– Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες εσωτερικού άνω των 40€ –

EPSILON ΜΠΑΤΑΡΙΑ 1100

20,06 €
SKU
0098

Η μπαταρία Epsilon 1100 χαρακτηρίζεται από υψηλής ποιότητας κατασκευή και έξυπνες λειτουργίες. Αυτό που κάνει όμως την κάνει εξαιρετικά εύχρηστη είναι ότι διαρκεί πολλές ώρες μέχρι να χρειαστεί επαναφόρτιση.

  • Λεπτομέρειες
  • Τεχνικά Χαρακτηριστικά
  • Εγγύηση

Η μπαταρία Epsilon 1100 διαθέτει χωρητικότητα 1100mAh και προσφέρει εξαιρετική αυτονομία για μπαταρία της κατηγορίας της.

 

Είναι χειροκίνητης ενεργοποίησης, με λευκό led φωτισμό στο κουμπάκι, έχει σπείρωμα 510/eGo που την κάνει συμβατή με όλους τους ατμοποιητές με σπείρωμα τύπου eGo.

 

 

 

 

 

Περισσότερες Πληροφορίες
Διάμετρος 14mm
Ύψος 102mm
Τάση Λειτουργίας 3.9V
Ενσωματωμένη Μπαταρία Η μπαταρία διαθέτει χωρητικότητα 1100mAh
Ένδειξη χαμηλής στάθμης μπαταρίας Όταν η τάση της μπαταρίας είναι υπερβολικά χαμηλή το κουμπί λειτουργίας θα αναβοσβήνει και η συσκευή θα τεθεί εκτός λειτουργίας.
Σύστημα κλειδώματος από ανεπιθύμητη χρήση Η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της μπαταρίας γίνεται εύκολα με το πάτημα του κουμπιού 5 συνεχόμενες φορές.
Συμβατότητα Σπειρώματος 510 / eGo
Διαθέσιμα Χρώματα Μαύρο, Ασημί

Εγγύηση καλής λειτουργίας 30 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ισχύ της εγγύησης αποτελεί η απόδειξη αγοράς του προϊόντος.

Η εγγύηση δεν ισχύει για φθορές ή βλάβες που προκύπτουν από λανθασμένη χρήση και αντίθετη ως προς τις οδηγίες του εγχειριδίου χρήσης του προϊόντος ή άλλες δημοσιευμένες οδηγίες για το προϊόν.

 

Σημειώσεις:

  • Παρακαλούμε για την σωστή λειτουργία του προϊόντος, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.
  • Οι γνήσιες μπαταρίες EPSILON 1100 φέρουν τυπωμένο ή χαραγμένο σε όλα τα επί μέρους εξαρτήματά τους το λογότυπο της "NOBACCO".
Φόρτωση...
Please wait...