Το λαμπερό party υποδοχής του glo™ στην Ελλάδα στο Πρωινό του ΑΝΤ1!

Με ένα υπέρλαμπρο πάρτυ στην καρδιά της Αθήνας, υποδεχτήκαμε στην Ελλάδα και στα καταστήματά μας , το glo™, το πιο καινοτόμο προϊόν θέρμανσης καπνού ! Η NOBACCO, κλείνοντας την πρώτη της δεκαετία, ξεκίνησε το καλοκαίρι που πέρασε τη συνεργασία της με την British American Tobacco (ΒΑΤ) για να παρέχει ακόμα περισσότερες επιλογές σε όσους θέλουν να κόψουν το κάπνισμα.

Η αποκλειστική διάθεση του glo™ στα καταστήματα NOBACCO σηματοδοτεί μία νέα εποχή για εμάς και μας προδιαθέτει να αγκαλιάσουμε όλες τις επιστημονικά εγκεκριμένες και τεχνολογικά εξελιγμένες εναλλακτικές λύσεις απέναντι στο παραδοσιακό κάπνισμα. Πρωτοπορούμε σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, προσφέροντας όλη την γκάμα των εναλλακτικών επιλογών καπνίσματος, λαμβάνοντας θέση στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων.

Για την υποδοχή του glo™, η BAT διοργάνωσε ένα υπέροχο πάρτυ για το καλωσόρισμα της αγαπημένης συνήθειας του εξωτερικού στη χώρα μας! Στο φαντασμαγορικό αυτό event παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό κόσμο όπου μαζί και με την εμφάνιση – έκπληξη των Onirama, πλήθος κόσμου μυήθηκε στην εμπειρία του Smart Circle!

Το «παρών» τους έδωσαν και πολλοί επώνυμοι φίλοι μας, όπως η Βασιλική Ρούσσου, η Έλενα Γαλύφα, ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Γιώργος Χρανιώτης, η Νικολέττα Ράλλη, η Έβελυν Καρατζόγλου, η Πένυ Αγοραστού, ο Σαμοΐλης Σπύρος, η Φωτεινή Πετρογιάννη, η Ευγενία Σαμαρά και πολλοί-πολλοί ακόμα, όπου υποδέχτηκαν  με χαρά και  ενθουσιασμό το λανσάρισμα του glo™.

Έτσι, γιορτάσαμε μαζί με την BAT ένα ανεπανάληπτο Smart Circle Event με πολλή λάμψη, μουσική, χορό και εκπλήξεις στο υπέροχο City Link στο κέντρο της Αθήνας. Δείτε στιγμιότυπα από το Smart Circle Event στο ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή Το Πρωινό με κεντρική παρουσιάστρια τη Φαίη Σκορδά.