– Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες εσωτερικού άνω των 40€ –

ELEAF PICO X

45,00 €
SKU
0298

Pico X, η νέα, αναβαθμισμένη έκδοση του iStick Pico της Eleaf! Διατηρώντας το μικρό του μέγεθος και τη μεγάλη, ευανάγνωστη οθόνη, αλλά με αναβαθμισμένο εργονομικό σχεδιασμό και κατασκεύη από ανθεκτικό πλαστικό για χαμηλό βάρος, το Pico Χ ήρθε να εντυπωσιάσει.

Το Starter Kit περιλαμβάνει

1 x PICO Χ

1 x Καλώδιο USB

Οδηγίες Χρήσης

  • Λεπτομέρειες
  • Τεχνικά Χαρακτηριστικά
  • Εγγύηση

Λειτουργίες Pico Χ

 

Το Pico 25 μπορεί να παρέχει μέγιστη ισχύ 75W και διαθέτει επιλογές λειτουργίας με έλεγχο θερμοκρασίας, λειτουργία προθέρμανσης σύρματος και αναβαθμίσιμο λογισμικό.

 

Χρησιμοποιεί μια σύγχρονη πλακέτα με διπλή προστασία, τόσο της πλακέτας, όσο και της μπαταρίας (προστασία από υπερφόρτιση, αντίστροφη τοποθέτηση μπαταρίας, υπερβολική παροχή ρεύματος και χαμηλής αποφόρτισης) καθώς και μία νέα τεχνολογία προστασίας της αντίστασης του ατμοποιητή (όταν η ρύθμισης της ισχύος είναι πολύ υψηλη για την αντίσταση που χρησιμοποιεί ο ατμοποιητής, η συσκευή προτείνει μία ασφαλή ρύθμιση ισχύος λειτουργίας).

 

Επιπλέον, η οθόνη του μπορεί να παραμετροποιηθεί ώστε να δείχνει τις πληροφορίες που επιθυμεί ο χρήστης.

Διαστάσεις και Σχεδιασμός

 

Το Pico Χ έρχεται να εντυπωσιάσει με τις μικρές διαστάσεις και τον αναβαθμισμένο εργονομικό του σχεδιασμό.

Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το εξαιρετικά χαμηλό του βάρος λόγω της χρήσης ανθεκτικού πλαστικού για την κατασκευή του, το καθιστούν ιδανικό στο κράτημα και τη μεταφορά.

 

Η συσκευή διαθέτει rubberized επένδυση που προσδίδει μια μαλακή και λεία αίσθηση όταν το κρατάτε στην παλάμη σας.

 

Ο νέος σχεδιασμός δίνει στο Pico Χ τη δυνατότητα να δεχτεί ατμοποιητές διαμέτρου έως 22mm, επιτρέποντάς σας να το συνδιάσετε με τους περισσότερους ατμοποιητές της αγοράς.

Μπαταρία και Φόρτιση

 

Το Pico Χ λειτουργεί με μια αποσπώμενη μπαταρία υψηλής αποφόρτισης τύπου 18650 (High drain - ρεύμα αποφόρτισης > 25 Α) για να επιτύχει απόδοση ισχύος έως 75 watt.

 

Προτεινόμενη μπαταρία: Nitecore 18650 3100 mAh

 

Η συσκευή παρέχει τη δυνατότητα γρήγορης φόρτισης μέσω της θύρας USB (2Α) καθώς και σύστημα passthrough (ταυτόχρονη φόρτιση και άτμισμα). Παρόλα αυτά, συνιστάται η φόρτιση των μπαταριών σε εξωτερικό φορτιστή για την βέλτιστη μακροζωία τους.

 

Επιπλέον χαρακτηριστικό είναι και η δυνατότητα αναβάθμισης του λογισμικού της συσκευής από τον χρήστη, μέσω υπολογιστή. Με μεγάλο φάσμα ρυθμίσεων και πληθώρα συστημάτων ασφαλείας, το Pico X παρέχει μια πλήρως παραμετροποιήσιμη και ασφαλή εμπειρία χρήσης.

