Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

VAPE THE IQOS VEEV WAY

23/05/2022
από
VAPE THE IQOS VEEV WAY

Το IQOS παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τη νέα πρωτοποριακή συσκευή ατμίσματος IQOS VEEV και μας συστήνει το άτμισμα από την αρχή! Με μια σειρά καινοτομιών σηματοδοτεί τη νέα εποχή του ατμίσματος.

Κατ’ αρχάς, ο σχεδιασμός του είναι λιτός και όμορφος και κυκλοφορεί σε 5 χρώματα. Είναι κατασκευασμένο από ένα συμπαγές κομμάτι αλουμινίου κι έχει συνολικό βάρος μόλις 33 γραμμάρια! Έχει το κατάλληλο μέγεθος για  να ταιριάζει τέλεια στο χέρι, μεταφέρεται πανεύκολα στην τσέπη και είναι απόλυτα διακριτικό. Φορτίζει εξαιρετικά γρήγορα μέσω θύρας φόρτισης USB Type-C και η λυχνία LED δείχνει τη στάθμη και την ένδειξη φόρτισης της μπαταρίας. Μπορεί να έχει κουμπί, αλλά δε χρειάζεται να το πατάς για να ατμίσεις.

Όμως, το πιο σημαντικό νέο που φέρνει το IQOS VEEV στην κατηγορία του ατμίσματος βρίσκεται στο εσωτερικό του. Με την επαναστατική τεχνολογία θέρμανσης MESH™, το υγρό θερμαίνεται ομοιόμορφα και βρίσκεται σε συνεχή επαφή με το πλέγμα θέρμανσης για να έχεις ομοιόμορφη γεύση κάθε φορά. Επιπλέον, έξυπνοι ψηφιακοί έλεγχοι αποτρέπουν την υπερθέρμανση του υγρού ή της συσκευής. Η γεύση καμένου γίνεται παρελθόν αφού όταν υπάρχει χαμηλή στάθμη υγρού, η συσκευή απενεργοποιείται.

Το IQOS VEEV διαθέτει την παλμική λειτουργία, μια απαλή δόνηση κατά τη διάρκεια της εισπνοής που μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί με το κουμπί της συσκευής. Με το κουμπί, επίσης, μπορεί να ρυθμιστεί το μέγεθος του σύννεφου ατμίσματος από κανονικό σε μειωμένο για πιο διακριτική εμπειρία. Για περισσότερη παραμετροποίηση όμως, το IQOS έχει δημιουργήσει το IQOS App που συνδέει το IQOS VEEV με smart συσκευές μέσω Bluetooth και μας χαρίζει εμπειρία άλλου επιπέδου!

Πιο συγκεκριμένα, μέσω του IQOS App μπορεί να προσαρμοστεί ο τύπος της παλμικής λειτουργίας και η ποσότητα του παραγόμενου αερολύματος. Επιπλέον, ο ατμιστής μπορεί να ορίσει την εμπειρία του ανάλογα με τη διάρκεια ή τον αριθμό των εισπνοών αλλά και να δει τα στατιστικά στοιχεία χρήσης (πχ αριθμό εισπνοών ανά ημέρα, εβδομάδα κ.ά.). Σημαντική λειτουργία είναι και η δυνατότητα κλειδώματος του IQOS VEEV ώστε να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί αν πέσει σε λάθος χέρια (ανηλίκους, περίπτωση κλοπής κλπ). Τέλος, προσαρμόζεται η φωτεινότητα του LED κατά τη φόρτιση, ώστε να μη γίνεται ποτέ ενοχλητικό στο μάτι, ειδικά κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Το IQOS VEEV χρησιμοποιεί prefilled pods, τα οποία κυκλοφορούν σε 7 διαφορετικές γεύσεις και καλύπτουν όλους τους ατμιστές, είτε προτιμούν γεύση καπνού, μέντας ή φρούτων. Επιπλέον, τα VEEV pods περιέχουν συστατικά υψηλής ποιότητας και κατασκευάζονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

IQOS VEEV, μια έξυπνη συσκευή ατμίσματος που έλειπε από την αγορά και χρειάζονται όλοι οι ατμιστές. Μια κομψή και απλή συσκευή που μας κάνει να ξεχάσουμε ό,τι ξέραμε για το άτμισμα εισάγοντας προηγμένη τεχνολογία καθώς και τις έννοιες της συνδεσιμότητας και της παραμετροποίησης. Αποκτήστε το και θα καταλάβετε ότι πραγματικά σας έλειπε!

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;