– Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες εσωτερικού άνω των 40€ –

ADEPT ZLIDE

55,95 €
SKU
0309

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο Adept Zlide από την Innokin σχεδιάστηκε για να προσφέρει υψηλή απόδοση, ευκολία στη χρήση και ανθεκτική κατασκευή.

Η συσκευή Adept με πιστοποίηση IP67, σώμα από καουτσούκ και μπαταρία 3000mAh, σε συνδυασμό με τον ατμοποιητή Zlide για πραγματικά τσιγαρίσια εμπειρία ατμίσματος, θα ικανοποιήσει τις ανάγκες κάθε ατμιστή, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες χρήσης.

Το Starter Kit περιλαμβάνει

1 x Συσκευή ΙΝΝΟΚΙΝ Adept

1 x Ατμοποιητής Zlide Tank

1 x Aντίσταση (κεφαλή) Z Plex3D 0.48Ω

1 x Aντίσταση (κεφαλή) Z Coil 1.6Ω

1 x Aνταλλακτικό tank

2 x Επιστόμια

1 x Καλώδιο USB

Ανταλλακτικά orings (σετ)

Οδηγίες χρήσης

  • Λεπτομέρειες
  • Τεχνικά Χαρακτηριστικά
  • Εγγύηση

Σχεδιασμός και Διαστάσεις

 

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Adept Zlide είναι η ανθεκτική κατασκευή και η αντοχή στη χρήση κάτω από δύσκολες συνθήκες.

 

Το Innokin Adept mod είναι αδιάβροχο, ανθεκτικό στη σκόνη και τους κραδασμούς, με πιστοποίηση IP67.

Το σώμα της συσκευής διαθέτει ιδιαίτερο φινίρισμα και επένδυση από soft-touch καουτσούκ, με τις διάφορες θύρες σφραγισμένες για στεγανοποίηση.

 

Οι διαστάσεις της συσκευής Adept, σε συνδυασμό με τον ατμοποιητή Zlide, είναι 130 x 43.5 x 30mm.

Λειτουργίες Adept Zlide

 

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο Adept Zlide είναι κατασκευασμένο με γνώμονα την εύκολη χρήση.

 

Η συσκευή διαθέτει λειτουργίες που ανιχνεύουν την αντίσταση που χρησιμοποιεί ο συνδεδεμένος ατμοποιητής και ρυθμίζει αυτόματα ένα ελάχιστο και μέγιστο εύρος ισχύος, ιδανικό για την συγκεκριμένη αντίσταση.

Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να επιλέξετε το επίπεδο ισχύος που επιθυμείτε, μέσα στα προτεινόμενα όρια λειτουργίας (για ωμική αντίσταση κάτω από 1Ω: 11 -14W / για ωμική αντίσταση πάνω από 1Ω: 14 -17W).

 

Επιπλέον, διαθέτει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες ασφαλείας, όπως προστασία από βραχυκύκλωμα, υπερβολική αποφόρτιση και υπερθέρμανση.

Μπαταρία, Φόρτιση και Ενδείξεις

 

Το Innokin Adept είναι εξοπλισμένο με ενσωματωμένη μπαταρία χωρητικότητας 3000 mAh, για αυξημένη αυτονομία.

Επιπλέον, διαθέτει λειτουργία ταχεία φόρτισης, καθώς και σύστημα φόρτισης passthrough, για ταυτόχρονη φόρτιση και χρήση.

 

Η συσκευή μπορεί να μη δε διαθέτει οθόνη, αλλά στην πρόσοψη υπάρχουν ενδείξεις για όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε, όπως το υπόλοιπο της μπαταρίας, τη ρύθμιση ισχύος και την ένδειξη της ωμικής αντίστασης (>1Ω / <1Ω).

Ατμοποιητής Innokin Zlide Tank

 

Η συσκευή Adept είναι ιδανικά συνδυασμένη με τον ατμοποιητή Zlide Tank της Innokin.

