– Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες εσωτερικού –

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

 1. «Πράσινη» συνεργασία British American Tobacco με Nobacco για 500 τόνους υλικών προς ανακύκλωση

  «Πράσινη» συνεργασία British American Tobacco με Nobacco για 500 τόνους υλικών προς ανακύκλωση

  Η British American Tobacco Hellas, σε συνεργασία με τη NOBACCO, ξεκινούν ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα ανακύκλωσης “Return, Recycle, Replace”.

   

  Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, εκτός της δυνατότητας ανακύκλωσης συσκευών για τα εναλλακτικά στο κάπνισμα προϊόντα, ξεκινάει ανακύκλωση για τις κάψουλες των υγρών αναπλήρωσης, με σημαντικά οφέλη για το περιβάλλον.

  Διαβάστε περισσότερα »
 2. Οι άνθρωποι της Nobacco στέλνουν τις δικές τους ευχές σε όλους εσάς. Καλό Πάσχα!

  Οι άνθρωποι της Nobacco στέλνουν τις δικές τους ευχές σε όλους εσάς. Καλό Πάσχα!

  Αυτό το Πάσχα θα είναι πρωτόγνωρο για όλους μας. Κάποιοι θα είναι μακριά από αγαπημένα πρόσωπα ή δε θα μπορούν να επισκεφτούν τον τόπο καταγωγής τους. Οικογενειακά έθιμα θα αλλάξουν μορφή και τα οικογενειακά τραπέζια θα είναι μικρότερα σε πλήθος, αλλά θα παραμείνουν μεγάλα σε συναισθήματα.

  Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό.

  Μια μικρή θυσία για ένα μεγάλο σκοπό.

  Να ανταμώσουμε του χρόνου. Και να μη λείπει κανείς.

  Καλό Πάσχα.

  Διαβάστε περισσότερα »
 3. Ένα robot που μιλάει και διαβάζει συναισθήματα, σε περιμένει στο Nobacco shop The Mall Athens!

  Ένα robot που μιλάει και διαβάζει συναισθήματα, σε περιμένει στο Nobacco shop The Mall Athens!

  Πώς θα σου φαινόταν να μπορούσες να δεις από κοντά ένα ημι-ανθρωποειδές; Ένα robot που μιλάει και έχει τη δυνατότητα να διαβάσει τον τόνο της φωνής και τα συναισθήματά σου; Τώρα έχεις τη δυνατότητα στο κατάστημα της Nobacco στο The Mall.

  Διαβάστε περισσότερα »
 4. Ο μεγάλος νικητής του MINI One παρέλαβε το δώρο του!

  Ο μεγάλος νικητής του MINI One παρέλαβε το δώρο του!

  Από το Μάιο μέχρι το Σεπτέμβριο του 2019, με κάθε αγορά μιας οποιασδήποτε συσκευής glo series 2 mini από τα καταστήματα Nobacco, οι καταναλωτές έμπαιναν αυτόματα σε κλήρωση για ένα αυτοκίνητο MINI One.

  3.530 άτομα έκαναν μια νέα, πιο έξυπνη επιλογή, δυνητικά μειωμένου κινδύνου, αντικαθιστώντας το συμβατικό τσιγάρο με το glo series 2 mini, την πιο εξελιγμένη συσκευή θέρμανσης καπνού της British American Tobacco.

  Διαβάστε περισσότερα »
 5. Δήλωση-Δέσμευση για την ποιότητα των προϊόντων μας

  Δήλωση-Δέσμευση για την ποιότητα των προϊόντων μας

  Στη NOBACCO θεωρούμε ευθύνη μας να παρακολουθούμε διαρκώς τις εξελίξεις και τα επιστημονικά ευρήματα γύρω από το άτμισμα, ώστε να ενημερώνουμε άμεσα και έγκυρα όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε.

  Τις τελευταίες ημέρες έχουν εκδηλωθεί αρκετά περιστατικά οξείας πνευμονοπάθειας στις ΗΠΑ, τα οποία έχουν ανησυχήσει την ατμιστική κοινότητα. Πλήθος άρθρων έγκυρων επιστημονικών περιοδικών και δηλώσεις έγκριτων επιστημόνων συνδέουν τα συγκεκριμένα περιστατικά με χρήση υγρών αναπλήρωσης που κυκλοφορούν παράνομα στη μαύρη αγορά και περιέχουν έλαιο ινδικής κάνναβης με υψηλά ποσοστά της ψυχοτρόπου ουσίας THC.

