Πάσχα 2019 - Οδηγός επιβίωσης για ατμιστές

Οι γιορτινές μέρες πλησιάζουν! Επιτέλους θα φορτίσεις μπαταρίες και θα περάσεις όμορφες στιγμές με συγγενείς και φίλους. Δε θέλεις τίποτα να χαλάσει τις διακοπές σου.

Στον παρακάτω οδηγό θα βρεις ότι χρειάζεται για να μη βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων.


Έξτρα υγρά αναπλήρωσης

Υπολόγισε πόσο υγρό καταναλώνεις περίπου την ημέρα και κάνε τον προγραμματισμό σου. Λάβε υπόψιν πόσες μέρες θα λείψεις, αν θα έχεις πρόσβαση σε κάποιο κατάστημα με προϊόντα Nobacco, καθώς και τις μέρες που τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

Είναι σίγουρα προτιμότερο να έχεις παραπάνω υγρά αναπλήρωσης από αυτά που τελικά θα χρειαστείς, παρά να ξεμείνεις και να χαλάσει η διάθεσή σου. Και μιας που δειλά-δειλά μπαίνει η άνοιξη, μήπως είναι η ώρα να δοκιμάσεις κάποιο φρουτένιο ή δροσερό υγρό;

Έξτρα αντιστάσεις

Έχει συμβεί και στους πιο έμπειρους ατμιστές. Ξέχασες να απενεργοποιήσεις τη συσκευή σου, την έβαλες στην τσέπη ή στην τσάντα, πατήθηκε το κουμπί ενεργοποίησης χωρίς να ατμίζεις και η αντίσταση καταπονήθηκε πριν την ώρα της. Θα ήταν κρίμα να σου χαλάσει η διάθεση γι’ αυτό το λόγο.

Προμηθεύσου ένα κουτάκι ανταλλακτικές αντιστάσεις για τέτοιες άτυχες στιγμές!


Φορτιστή ή έξτρα μπαταρία και εξωτερικό φορτιστή

Θα σου προτείναμε να μη βασιστείς στον φορτιστή του κινητού σου για να φορτίζεις τη συσκευή σου! Ακόμα και στην περίπτωση που πληροί τις προδιαγραφές φόρτισης του ηλεκτρονικού σου τσιγάρου, θα σου φανεί πολύ πιο εξυπηρετικό να έχεις ξεχωριστό φορτιστή για κάθε ηλεκτρονική συσκευή σου, σε περίπτωση που θελήσεις να τις φορτίσεις και τις 2 ταυτόχρονα.

Αν χρησιμοποιείς μοντάκι με αποσπώμενη μπαταρία, σίγουρα θα εκτιμήσεις τη σιγουριά που μπορεί να σου παρέχει μια δεύτερη μπαταρία σε συνδυασμό με έναν εξωτερικό φορτιστή για να τις φορτίζεις ταυτόχρονα. Φρόντισε να έχεις πάντα την εφεδρική σε ειδική θήκη μεταφοράς και να μην τη μεταφέρεις μαζί με κλειδιά ή άλλα αιχμηρά αντικείμενα.

Μπορείς να μάθεις περισσότερα για την ασφαλή φόρτιση και τη συντήρση των συσκευών και μπαταριών σου εδώ.


Ανταλλακτικό tank ή ατμοποιητή, επιστόμιο

Σκέψου ότι το ανιψάκι σου παίζει χαρούμενο κοντά στο τραπεζάκι που έχεις ακουμπήσει την ατμιστική σου συκευή και άθελά του τη ρίχνει κάτω. Ή κάποιος την σπρώχνει με τον αγκώνα του κατά λάθος, προσπαθώντας να χωρέσει τη δέκατη πιατέλα φαγητού πάνω στο γιορτινό τραπέζι.

Αν ο ατμοποιητής σου είναι από γυαλί και υπάρχει διαθέσιμο στην αγορά το ανταλλακτικό τζαμάκι του, θα ήταν καλό να το προμηθευτείς πριν φύγεις. Συνήθως κοστίζει μέχρι 3 ευρώ και η χαρά σου που θα μπορείς να το αντικαταστήσεις άμεσα σε περίπτωση ατυχήματος θα είναι ανεκτίμητη.


Για σένα νοιάσου και οργανώσου!

Και τώρα που προμηθεύτηκες όλα όσα χρειάζεσαι, τοποθέτησέ τα όμορφα σε μια ωραία θήκη για να τα βρίσκεις γρήγορα και να μην τα ψάχνεις σε τσέπες και τσάντες!

Μπορείς να βρεις θήκες σε διαφορετικά μεγέθη και χρώματα για να επιλέξεις αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες και στο γούστο σου!

Και φυσικά μην ξεχάσεις τη συσκευή σου!

 

Καλό Πάσχα!