 

Ο ατμοποιητής Ζlide είναι η βελτιωμένη έκδοση του δημοφιλούς ατμοποιητή Zenith, μία συνεργασία Busardo, Αγραφιώτη και Innokin.

Έρχεται να μας προσφέρει εύκολη αναπλήρωση υγρού, με Slide to Open σύστημα στο καπάκι, μικρές διαστάσεις και συμπαγή κατασκευή, προστασία childlock και «τσιγαρίσιες» εισπνοές για τους λάτρεις του MTL τρόπου ατμίσματος.

 

Επιπλέον, μας παρουσιάζει τις νέες αντιστάσεις Z Plex3D που προσφέρουν μεγάλη διάρκεια ζωής και αυξημένη παραγωγή ατμού σε χαμηλότερη ισχύ.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τον ατμοποιητή Innokin Zlide Tank μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

 

 

Περισσότερες Πληροφορίες
Διαστάσεις 130 x 43.5 x 30mm
Χωρητικότητα Ατμοποιητή 2.0ml
Σύστημα ελέγχου ροής αέρα Μπορείτε να ρυθμίσετε με ακρίβεια την ποσότητα του αέρα που επιθυμείτε κατά την εισπνοή με το δαχτυλίδι ρύθμισης που βρίσκεται στη βάση του ατμοποιητή
Ενσωματωμένη Μπαταρία Η συσκευή λειτουργεί με ενσωματωμένη μπαταρία χωρητικότητας 3000 mAh
Σύστημα φόρτισης passthrough Το σύστημα φόρτισης passthrough σας επιτρέπει να χρησιμοποιείται τη συσκευή ενώ φορτίζει
Ένδειξη χαμηλής στάθμης μπαταρίας Όταν η τάση της μπαταρίας είναι υπερβολικά χαμηλή στη οθόνη αναβοσβήνει το εικονίδιο της μπαταρίας
Σύστημα κλειδώματος από ανεπιθύμητη χρήση Η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της μπαταρίας γίνεται εύκολα με το πάτημα του κουμπιού 3 συνεχόμενες φορές
Διακοπή συνεχόμενης λειτουργίας Εάν το κουμπί λειτουργίας κρατηθεί πατημένο για 10 δευτερόλεπτα και παραπάνω, η συσκευή θα σταματήσει να λειτουργεί μέχρι να ελευθερωθεί το κουμπί
Τύπος Σπειρώματος Ατμοποιητή 510
Εύρος Ισχύος Αντιστάσεων Z Coil 1.6Ω (10-14W) Z Plex3D 0.48Ω (13-16W)
Εύρος ωμικής αντίστασης 0.4 - 3.0Ω
T.P.D. Compliant O ατμοποιητής Innokin Zlide πληροί τις προϋποθέσεις της Τ.P.D. ενσωματώνοντας σχεδίαση αποφυγής διαρροής υγρού και χωρητικότητα 2ml
Διαθέσιμα Χρώματα Μαύρο, Ocean

H συσκευή Innokin Adept καλύπτεται από εγγύηση καλής λειτουργίας 6 μηνών από την ημερομηνία αγοράς. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ισχύ της εγγύησης αποτελεί η απόδειξη αγοράς και το καρτελάκι με το σειριακό αριθμό του προϊόντος.

Ο ατμοποιητής Innokin Zlide καλύπτεται από εγγύηση καλής λειτουργίας 3 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ισχύ της εγγύησης αποτελεί η απόδειξη αγοράς του προϊόντος.

Η εγγύηση δεν ισχύει για φθορές ή βλάβες που προκύπτουν από λανθασμένη χρήση και αντίθετη ως προς τις οδηγίες του εγχειριδίου χρήσης του προϊόντος ή άλλες δημοσιευμένες οδηγίες για το προϊόν.

 

Σημειώσεις:

  • Παρακαλούμε για την σωστή λειτουργία του προϊόντος, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.
Φόρτωση...
Please wait...