 

 

 

Περισσότερες Πληροφορίες
Διαστάσεις 73 x 50 x 31 mm
Βάρος 65 gr (χωρίς μπαταρία)
Τύποι λειτουργίας TC-Ni / TC-Ti / TC-SS / TCR (M1, M2, M3) (Λειτουργία ελέγχου θερμοκρασίας) VW Mode (Λειτουργία μεταβλητής ισχύος) Bypass Mode (Μηχανική λειτουργία)
Λειτουργία ισχύος Η ισχύς (Watt) μπορεί να ρυθμιστεί από 1 - 75W
Λειτουργία ελέγχου θερμοκρασίας Κατά τη λειτουργία ελέγχου θερμοκρασίας υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου της ισχύος (VW)
Μηχανική Λειτουργία Σε αυτή τη λειτουργία εφαρμόζεται απευθείας έξοδος τάσης. Όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο της μπαταρίας, τόσο μεγαλύτερη είναι η τάση εξόδου
Εύρος Θερμοκρασίας 100 - 315°C / 220 - 600°F (Λειτουργία ΤC)
Αποσπώμενη Μπαταρία Η συσκευή λειτουργεί με μία αποσπώμενη μπαταρία 18650 (δεν περιέχεται στην αρχική συσκευασία της συσκευής)
Σύστημα φόρτισης passthrough Το σύστημα φόρτισης passthrough σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τη συσκευή ενώ φορτίζεται
Ένδειξη χαμηλής στάθμης μπαταρίας Όταν η τάση της μπαταρίας πέσει κάτω από 3.3V, στην οθόνη αρχικά θα αναγραφεί το μήνυμα «Battery Low» και στη συνέχεια το μήνυμα «Lock» και η συσκευή θα κλειδωθεί
Σύστημα κλειδώματος από ανεπιθύμητη χρήση Η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της συσκευής γίνεται εύκολα με το πάτημα του κουμπιού λειτουργίας 5 συνεχόμενες φορές
Διακοπή συνεχόμενης λειτουργίας Η συσκευή θα διακόψει την παροχή ισχύος για λόγους ασφαλείας εάν το κουμπί λειτουργίας πατηθεί συνεχόμενα για περισσότερο από 10 δευτερόλεπτα και στην οθόνη θα αναγραφεί το μήνυμα «Over 10s»
Συμβατότητα Σπειρώματος Το Pico Χ διαθέτει σπείρωμα 510 και είναι συμβατό με όλους τους ατμοποιητές τύπου 510 (με διάμετρο έως 22mm)
Εύρος ωμικής αντίστασης 0.05 - 1.0Ω σε λειτουργία ελέγχου θερμοκρασίας (ΤC-Ni / TC-Ti / TC-SS / TCR Mode) 0.1 - 3.0Ω σε λειτουργία μεταβλητής ισχύος (VW Mode) 0.1 - 3.5Ω σε μηχανική λειτουργία (Bypass Mode)
Μετρητής αντίστασης (Ohm) ατμοποιητή Στην οθόνη εμφανίζονται πληροφορίες για την αντίσταση του ατμοποιητή που έχει τοποθετηθεί στη συσκευή
Διαθέσιμα Χρώματα Μαύρο, Μπλε, Πράσινο

H συσκευή καλύπτεται από εγγύηση καλής λειτουργίας 3 μηνών από την ημερομηνία αγοράςΑπαραίτητη προϋπόθεση για την ισχύ της εγγύησης αποτελεί η απόδειξη αγοράς.

Η εγγύηση δεν ισχύει για φθορές ή βλάβες που προκύπτουν από λανθασμένη χρήση και αντίθετη ως προς τις οδηγίες του εγχειριδίου χρήσης του προϊόντος ή άλλες δημοσιευμένες οδηγίες για το προϊόν.

 

Σημειώσεις:

  • Παρακαλούμε για την σωστή λειτουργία του προϊόντος, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.
Φόρτωση...
Please wait...