  Διαβάστε περισσότερα »
 6. Φανταστικά δείπνα για δύο κλήρωσε αυτόν το μήνα το Nobacco Privilege Club!

  Φανταστικά δείπνα για δύο κλήρωσε αυτόν το μήνα το Nobacco Privilege Club!

  Τρία τυχερά μέλη του Nobacco Privilege Club θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα γεύμα/δείπνο για δύο

  Διαβάστε περισσότερα »
 7. «Δε θα γίνει καπνός» και άλλοι 6 λόγοι να ανακυκλώσεις τις συσκευές που δε χρησιμοποιείς πια.

  «Δε θα γίνει καπνός» και άλλοι 6 λόγοι να ανακυκλώσεις τις συσκευές που δε χρησιμοποιείς πια.

  Με μεγάλη χαρά ξεκινήσαμε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη British American Tobacco, για την ανακύκλωση συσκευών που χρησιμοποιούνται για τα εναλλακτικά στο κάπνισμα προϊόντα, όπως οι συσκευές θερμαινόμενου καπνού και οι συσκευές ηλεκτρονικών τσιγάρων.

  Διαβάστε περισσότερα »
 8. Η Nobacco στα «Διαμάντια» του ελληνικού επιχειρείν

  Η Nobacco στα «Διαμάντια» του ελληνικού επιχειρείν

  Με μεγάλη χαρά παραλάβαμε το βραβείο «Diamonds of the Greek Economy 2019» ως μια από τις δυναμικότερες επιχειρήσεις της ελληνικής οικονομίας. Αυτό το βραβείο επιβραβεύει τις προσπάθειες πολλών ετών που μας οδήγησαν σήμερα στο να αποτελούμε τον πρώτο και μοναδικό στην Ευρώπη πάροχο όλων των εναλλακτικών του καπνίσματος.

  Ήταν μεγάλη τιμή να βρεθούμε ανάμεσα σε κορυφαίες εταιρείες των κλάδων της βιομηχανίας, του εμπορίου, της ναυτιλίας και του τουρισμού στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιουλίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

  Διαβάστε περισσότερα »
 9. Nobacco Privilege Club - Οι νικητές της κλήρωσης της 6ης Ιουνίου 2019!

  Nobacco Privilege Club - Οι νικητές της κλήρωσης της 6ης Ιουνίου 2019!

  Ένα μαγευτικό τριήμερο στα Μετέωρα και φανταστικά προϊοντικά δώρα περίμεναν τους τυχερούς της τελευταίας κλήρωσης του club των προνομίων.

  Διαβάστε περισσότερα »
 10. 5 λόγοι να γίνεις πρώην… καπνιστής

  5 λόγοι να γίνεις πρώην… καπνιστής

  Σήμερα γνωρίζουμε μέσω πληθώρας ερευνών ότι το κάπνισμα προκαλεί σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία, ωστόσο υπάρχει ακόμα αξιοσημείωτο ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού που καπνίζει. Η Ελλάδα είναι δυστυχώς από τις πρώτες χώρες παγκοσμίως στον επιπολασμό του καπνίσματος. Γιατί άραγε συμβαίνει αυτό;

  Δυστυχώς η συνήθεια του καπνίσματος περνάει εύκολα από γενιά σε γενιά. Τα παιδιά καπνιστών έχουν μεγάλες πιθανότητες να καπνίσουν και η εξάρτηση από τη νικοτίνη που δημιουργείται από το πρώτο κιόλας τσιγάρο δεν είναι εύκολο να αντιμετωπιστεί. Το τσιγάρο γίνεται ο σύντροφος στη χαρά, στη λύπη, σε εύκολες ή δύσκολες στιγμές, στο φαγητό, στο ποτό, στην παρέα.

  Όμως αυτή η «σχέση» ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ!

  Διαβάστε περισσότερα »
Φόρτωση...
Please wait...