– Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες εσωτερικού άνω των 40€ –

EPSILON ΜΠΑΤΑΡΙΑ 650

13,60 €
SKU
0097

Η μπαταρία Epsilon 650 έχει κομψό σχεδιασμό με το κουμπί ενεργοποίησης ενσωματωμένο στο σώμα της μπαταρίας. Σε διάφορα χρώματα, με σπείρωμα 510/eGo, προσφέρει εξαιρετική αυτονομία καθώς έχει 650mAh χωρητικότητα και διαθέτει έξυπνες λειτουργίες.

  • Λεπτομέρειες
  • Τεχνικά Χαρακτηριστικά
  • Εγγύηση

Η μπαταρία Epsilon 650 έχει νέο κομψό σχεδιασμό με το κουμπί ενεργοποίησης να βρίσκεται πλέον ενσωματωμένο στο σώμα της μπαταρίας.

Η μπαταρία NOBACCO Epsilon 650 με σπείρωμα 510/eGo είναι συμβατή με όλους τους eGo ατμοποιητές.

 

Ταυτόχρονα, ο χρήστης έχει την δυνατότητα να ελέγχει οπτικά τα αποθέματα ενέργειας. Το LED στο κουμπί ενεργοποίησης είναι λευκό όταν η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη, γίνεται μπλε όταν η τάση πέσει στο 50% και κόκκινο λίγο πριν αποφορτιστεί εντελώς η μπαταρία.

 

Περισσότερες Πληροφορίες
Διάμετρος 14mm
Ύψος 88.5mm
Τάση Λειτουργίας 3.7V
Ενσωματωμένη Μπαταρία Η μπαταρία διαθέτει χωρητικότητα 650mAh
Ένδειξη χαμηλής στάθμης μπαταρίας Όταν η τάση της μπαταρίας είναι υπερβολικά χαμηλή το κουμπί λειτουργίας θα αναβοσβήνει και η συσκευή θα τεθεί εκτός λειτουργίας
Σύστημα κλειδώματος από ανεπιθύμητη χρήση Η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της μπαταρίας γίνεται εύκολα με το πάτημα του κουμπιού 5 συνεχόμενες φορές
Συμβατότητα Σπειρώματος 510 / eGo
Διαθέσιμα Χρώματα Μαύρο, Ασημί, Κόκκινο, Μπλε

Εγγύηση καλής λειτουργίας 30 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ισχύ της εγγύησης αποτελεί η απόδειξη αγοράς του προϊόντος.

Η εγγύηση δεν ισχύει για φθορές ή βλάβες που προκύπτουν από λανθασμένη χρήση και αντίθετη ως προς τις οδηγίες του εγχειριδίου χρήσης του προϊόντος ή άλλες δημοσιευμένες οδηγίες για το προϊόν.

 

Σημειώσεις:

  • Παρακαλούμε για την σωστή λειτουργία του προϊόντος, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.
  • Οι γνήσιες μπαταρίες EPSILON 650 φέρουν τυπωμένο ή χαραγμένο σε όλα τα επί μέρους εξαρτήματά τους το λογότυπο της "NOBACCO".
Φόρτωση...
Please wait...