Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

Το άτμισμα άλλαξε και τη δική σου τη ζωή;

13/04/2021
από
Το άτμισμα άλλαξε και τη δική σου τη ζωή;

Μοιράσου την εμπειρία σου και στήριξε την πρώτη ελληνική εκστρατεία υπέρ του ατμίσματος!

Η καμπάνια (Vaping changed my life) που πραγματοποιείται από την ανεξάρτητη Μη Κυβερνητική Οργάνωση Ευρωπαϊκή Έκφραση με την υποστήριξη της Nobaccoκαλεί τους Έλληνες ατμιστές να υψώσουν τη φωνή τους, καταθέτοντας την δική τους εμπειρία για το πώς κατάφεραν να κόψουν το τσιγάρο με τη βοήθεια του ατμίσματος.

 

Σκοπός της

Η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το πώς το άτμισμα είναι η εναλλακτική δυνητικά μειωμένου κινδύνου σε σχέση με το συμβατικό τσιγάρο, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο αφού στα έδρανα του Κοινοβουλίου συζητείται το Ευρωπαϊκό Σχέδιο Δράσης κατά του Καρκίνου (Beating Cancer Plan) ένα σχέδιο που απειλεί να εξισώσει το άτμισμα με το παραδοσιακό κάπνισμα.

 

Γιατί έχει σημασία το Σχέδιο Δράσης κατά του Καρκίνου;

Το Beating Cancer Plan προτείνει α) την απαγόρευση των γεύσεων στα ηλεκτρονικά τσιγάρα β) την αύξηση των τιμών μέσω Ευρωπαϊκού Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης γ) την απαγόρευση διασυνοριακών πωλήσεων και δ) την απαγόρευση του ατμίσματος σε υπαίθριους δημόσιους χώρους.

 

Τι είναι η εκστρατεία Vaping Changed my life;

Στην επίσημη ιστοσελίδα της εκστρατείας παρουσιάζονται βίντεο, αληθινές μαρτυρίες πρώην καπνιστών και νυν ατμιστών, στα οποία μιλούν για το πώς κατάφεραν να σταματήσουν το συμβατικό τσιγάρο χάρη στο άτμισμα.και να αλλάξουν τη ζωή τους προς το καλύτερο.

 

Γιατί αυτή είναι μια ιστορική ευκαιρία να στηρίξεις την καμπάνια υπέρ του ατμίσματος;

✔️ Το 80% του καρκίνου του πνεύμονα προκαλείται από το κάπνισμα ενώ υπολογίζεται πως προκαλεί 700.000 θανάτους ετησίως.

✔️ Εκατομμύρια πρώην καπνιστές έχουν εγκαταλείψει τη βλαβερή τους συνήθεια περνώντας στο άτμισμα.

✔️ Τώρα περισσότερο από ποτέ είναι επιτακτική ανάγκη για την ΕΕ να συμπεριλάβει το άτμισμα στο Σχέδιο Δράσης κατά του καρκίνου ως μέρος του πυλώνας πρόληψης.

 

Πώς μπορείς να βοηθήσεις:

✔️ Υπόγραψε το Διεθνές Έγγραφο Διαμαρτυρίας που θα βρεις στη σελίδα vapingchangedmylife.gr

✔️ Στείλε mail σε έναν Έλληνα Ευρωβουλευτή ώστε να τον ενημερώσεις πώς το άτμισμα άλλαξε και τη δική σου ζωή.

✔️ Μοιράσου στα social media το βίντεό σου κάνοντας mention @MEPmention και χρησιμοποιώντας τα hashtags #τοάτμισμαμουάλλαξετηζωή και #VapingChangedMyLife

 

Ανάλαβε σήμερα δράση! Στήριξε και εσύ την καμπάνια. Βοήθησε στην αλλαγή!

 

Μάθε περισσότερα για την πρώτη ελληνική εκστρατεία υπέρ του ατμίσματος στην ιστοσελίδα www.vapingchangedmylife.gr ή ενημερώσου σε ένα από τα καταστήματα της Nobacco.

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;