– Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες εσωτερικού –

eGo EPSILON BDC

Πρωτοπόρος ατμοποιητής

Ειδική Τιμή 3,00 € Κανονική τιμή 6,00 €
SKU
0089

Ο eGo Epsilon BDC είναι ο πρώτος Bottom Dual Coil ατμοποιητής που κυκλοφόρησε.

  • Λεπτομέρειες
  • Τεχνικά Χαρακτηριστικά
  • Εγγύηση

Ο Epsilon BDC πρωτοπόρησε φέρνοντας την αντίσταση στο κάτω μέρος του ατμοποιητή εξασφαλίζοντας έτσι καλύτερη τροφοδοσία με υγρό. Επιπλέον, είναι ο πρώτος Bottom Coil ατμοποιητής που λειτουργεί με διπλή αντίσταση (Dual Coil) επιτυγχάνοντας ακόμη μεγαλύτερη παραγωγή ατμού σε συνδυασμό με πιο δυνατό και γεμάτο “χτύπημα”.

Η απουσία ορατών φιτιλιών χαρίζει αισθητική ομοιογένεια και εξοικονομεί πολύτιμο χώρο στην δεξαμενή για επιπλέον υγρό αναπλήρωσης.

 

Η δεξαμενή του έχει χωρητικότητα 1.8ml και το διάφανο σώμα του ατμοποιητή έχει το πλεονέκτημα της συνεχούς παρακολούθησης της στάθμης του υγρού. Έτσι γνωρίζετε πάντα πότε ο NOBACCO Epsilon BDC χρειάζεται επανατροφοδότηση με το αγαπημένο σας υγρό.

 

Περισσότερες Πληροφορίες
Διάμετρος 14mm
Χωρητικότητα Ατμοποιητή 1.8ml
Τύπος Σπειρώματος Ατμοποιητή eGo
Εύρος Ισχύος Αντιστάσεων 7 - 9W
Υλικά Κατασκευής Η δεξαμενή του ατμοποιητή είναι κατασκευασμένη από πλαστικό
Διαθέσιμα Χρώματα Μπλε, Κόκκινο, Πράσινο, Ροζ

Εγγύηση καλής λειτουργίας 3 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ισχύ της εγγύησης αποτελεί η απόδειξη αγοράς του προϊόντος.

Η εγγύηση δεν ισχύει για φθορές ή βλάβες που προκύπτουν από λανθασμένη χρήση και αντίθετη ως προς τις οδηγίες του εγχειριδίου χρήσης του προϊόντος ή άλλες δημοσιευμένες οδηγίες για το προϊόν.

 

Σημειώσεις:

  • Παρακαλούμε για την σωστή λειτουργία του προϊόντος, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.
  • Οι γνήσιοι ατμοποιητές eGo EPSILON BDC φέρουν τυπωμένο ή χαραγμένο σε όλα τα επί μέρους εξαρτήματά τους το λογότυπο της "NOBACCO".
Φόρτωση...
Please wait...