– Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες εσωτερικού άνω των 40€ –

BERRY PIE

7,90 €
SKU
01.02.2397

Όταν η παράδοση συναντά την εκλεπτυσμένη γεύση των μούρων μας παραδίδει ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα φρουτένιας πίτας που μας αρέσει... berry much!

  • Λεπτομέρειες
  • Προφυλάξεις

Once Upon a Pie

 

Μία νόστιμη σειρά γεύσεων που ξεδιπλώνει καλά φυλαγμένες αναμνήσεις.

Σαν παιδικό παιχνίδι που νοσταλγούμε, αλλά παραμένει σταθερή αξία στο χρόνο.

Λαχταριστές πίτες ξυπνάνε μνήμες οικειότητας και σπιτικής γαλήνης.

Έναυσμα για έναν γνώριμο περίπατο που κυκλώνει τις αισθήσεις μας.

 

Η Nobacco βασιζόμενη στις αδιαπραγμάτευτες αρχές της, αναφορικά με την ποιότητα και ασφάλεια, παράγει τα υγρά της σειράς Once Upon a Pie σε συνεργασία με το Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών (ΕΜΒΙΑ), με αρώματα από την γνωστή αγγλική εταιρεία Xyfil, προσφέροντας εξαιρετικά ρεαλιστικές γεύσεις σε συσκευασία οικονομικά ωφέλιμη στον καταναλωτή.

 

Το διδακτικό και ερευνητικό προσωπικό του ΕΜΒΙΑ (Εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας και Ανοσολογίας) του Πανεπιστημίου διασφαλίζει την ανώτατη ποιότητα και υψηλή καθαρότητα των αρωμάτων Once Upon a Pie.

 

Τα αρώματα Once Upon a Pie συσκευάζονται και κυκλοφορούν σε φιαλίδιο των 30ml, με καπάκι Child Lock και Tamper Evident.

 

H περιεκτικότητα αρώματος στο φιαλίδιο είναι στα 10ml και η σύνθεση του αποτελείται από υψηλής ποιότητας (USP grade) προπυλενογλυκόλη (PG) και αρωματικές ύλες.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το συγκεκριμένο προϊόν πρόκειται για συμπυκνωμένο αρωματικό υγρό που πρέπει να αραιωθεί πριν χρησιμοποιηθεί. Δεν προορίζεται για εδώδιμη ή καλλυντική χρήση.

 

AQUARIUS PROJECT

 

Aquarius project, η πρωτοποριακή συνεργασία της NOBACCO με το τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

 

Η συνεργασία της NOBACCO με το Πανεπιστήμιο Πατρών κάνει πράξη τη διεθνή πρακτική που θέλει τον ιδιωτικό τομέα να συνεργάζεται με την ακαδημαϊκή και ερευνητική κοινότητα, για την σύνδεση της παραγωγής με την γνώση και την καινοτομία.

 

Η εταιρεία AQUARIUS PROJECT είναι το πρώτο σχήμα στην Ελλάδα που εξειδικεύεται στην παραγωγή υγρών αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου, σύμφωνα με τα πλέον απαιτητικά επιστημονικά δεδομένα.

 

Κινητήριος δύναμη της εταιρείας είναι η επένδυση στην ελληνική έρευνα και καινοτομία και η στρατηγική συνεργασία με το τμήμα φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Αποστολή της εταιρείας είναι η ανάπτυξη πρωτοποριακών προϊόντων, για εκατομμύρια ατμιστές σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με τις πλέον αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές. 

 

Φόρτωση...
Please wait...