Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

Τα ιδανικά «ζευγάρια» για τον Άγιο Βαλεντίνο

08/02/2021
από
Τα ιδανικά «ζευγάρια» για τον Άγιο Βαλεντίνο

Vaporesso με Tabac με ή Tabac με Isson Plus; Chroma με Kroma Z ή Sceptre; Με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η οποία κοντοζυγώνει, ψάξαμε και βρήκαμε με ποια υγρά αναπλήρωσης ταιριάζουν καλύτερα οι αγαπημένες μας συσκευές. Ποιος είπε ότι τα ιδανικά ζευγάρια υπάρχουν μόνο στις ταινίες;

 

Isson Plus + Classic

Η κλασική ιστορία αγάπης.

isson plus nobacco

Όσο οξύμωρο και αν ακούγεται το =ISSON Plus, η συσκευή που θεωρείται η εξέλιξη στα αυτόματα ηλεκτρονικά τσιγάρα, συνδυάζεται τέλεια με την παλαιότερη και εμβληματική σειρά υγρών αναπλήρωσης της Nobacco, την Classic. Ένα ζευγάρι που σίγουρα θα αντέξει στον χρόνο, όπως άλλωστε συμβαίνει σε όλες τις μεγάλες αγάπες. Μάθε περισσότερα για το ISSON PLUS αλλά την αγαπημένη σειρά της Nobacco, η οποία δίνει έμφαση στις καπνικές γεύσεις.

 

Apyron-S & Opus + Tabac

Love story με happy end!

apyron s nobacco

Μια από τις πιο δημοφιλείς συσκευές του Nobacco Design Center, το Apyron S + Opus έχει βρει το ταίρι του! Συνδύασε το εξαιρετικό ηλεκτρονικό τσιγάρο με τη σειρά Tabac, τα μοναδικά υγρά αναπλήρωσης που ενσωματώνουν καπνικές γεύσεις που αγαπιούνται από κάθε ατμιστή και δεν θα χάσεις!

 

Sceptre + Chroma

Έρωτας με την πρώτη ματιά

innokin sceptre

Το νέο pod mod της Innokin, με την πλούσια παραγωγή ατμού και την πιστή απόδοση γεύσης που προσφέρει, ταιριάζει «γάντι» με την πιο πολύχρωμη σειρά υγρών αναπλήρωσης της Nobacco, την Chroma! Η ραφιναρισμένη κομψότητα της αγαπημένης συσκευής βρίσκει την εκρηκτική της πλευρά στα υγρά που εδώ και χρόνια κάνουν την καθημερινότητά μας πιο γευστική!

 

Kroma Z + Fusion

Love is in the air!

innokin kroma z

Δεν θα μπορούσε να βρεθεί πιο ιδανικός παρτενέρ για το νέο all in one pod kit της Innokin Kroma Z από τη σειρά των υγρών Fusion! Οι απολαυστικά ανατρεπτικοί συνδυασμοί των υγρών καθημερινών και καπνικών γεύσεων κάνουν το άτμισμα με το Kroma μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

 

Vaporesso Osmall + Premium Black

Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται

vaporesso osmall

Φινέτσα, κομψότητα και ποιότητα. Αυτό το ζευγάρι τα έχει όλα. Συνδύασε το Vaporesso Osmall, το μικρό σε μέγεθος αλλά με τη μεγάλη απόδοση pod system με τα υγρά αναπλήρωσης της σειράς Premium Black και διαπίστωσε και εσύ πόσο «φτιαγμένοι» ο ένας για τον άλλον είναι!

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;