Δύο ακόμη βραβεία για τη NOBACCO στα Loyalty Awards 2019!

Η NOBACCO τιμήθηκε με δύο ακόμη βραβεία για το πρόγραμμα επιβράβευσης πιστότητας των πελατών της, το NOBACCO Privilege Club, που αυτή τη στιγμή απαριθμεί περισσότερες από 35000 εγγραφές. Τα δύο νέα βραβεία ανεβάζουν τον συνολικό αριθμό βραβεύσεων του NOBACCO Privilege Club στις οχτώ από το 2016.

 

Best use of rewards and incentives

Το NOBACCO Privilege Club κατάφερε να αποσπάσει το χάλκινο βραβείο της κατηγορίας, η οποία αναδεικνύει και επιβραβεύει τα προγράμματα πιστότητας που χρησιμοποιούν με τον καλύτερο τρόπο ανταμοιβές και κίνητρα για τους πελάτες τους.

Από τον Αύγουστο του 2018, το NOBACCO Privilege Club ανανεώθηκε και εκτός από τις καθιερωμένες εκπτώσεις που παρείχε στα μέλη του, μοιράζει δώρα! Κάθε μήνα γίνονται κληρώσεις και τα μέλη μπορούν να διεκδικήσουν προϊοντικά δώρα, εμπειρίες γευσιγνωσίας σε μοναδικά εστιατόρια και ταξίδια σε μαγευτικούς ευρωπαϊκούς και ελληνικούς προορισμούς.

Η πελατοκεντρική φιλοσοφία της NOBACCO, αλλά και το πάθος της για καινοτομία και παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, αποδεικνύεται με κάθε μέσο.


Best Use of Brand advocates and influencers

Οι διακρίσεις όμως δε σταματούν εδώ, καθώς το NOBACCO Privilege Club απέσπασε και το χάλκινο βραβείο ανάμεσα στις εταιρείες που έχουν καταφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα μέσω της δημιουργίας υποστηρικτών του brand και influencer. Η μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης που προσφέρει η NOBACCO σε συνδυασμό με την επιβράβευση της πιστότητας έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν πλήθος ευχαριστημένων πελατών που συνδέονται με το brand και το άτμισμα και μεταδίδουν με ενθουσιασμό στον περίγυρό τους την ευχάριστη εμπειρία τους!

Το NOBACCO Privilege Club  είναι ένα ολοκληρωμένο CRM & Loyalty πρόγραμμα που έχει στο επίκεντρο ένα ιδιαίτερο mobile application, διαθέσιμο σε android συσκευές, αποσκοπώντας στην παροχή υψηλής και πρωτοποριακής mobile εμπειρίας στους πελάτες της εταιρίας. Οι πελάτες επιβραβεύονται έμπρακτα για την πιστότητά τους στη NOBACCO ανεβαίνοντας σκαλοπάτια που προσφέρουν μόνιμες εκπτώσεις στις αγορές τους και συμμετέχοντας σε κληρώσεις για μοναδικά δώρα εμπειρίας.Οι διακρίσεις αυτές, αποτελούν για τη ΝΟΒΑCCO μια αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλλεται για την παροχή καινοτόμων και ευρηματικών υπηρεσιών στους πελάτες της, ώστε να απολαμβάνουν το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης. 


Η τελετή απονομής των Loyalty Awards 2019 πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Απριλίου με την παρουσία περισσότερων από 200 επιχειρηματιών και στελεχών μεγάλων επιχειρήσεων από τον ευρύτερο χώρο του λιανεμπορίου. Τα βραβεία διοργανώθηκαν για δεύτερη φορά από τη Boussias Communications με σκοπό την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στην επιβράβευση και την πιστότητα πελατών, σε κλάδους όπως το λιανεμπόριο, οι τράπεζες, οι ασφάλειες, οι τηλεπικοινωνίες, ο τουρισμός και άλλοι.