Γιατί η Black Friday είναι η κατάλληλη μέρα για τα δώρα των Χριστουγέννων;

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η αγαπημένη Παρασκευή όλων των shoppers βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής.

Ούτως ειπείν…; Μπορείς να εκμεταλλευτείς τις απίστευτες προσφορές για τα χριστουγεννιάτικα δώρα στους αγαπημένους σου!

2+1 Tips

1.  Φτιάξε μία λίστα

Για να μην μπερδευτείς, παρασυρθείς ή ξεχάσεις κάποιον, φτιάξε μία λίστα με όσους θέλεις να προσφέρεις ένα χριστουγεννιάτικο δώρο (συμπεριέλαβε και τον εαυτό σου, γιατί σίγουρα σου αξίζει).

2.  Εξοικειώσου με το eshop

Διευκόλυνε τις Black Friday αγορές σου, σερφάροντας στο eshop απ’ όπου θα αγοράσεις τα δώρα σου. Για ακόμα μεγαλύτερη διευκόλυνση, δημιούργησε τον προσωπικό σου λογαριασμό και πρόσθεσε τα προϊόντα που θέλεις να αγοράσεις στη Wish List. Με αυτόν τον τρόπο, αν κάποια προϊόντα της επιλογής σου εμπίπτουν στις Black Friday Offers, θα τα αγοράσεις πολύ πιο εύκολα και γρήγορα!

+1  Προτίμησε καταστήματα & brands που εμπιστεύεσαι

Επειδή η Black Friday είναι η πιο hot τάση, προσπάθησε να μην «ξελογιαστείς» από εταιρείες που δε γνωρίζεις. Ονομάζονται «παρορμητικές αγορές» και αρκετές φορές καταλήγουμε να τις μετανιώνουμε. Γι’ αυτό, μελέτησε την πολιτική επιστροφής προϊόντων και την πολιτική εγγύησης και προτίμησε brands που εμπιστεύεσαι και μπορούν να εγγυηθούν για την ποιότητα των προϊόντων τους και την υποστήριξη μετά τις αγορές σου.

Προτάσεις Δώρων

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο

Αναμφισβήτητα, ένα δώρο-πρόταση! Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου, αγοράζοντας σε Black Friday τιμές το ηλεκτρονικό τσιγάρο που ονειρεύεσαι ή κάν’το δώρο σε κάποιον αγαπημένο σου καπνιστή, διευκολύνοντας τη μετάβασή του σε μία πιο υγιή συνήθεια ζωής.

Ατμοποιητή

Αναβάθμισε την εμπειρία ατμίσματος με έναν νέο ατμοποιητή! Θέλεις αδιάκοπη τροφοδοσία ή λιγότερες διαρροές; Ανανέωσε το ηλεκτρονικό σου τσιγάρο με έναν ατμοποιητή που ανταποκρίνεται στις νέες σου ανάγκες! Τα Χριστούγεννα είναι μία περίοδος που σου προσφέρει χαλάρωση, επομένως και περισσότερες ώρες απόλαυσης! Ευκαιρία να την αναβαθμίσεις!

Υγρά Αναπλήρωσης

Χριστούγεννα σημαίνει εύγεστα οικογενειακά δείπνα, γλυκά και αλκοόλ μαζί με την παρέα σου! Μεγιστοποίησε τις δικές σου γευστικές εμπειρίες ή των αγαπημένων σου με νέες γεύσεις υγρών αναπλήρωσης!

Αξεσουάρ

Έχεις βαρεθεί τη φθαρμένη όψη του ηλεκτρονικού τσιγάρου του φίλου σου; Χάρισέ του μία προστατευτική θήκη ή αυτοκόλλητο για να ανανεωθεί αμέσως. Ή φρόντισε τη δική σου εμπειρία με ένα νέο επιστόμιο, έναν φορτιστή ή μια θήκη προστασίας.