– Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες εσωτερικού άνω των 40€ –

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

 1. Ο μεγάλος νικητής του MINI One παρέλαβε το δώρο του!

  Ο μεγάλος νικητής του MINI One παρέλαβε το δώρο του!

  Από το Μάιο μέχρι το Σεπτέμβριο του 2019, με κάθε αγορά μιας οποιασδήποτε συσκευής glo series 2 mini από τα καταστήματα Nobacco, οι καταναλωτές έμπαιναν αυτόματα σε κλήρωση για ένα αυτοκίνητο MINI One.

  3.530 άτομα έκαναν μια νέα, πιο έξυπνη επιλογή, δυνητικά μειωμένου κινδύνου, αντικαθιστώντας το συμβατικό τσιγάρο με το glo series 2 mini, την πιο εξελιγμένη συσκευή θέρμανσης καπνού της British American Tobacco.

  Διαβάστε περισσότερα »
 2. Δήλωση-Δέσμευση για την ποιότητα των προϊόντων μας

  Δήλωση-Δέσμευση για την ποιότητα των προϊόντων μας

  Στη NOBACCO θεωρούμε ευθύνη μας να παρακολουθούμε διαρκώς τις εξελίξεις και τα επιστημονικά ευρήματα γύρω από το άτμισμα, ώστε να ενημερώνουμε άμεσα και έγκυρα όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε.

  Τις τελευταίες ημέρες έχουν εκδηλωθεί αρκετά περιστατικά οξείας πνευμονοπάθειας στις ΗΠΑ, τα οποία έχουν ανησυχήσει την ατμιστική κοινότητα. Πλήθος άρθρων έγκυρων επιστημονικών περιοδικών και δηλώσεις έγκριτων επιστημόνων συνδέουν τα συγκεκριμένα περιστατικά με χρήση υγρών αναπλήρωσης που κυκλοφορούν παράνομα στη μαύρη αγορά και περιέχουν έλαιο ινδικής κάνναβης με υψηλά ποσοστά της ψυχοτρόπου ουσίας THC.

  Διαβάστε περισσότερα »
 3. Φανταστικά δείπνα για δύο κλήρωσε αυτόν το μήνα το Nobacco Privilege Club!

  Φανταστικά δείπνα για δύο κλήρωσε αυτόν το μήνα το Nobacco Privilege Club!

  Τρία τυχερά μέλη του Nobacco Privilege Club θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα γεύμα/δείπνο για δύο

  Διαβάστε περισσότερα »
 4. «Δε θα γίνει καπνός» και άλλοι 6 λόγοι να ανακυκλώσεις τις συσκευές που δε χρησιμοποιείς πια.

  «Δε θα γίνει καπνός» και άλλοι 6 λόγοι να ανακυκλώσεις τις συσκευές που δε χρησιμοποιείς πια.

  Με μεγάλη χαρά ξεκινήσαμε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη British American Tobacco, για την ανακύκλωση συσκευών που χρησιμοποιούνται για τα εναλλακτικά στο κάπνισμα προϊόντα, όπως οι συσκευές θερμαινόμενου καπνού και οι συσκευές ηλεκτρονικών τσιγάρων.

  Διαβάστε περισσότερα »
 5. Η Nobacco στα «Διαμάντια» του ελληνικού επιχειρείν

  Η Nobacco στα «Διαμάντια» του ελληνικού επιχειρείν

  Με μεγάλη χαρά παραλάβαμε το βραβείο «Diamonds of the Greek Economy 2019» ως μια από τις δυναμικότερες επιχειρήσεις της ελληνικής οικονομίας. Αυτό το βραβείο επιβραβεύει τις προσπάθειες πολλών ετών που μας οδήγησαν σήμερα στο να αποτελούμε τον πρώτο και μοναδικό στην Ευρώπη πάροχο όλων των εναλλακτικών του καπνίσματος.

  Ήταν μεγάλη τιμή να βρεθούμε ανάμεσα σε κορυφαίες εταιρείες των κλάδων της βιομηχανίας, του εμπορίου, της ναυτιλίας και του τουρισμού στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιουλίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

  Διαβάστε περισσότερα »
 6. Nobacco Privilege Club - Οι νικητές της κλήρωσης της 6ης Ιουνίου 2019!

  Nobacco Privilege Club - Οι νικητές της κλήρωσης της 6ης Ιουνίου 2019!

  Ένα μαγευτικό τριήμερο στα Μετέωρα και φανταστικά προϊοντικά δώρα περίμεναν τους τυχερούς της τελευταίας κλήρωσης του club των προνομίων.

  Διαβάστε περισσότερα »
 7. 5 λόγοι να γίνεις πρώην… καπνιστής

  5 λόγοι να γίνεις πρώην… καπνιστής

  Σήμερα γνωρίζουμε μέσω πληθώρας ερευνών ότι το κάπνισμα προκαλεί σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία, ωστόσο υπάρχει ακόμα αξιοσημείωτο ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού που καπνίζει. Η Ελλάδα είναι δυστυχώς από τις πρώτες χώρες παγκοσμίως στον επιπολασμό του καπνίσματος. Γιατί άραγε συμβαίνει αυτό;

  Δυστυχώς η συνήθεια του καπνίσματος περνάει εύκολα από γενιά σε γενιά. Τα παιδιά καπνιστών έχουν μεγάλες πιθανότητες να καπνίσουν και η εξάρτηση από τη νικοτίνη που δημιουργείται από το πρώτο κιόλας τσιγάρο δεν είναι εύκολο να αντιμετωπιστεί. Το τσιγάρο γίνεται ο σύντροφος στη χαρά, στη λύπη, σε εύκολες ή δύσκολες στιγμές, στο φαγητό, στο ποτό, στην παρέα.

  Όμως αυτή η «σχέση» ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ!

  Διαβάστε περισσότερα »
 8. Γευστικές εμπειρίες και ταξίδια! Δες τους νικητές του Μαΐου!

  Γευστικές εμπειρίες και ταξίδια! Δες τους νικητές του Μαΐου!

  To Nobacco Privilege Club κλήρωσε το πρώτο τριήμερο σε ένα μαγευτικό ελληνικό προορισμό!

  Διαβάστε περισσότερα »
 9. Nobacco Privilege Club - Οι νικητές της κλήρωσης της 1ης Απριλίου 2019!

  Nobacco Privilege Club - Οι νικητές της κλήρωσης της 1ης Απριλίου 2019!

  To Nobacco Privilege Club κλήρωσε το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό! Δύο εισιτήρια για την Αιώνια Πόλη, τη μαγευτική Ρώμη, κερδίζει ο Αναστάσιος Καμπουράκης!

  Τα δώρα όμως δεν τελειώνουν εδώ! 30 τυχεροί κερδίζουν προϊοντικά δώρα!

  Διαβάστε περισσότερα »
 10. Δύο ακόμη βραβεία για τη NOBACCO στα Loyalty Awards 2019!

  Δύο ακόμη βραβεία για τη NOBACCO στα Loyalty Awards 2019!

  Η NOBACCO τιμήθηκε με δύο ακόμη βραβεία για το πρόγραμμα επιβράβευσης πιστότητας των πελατών της, το NOBACCO Privilege Club, που αυτή τη στιγμή απαριθμεί περισσότερες από 35000 εγγραφές. Τα δύο νέα βραβεία ανεβάζουν τον συνολικό αριθμό βραβεύσεων του NOBACCO Privilege Club στις οχτώ από το 2016.

  Διαβάστε περισσότερα »
Φόρτωση...
Please wait...