Ταυτότητα


H NOBACCO ιδρύθηκε το 2008 και είναι η κορυφαία ελληνική εταιρεία προϊόντων ατμίσματος στην Ελλάδα. Με ένα δίκτυο 65 καταστημάτων, και με περισσότερα από 230 σημεία πώλησης σε όλη την χώρα, η εταιρεία πρωταγωνιστεί με τα καινοτόμα και πιστοποιημένα προϊόντα της στη διάδοση της νέας συνήθειας του ατμίσματος που σταδιακά κερδίζει την εμπιστοσύνη χιλιάδων καπνιστών σε όλη την χώρα.

Τον Ιούλιο του 2016, η NOBACCO προχώρησε σε ένα δυναμικό άλμα εξωστρέφειας επεκτείνοντας το δίκτυο της στην Ρουμανία. Ξεκινώντας με ένα pavilion στο εμπορικό κέντρο AFI PALACE COTROCENI στο Βουκουρέστι και συνεχίζοντας με το πρώτο NOBACCO Shop στο εμπορικό κέντρο PARKLAKE, η εταιρεία σχεδιάζει τη δημιουργία δικτύου καταστημάτων σε όλη την Ρουμανία. 

Ακολουθώντας το αναπτυξιακό της πλάνο, η NOBACCO, επεκτείνει το δίκτυο καταστημάτων της και στη Γερμανία! Το πρώτο NOBACCO Shop στη Γερμανία, άνοιξε τις πόρτες του στο ατμιστικό κοινό την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016. Σύντομα θα ακολουθήσουν και νέα καταστήματα που θα επισφραγίσουν την παρουσία της NOBACCO στη χώρα της Γερμανίας.

Σκοπός της NOBACCO είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου της τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες χώρες.

Το όραμα


Το όραμα της ΝΟΒΑCCO είναι να συμβάλλει με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στην μείωση των βλαβερών συνεπειών του καπνίσματος και στη διάδοση του ατμίσματος στην χώρα, ως υπεύθυνου και καλύτερου τρόπου ζωής για όσους συνανθρώπους μας αντιμετωπίζουν την εξάρτηση από την νικοτίνη.

Αποστολή


Αποστολή της εταιρείας είναι να είναι πάντα κοντά στους καπνιστές που σκέφτονται να κάνουν την επιλογή ζωής και να αφήσουν στο παρελθόν το παραδοσιακό κάπνισμα.

Σύστημα Ποιότητας


Η NOBACCO κατέχει ηγετική θέση στο χώρο των συσκευών ατμίσματος στην Ελλάδα καθώς κεντρικός άξονας στην φιλοσοφία της, είναι η ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει στο κοινό της τόσο στις συσκευές ηλεκτρονικών τσιγάρων όσο και στα υγρά αναπλήρωσης που χρησιμοποιεί. Για την NOBACCO το θέμα ποιότητας και ασφάλειας των προϊόντων είναι ένας αδιαπραγμάτευτος τομέας. Για το λόγο αυτό, η εταιρεία επενδύει συνεχώς στη διασφάλιση της παραγωγής και της διάθεσης προϊόντων υψηλών προδιαγραφών με επιστημονική πιστοποίηση στο πλαίσιο συνεργασιών με ερευνητικά κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Ευκαιρίες Καριέρας

Στη NOBACCO αναζητούμε ικανά και δημιουργικά άτομα με μεγάλο εύρος δεξιοτήτων για να γίνουν μέλη της ομάδας μας, μιας δυναμικής ομάδας που εργάζεται με κέφι και έχει πάθος για την επιτυχία. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις θέσεις εργασίες για τις οποίες έχει παρουσιαστεί ανάγκη στην εταιρεία μας. Εάν δεν υπάρχουν ανοιχτές θέσεις εργασίας ή σε περίπτωση που οι υπάρχουσες θέσεις δεν ταιριάζουν στο προφίλ σας, μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας το οποίο θα καταχωρηθεί στη βάση βιογραφικών για μελλοντική χρήση. Όταν προκύψει μια θέση που ταιριάζει με τα προσόντα σας θα σας ειδοποιήσουμε άμεσα.

Παρακαλώ στείλτε μας το βιογραφικό σας στο [email protected].
Στη NOBACCO αναζητούμε ικανά και δημιουργικά άτομα με μεγάλο εύρος δεξιοτήτων για να γίνουν μέλη της ομάδας μας, μιας δυναμικής ομάδας που εργάζεται με κέφι και έχει πάθος για την επιτυχία. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις θέσεις εργασίες για τις οποίες έχει παρουσιαστεί ανάγκη στην εταιρεία μας κάνοντας κλικ ΕΔΩ. Εάν δεν υπάρχουν ανοιχτές θέσεις εργασίας ή σε περίπτωση που οι υπάρχουσες θέσεις δεν ταιριάζουν στο προφίλ σας, μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας το οποίο θα καταχωρηθεί στη βάση βιογραφικών για μελλοντική χρήση. Όταν προκύψει μια θέση που ταιριάζει με τα προσόντα σας θα σας ειδοποιήσουμε άμεσα.

Η εταιρεία μας, στα πλαίσια της Εταιρικής Υπευθυνότητας, συμμετέχει ενεργά στη στήριξη και ενίσχυση προγραμμάτων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων με βασικό σκοπό τη μέριμνα ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Πιο συγκεκριμένα: 

Η NOBACCO στηρίζει την Κιβωτό του Κόσμου!

Η NOBACCO στους μεγάλους Υποστηρικτές του 6ου Santa Run Chania