5+1 tips για νέους ατμιστές!

Έχεις ακούσει πολλά για υγρά, μπαταρίες, αντιστάσεις και σου φαίνεται το άτμισμα βουνό; Η αλήθεια είναι ότι για ένα νέο ατμιστή οι πληροφορίες είναι πολλές και είναι εύκολο να νιώσεις «χαμένος».

Μην αγχώνεσαι είσαι στο σωστό μέρος! Διάβασε τις συμβουλές μας και θα δεις ότι το άτμισμα δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαντάζεσαι!

1.  Γεύση και ποιότητα στη σωστή αναλογία

Είναι πάρα πολύ σημαντικό να βρεις το υγρό αναπλήρωσης που σου ταιριάζει και να επενδύσεις σε υγρά που πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας, όπως της Nobacco.

Tο πρώτο διάστημα μη διστάζεις να δοκιμάζεις καινούριες γεύσεις, αν η προηγούμενή σου επιλογή τελικά δε σε ικανοποίησε στην ολοήμερη χρήση. Δοκίμασε διαφορετικές αναλογίες PG και VG για να βρεις ποια ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου, αλλά μη δοκιμάζεις πάνω από 3-5 υγρά τη φορά γιατί κουράζονται οι γευστικοί κάλυκες και μπορεί να καταλήξεις σε λάθος επιλογή.

Μην επιλέγεις βιαστικά. Κάποιοι το βρίσκουν με την πρώτη, κάποιοι χρειάζονται λίγο παραπάνω χρόνο.

2.  Μην αντιστέκεσαι στην καινούρια αντίσταση

Η κατάσταση της αντίστασης παίζει πρωτεύοντα ρόλο στην ατμιστική σου εμπειρία. Η φθορά της αντίστασης φαίνεται καθώς η γεύση του υγρού σιγά σιγά εξασθενεί μέχρι που γίνεται δυσάρεστη και κάπως «μεταλλική». Αυτό συνοδεύεται κι από μειωμένη παραγωγή ατμού.

Όταν τοποθετείς μια καινούρια αντίσταση μην ξεχνάς να την προετοιμάζεις για χρήση ρίχνοντας μερικές σταγόνες υγρού στις οπές τροφοδοσίας.

3.  Καθάρισε και λιγάκι!

Η ατμιστικές συσκευές, όπως όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές, χρειάζονται φροντίδα (ενίοτε και στοργή????). Προσπάθησε, ιδανικά, να καθαρίζεις όλα τα τμήματα του ατμοποιητή (επιστόμιο, tank, βάση) με ζεστό νερό και να τα αφήνεις να στεγνώσουν καλά. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αυτής δώσε ιδιαίτερη προσοχή στα λαστιχάκια στεγανοποίησης.

Να αφαιρείς τακτικά τον ατμοποιητή από τη μπαταρία και να διασφαλίζεις ότι τα σημεία επαφής τους είναι καθαρά. Χρησιμοποίησε ένα στεγνό χαρτί ή πανί για τη διαδικασία αυτή ή επίλεξε το ιδιαίτερα χρήσιμο σετ καθαρισμού.

4.  Τα χαρτομάντηλα είναι φίλοι μας!

Λάβε υπόψιν ότι η απόλυτη στεγανοποίηση δεν μπορεί να επιτευχθεί. Δεν αποκλείεται λοιπόν να υπάρξει μια ελάχιστη διαρροή υγρού ακόμα και από τις πιο εξελιγμένες συσκευές όταν δε χρησιμοποιούνται (ειδικά σε έντονη ζέστη ή αλλαγή υψομέτρου).

Έχε πάντα μαζί σου ένα πανάκι ή χαρτομάντηλα και ιδανικά κράτα τη συσκευή σου και τα υγρά αναπλήρωσης σε θήκη μεταφοράς.

5.  Αν δε μπορείς να αποφασίσεις …μην αποφασίσεις!

Μήπως είσαι από αυτούς που βαριούνται εύκολα ή δυσκολεύονται να αποφασίσουν; Αν σου αρέσει να αλλάζεις υγρό αναπλήρωσης ανάλογα τη μέρα ή την περίπτωση, ή απλά βαριέσαι γρήγορα, μπορείς να αποκτήσεις ένα δεύτερο ατμοποιητή και να αλλάζεις γεύση σε δευτερόλεπτα χωρίς να χρειάζεται να αλλάζεις αντίσταση και να καθαρίζεις το δοχείο!

Θες αλλαγή γεύσεων ακόμα πιο γρήγορα και εύκολα και χωρίς να χρειαστεί να συμβιβάσεις στο ελάχιστο την ατμιστική σου εμπειρία ή την απόδοση της συσκευής; Επίλεξε το  Vype e-pen 3 και θα αλλάζεις γεύση με ένα κλικ! Κι όμως γίνεται!

+1 Πειραματίσου και διασκέδασέ το!

Πολλοί τα παράτησαν γρήγορα γιατί δε βρήκαν με την πρώτη το σωστό υγρό, δεν τους άρεσε η συσκευή ή δεν είχαν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να αντιμετωπίσουν τις πρώτες δυσκολίες. Δε χρειάζεται να είσαι ένας από αυτούς. Όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί και μπορεί να πάρει λίγο χρόνο να βρεις τι δουλεύει καλύτερα για σένα. 

Οι άνθρωποι της Nobacco σε περιμένουν με την καλύτερη διάθεση να βρείτε λύσεις που σου ταιριάζουν, να συζητήσετε μαζί προβληματισμούς ή απορίες ή ακόμα και να μοιραστείτε τον ενθουσιασμό για νέα προϊόντα και τη χαρά της απομάκρυνσης από το συμβατικό τσιγάρο!

Με 64 εξειδικευμένα Nobacco Shop και πάνω από 400 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, πάντα θα βρίσκεις κάποιον δίπλα σου έτοιμο να σε βοηθήσει στο ατμιστικό σου ταξίδι!