–  Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες εσωτερικού άνω των 40€  –

ALTIUS

Πιο ψηλα, πιο δυνατά!

35,00 €
SKU
0252

Altius, ένας SubOhm ατμοποιητής σχεδιασμένος για μεγάλη παραγωγή ατμού. Τα όρια του είναι σχεδόν ανεξάντλητα, με αντιστάσεις 0.25Ω και 0.5Ω που μπορούν να δεχτούν ισχύ έως 120W. Διαθέτοντας εύκολο γέμισμα από το επάνω μέρος (top filling) και ρύθμιση εισαγωγής αέρα, ο Altius προφέρει μια πληθωρική εμπειρία ατμίσματος.

Το Starter Kit περιλαμβάνει

1 x Ατμοποιητής ALTIUS με αντίσταση (κεφαλή) 0.25Ω Kanthal

1 x Επιπλέον αντίσταση (κεφαλή) SS 0.5Ω

1 x Ανταλλακτικό πυρέξ τανκ

12 x Ανταλλακτικά o-rings

Οδηγίες χρήσης

  • Λεπτομέρειες
  • Τεχνικά Χαρακτηριστικά
  • Εγγύηση

Χωρητικότητα και διαστάσεις

 

O Altius, ακολουθώντας πλήρως τις προϋποθέσεις της T.P.D., έχει χωρητικότητα 2ml.

Επιπλέον, διαθέτει εξαιρετικό σχεδιασμό και ιδανικό μέγεθος με διάμετρο 22,3 χιλιοστά και ύψος (μαζί με το επιστόμιο) 58 χιλιοστά.

Ευέλικτο Airflow Control System

 

Ο Altius διαθέτει ένα απόλυτα εύχρηστο σύστημα ελέγχου ροής αέρα (Airflow Control System), με εργονομικό σχεδιασμό για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση.

 

Η εισαγωγή του αέρα γίνεται από δύο μεγάλες οπές στη βάση του ατμοποιητή και ρυθμίζεται μέσω ενός περιστροφικού δακτυλίου, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ρυθμίσετε με ακρίβεια την ποσότητα του αέρα που επιθυμείτε κατά την εισπνοή.

Αντιστάσεις του ατμοποιητή ALTIUS

 

Οι αντιστάσεις (κεφαλές) του Altius είναι κατασκευασμένες με γνώμονα το ποιοτικό άτμισμα σε συνθήκες μεγάλης παροχής ισχύος.

Διαθέσιμες σε δύο επιλογές, 0.25Ω με σύρμα τύπου Kanthal, για χρήση σε λειτουργία ισχύος, και 0.5Ω με σύρμα από ανοξείδωτο ατσάλι (SS), ώστε να υπάρχει η δυνατότητα χρήσης του και με έλεγχο θερμοκρασίας.

Και οι δύο τύποι αντιστάσεων χρησιμοποιούν οργανικό βαμβάκι και είναι ιδανικές για αεράτες, πνευμονικές εισπνοές.

 

Προτεινόμενο εύρος λειτουργίας αντιστάσεων:

-  0.25Ω Kanthal: 20 - 120W

-  0.5Ω SS: 20 - 60W

 

 

Περισσότερες Πληροφορίες
Διάμετρος 22.3mm
Ύψος 58mm
Χωρητικότητα Ατμοποιητή 2.0ml
Σύστημα ελέγχου ροής αέρα Μπορείτε να ρυθμίσετε με ακρίβεια την ποσότητα του αέρα που επιθυμείτε κατά την εισπνοή, με το δαχτυλίδι ρύθμισης που βρίσκεται στη βάση του ατμοποιητή
Τύπος Σπειρώματος Ατμοποιητή 510
Εύρος Ισχύος Αντιστάσεων 0.25Ω Kanthal: 20 - 120W 0.5Ω SS: 20 - 60W
Υλικά Κατασκευής Ανοξείδωτο ατσάλι και Pyrex γυαλί
T.P.D. Compliant O ατμοποιητής Altius πληροί τις προϋποθέσεις της Τ.P.D. με σχεδίαση αποφυγής διαρροής υγρού και χωρητικότητα 2ml υγρού αναπλήρωσης
Διαθέσιμα Χρώματα Μαύρο, Ασημί

Εγγύηση καλής λειτουργίας 3 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ισχύ της εγγύησης αποτελεί η απόδειξη αγοράς του προϊόντος.

Η εγγύηση δεν ισχύει για φθορές ή βλάβες που προκύπτουν από λανθασμένη χρήση και αντίθετη ως προς τις οδηγίες του εγχειριδίου χρήσης του προϊόντος ή άλλες δημοσιευμένες οδηγίες για το προϊόν.

 

Σημειώσεις:

  • Παρακαλούμε για την σωστή λειτουργία του προϊόντος, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.
  • Οι γνήσιοι ατμοποιητές ALTIUS φέρουν τυπωμένο ή χαραγμένο σε όλα τα επί μέρους εξαρτήματά τους το λογότυπο της "NOBACCO".
Φόρτωση...
Please wait...