Δήλωση Dr. David O’Reilly

Αγαπητέ πελάτη,

 

Ίσως γνωρίζετε τις πρόσφατες ειδήσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης σχετικά με τους καταναλωτές που πάσχουν από οξεία αναπνευστική νόσο στις ΗΠΑ και τον Καναδά, γεγονός το οποίο έχει συνδεθεί με την πιθανή χρήση ορισμένων συσκευών ατμίσματος.

Ως η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία ατμίσματος παγκοσμίως, παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας σε περισσότερους από 9 εκατομμύρια καταναλωτές σε όλο τον κόσμο, λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας την ασφάλεια των καταναλωτών.

Οι δοκιμές ποιότητας και ασφάλειας αποτελούν σημαντικό μέρος του τρόπου με τον οποίο αναπτύσσουμε και κατασκευάζουμε τα προϊόντα μας και έχουμε μια ομάδα πάνω από 50 τοξικολόγων ανά τον κόσμο, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τον έλεγχο των συστατικών αυτών των προϊόντων. Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο που κάνουν οι τοξικολόγοι μας στην ιστοσελίδα της BAT Sciencewww.bat-science.com

Υποστηρίζουμε πλήρως τις προσπάθειες των διαφόρων κυβερνητικών υπηρεσιών στις ΗΠΑ, τον Καναδά και σε όλο τον κόσμο που εργάζονται για να κατανοήσουν την ακριβή αιτία των πρόσφατων τραγικών περιπτώσεων που συνέβησαν σε καταναλωτές. Επιπλέον, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι κανένα προϊόν [Vype] δεν περιέχει ή δεν περιείχε ποτέ ούτε THC έλαια ούτε οξική βιταμίνη Ε.

Παραμένουμε στην άποψη ότι τα [Vype] υγρά μας είναι υψηλής ποιότητας, τα Vype προϊόντα μας προσφέρουν στους καταναλωτές μια εναλλακτική λύση δυνητικά μειωμένου κινδύνου για το κάπνισμα και συμβουλεύουμε τους καταναλωτές μας να τα χρησιμοποιούν σύμφωνα με την προβλεπόμενη χρήση και να μην παραποιούν το προϊόν με οποιονδήποτε τρόπο.

Ελπίζουμε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε την Vype εμπειρία σας.

 

Ευχαριστώ,

Dr David O’Reilly

Director Scientific Research

British American Tobacco