Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

Τα φετινά Χριστούγεννα κάνε ένα δώρο εκεί που αξίζει πολλά!

18/12/2020
από
Τα φετινά Χριστούγεννα κάνε ένα δώρο εκεί που αξίζει πολλά!

Αυτή τη χρονιά που δεν μπορούμε να είμαστε κοντά, θέλουμε να είμαστε μαζί με άλλους τρόπους. Θέλουμε να χαρίσουμε αγκαλιές και χαμόγελα, αλλιώς. Προσφέροντας σε όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

 

Με το μήνυμα «Ας κάνουμε κάτι σπουδαίο μαζί!» η Nobacco δείχνει αυτά τα φετινά Χριστούγεννα το δρόμο της προσφοράς και καλεί τους καταναλωτές σε μια πράξη αγάπης και αλληλεγγύης, στηρίζοντας  το έργο της «Κιβωτού του Κόσμου» και της «σχεδίας».

Αυτή είναι η 4η συνεχόμενη χρονιά που η Nobacco στέκεται αρωγός στην «Κιβωτό του Κόσμου» και στηρίζει το σημαντικό της έργο. Από τις 14 Δεκεμβρίου έως και τις 7 Ιανουαρίου, με την αγορά κάθε συσκευής στα καταστήματα του ιδιόκτητου δικτύου της, η Nobacco δωρίζει 1 ευρώ στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό.

Παράλληλα, όσοι πραγματοποιούν οποιαδήποτε αγορά μέσω του nobacco.gr το ίδιο χρονικό διάστημα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν επιπλέον 1 ευρώ, είτε στην «Κιβωτό του Κόσμου», είτε στη «σχεδία».  

Ένα ευρώ που όμως αξίζει πολλά!

 

Λίγα λόγια για την «Κιβωτό του Κόσμου»

 

Η «Κιβωτός του Κόσμου» είναι Εθελοντικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που από το 1998 δραστηριοποιείται και απευθύνεται πρώτα και κύρια στα μικρά απροστάτευτα παιδιά τόσο από μονογονεϊκές οικογένειες όσο και χωρίς γονείς, που βιώνουν δύσκολες συνθήκες,  παραμέληση, εγκατάλειψη και απουσία ιατρικής φροντίδας.

 

Λίγα λόγια για τη «Σχεδία»

 

Η «Σχεδία» είναι ένα ελληνικό περιοδικό δρόμου του οποίου οι πωλητές προέρχονται από ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες: άστεγοι, άνεργοι και γενικά άνθρωποι που αποδεδειγμένα ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Την περίοδο αυτή λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας, οι πωλητές δεν μπορούν να βγουν στον δρόμο για να διαθέσουν το περιοδικό από τις πωλήσεις του οποίου προέρχονται τα βιοποριστικά τους έσοδα.

 

Γιατί, τη φετινή χρονιά κάποιες αγορές μπορούν να μας κάνουν περισσότερο χαρούμενες από άλλες!

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;