2 ακόμη βραβεία για τη NOBACCO στα FRANCHISE AWARDS 2018

Η NOBACCO, η μεγαλύτερη εταιρεία προϊόντων ατμίσματος στην Ελλάδα, απέσπασε δύο βραβεία κατά την τελετή απονομής των FRANCHISE AWARDS 2018, τα οποία διοργανώθηκαν για 10η χρονιά από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESSΤα βραβεία τελούν υπό την αιγίδα της ΕΣΕΕ (Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου), του ΕΣF (Ελληνικός Σύνδεσμος Franchise), του ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών) καθώς και του ΕΕΑ (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών).


GOLD - BEST INTERNATIONAL EXPANSION AWARD

Η NOBACCO απέσπασε το χρυσό βραβείο της κατηγορίας αυτής, που αφορά σε εταιρείες που έχουν δραστηριοποιηθεί στις διεθνείς αγορές, παρουσιάζοντας επιτυχημένη πορεία στο εξωτερικό στα πλαίσια της διεθνούς ανάπτυξής τους. 
Τον Ιούλιο του 2016 η NOBACCO προχώρησε σε ένα δυναμικό άλμα εξωστρέφειας, επεκτείνοντας το δίκτυό της στη Ρουμανία, ξεκινώντας από ένα kiosk στο εμπορικό κέντρο AFI PALACE COTROCENI στο Βουκουρέστι και συνέχισε με το άνοιγμα του πρώτου NOBACCO Shop στο εμπορικό κέντρο PARKLAKE. Με 4 καταστήματα στα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα του Βουκουρεστίου, η εταιρεία σχεδιάζει τη δημιουργία δικτύου καταστημάτων που θα επισφραγίσουν την παρουσία της και στην αγορά της Ρουμανίας, ενώ στα άμεσα σχέδιά της είναι η ανάπτυξη δικτύου καταστημάτων και σε άλλες χώρες.

Επόμενος σταθμός, μετά την Ρουμανία, είναι η Κύπρος, μία αγορά με εξαιρετικές προοπτικές.


SILVER - TOTAL FRANCHISE SUPPORT AWARD

Η NOBACCO απέσπασε τη δεύτερη θέση για την κορυφαία ποιότητα και υποστήριξη των υπηρεσιών που παρέχει στο δίκτυο franchise της. Κεντρικοί άξονες στη φιλοσοφία της είναι η εξασφάλιση της άριστης ποιότητας των προϊόντων της, αλλά και η παροχή μιας μοναδικής εμπειρίας εξυπηρέτησης στους πελάτες της.

Όλα τα παραπάνω μπορούν να επιτευχθούν μόνο μέσα από τη συνεχή υποστήριξη της εταιρείας προς όλα τα καταστήματά της με την παροχή συστηματικής εκπαίδευσης σε ότι αφορά στα προϊόντα και σε τεχνικές πωλήσεων, την οργάνωση, την στελέχωση των καταστημάτων με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και την άμεση επίλυση τυχόν προβλημάτων. Η NOBACCO είναι προσηλωμένη στη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη μοναδικών συσκευών μέσα από συνεχή έρευνα και με σεβασμό στις ανάγκες του καταναλωτή.

Κατά την παραλαβή των βραβείων, ο διευθύνων σύμβουλος της NOBACCO, κ. Μάρκος Μαρκόπουλος, δήλωσε: «Τα βραβεία και οι διακρίσεις που παραλάβαμε σήμερα αποτελούν επιβράβευση των προσπαθειών που καταβάλουν όλοι οι άνθρωποι μας καθημερινά, με σκοπό την διασφάλιση και διάθεση προϊόντων υψηλών προδιαγραφών και την άριστη εξυπηρέτηση που παρέχει η NOBACCO τόσο στο δίκτυο όσο και στους πελάτες της.»

 

Η NOBACCO σήμερα επενδύει σε ένα επιπλέον πρόγραμμα Ελέγχου και Διασφάλισης Ποιότητας των Υγρών Αναπλήρωσης από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).   

Με τη νέα αυτή συνεργασία, η NOBACCO εξασφαλίζει στον καταναλωτή ότι είναι η μοναδική εταιρεία που τα προϊόντα της ελέγχονται από την Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ και πληρούν προδιαγραφές αυστηρότερες ακόμα και από εκείνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Παράλληλα, συνεχίζει τη συνεργασία της με το τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, με στόχο τη ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων σύμφωνα με τις πλέον αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές. Η σειρά υγρών αναπλήρωσης NOBACCO PREMIUM, που είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο δίκτυο της NOBACCO, παράγεται από το Εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας και Ανοσολογίας του τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου.