510 από ατσάλι και είναι συμβατό με όλους τους ατμοποιητές τύπου 510  
Εύρος ωμικής αντίστασης 0.05Ω - 3Ω
Μετρητής αντίστασης (Ohm) ατμοποιητή Στην οθόνη εμφανίζονται πληροφορίες για την αντίσταση του ατμοποιητή που έχει τοποθετηθεί πάνω στη συσκευή
Διαθέσιμα Χρώματα Ασημί - Καφέ

Η συσκευή καλύπτεται με εγγύηση 3 μηνών. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ισχύ της εγγύησης αποτελεί η απόδειξη αγοράς του προϊόντος.

Η εγγύηση δεν ισχύει για φθορές ή βλάβες που προκύπτουν από λανθασμένη χρήση και αντίθετη ως προς τις οδηγίες του εγχειριδίου χρήσης του προϊόντος ή άλλες δημοσιευμένες οδηγίες για το προϊόν.

 

Σημειώσεις:

  • Παρακαλούμε για την σωστή λειτουργία του προϊόντος, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.
Φόρτωση...
Please wait...