Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

Πρώτη φορά ηλεκτρονικό τσιγάρο; Μάθε πώς δουλεύει.

16/01/2023
από
Πρώτη φορά ηλεκτρονικό τσιγάρο; Μάθε πώς δουλεύει.

 

Για έναν νέο ατμιστή το ηλεκτρονικό τσιγάρο μπορεί να είναι εξίσου απολαυστικό αλλά και περίπλοκο. Οι πληροφορίες που λαμβάνει κανείς για τη λειτουργία της συσκευής του όταν ξεκινά να ατμίζει μπορεί να φαίνονται πολλές: εξαρτήματα, διαδικασίες φόρτισης και αναπλήρωσης υγρού, εξειδικευμένες ρυθμίσεις...

Στην πραγματικότητα τα πράγματα είναι πιο απλά και η μετάβαση στο άτμισμα εύκολη, αν έχεις εξοικειωθεί με τις βασικές λειτουργίες της συσκευής σου. Σε αυτόν τον σύντομο οδηγό θα μάθεις πώς δουλεύει το ηλεκτρονικό τσιγάρο και από τί αποτελείται για να απολαμβάνεις την εμπειρία του ατμίσματος ακόμη περισσότερο.

 

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο με μια ματιά

Παρά τις διαφορές των μεμονωμένων συσκευών, ο κύριος μηχανισμός λειτουργίας κάθε ηλεκτρονικού τσιγάρου παραμένει λίγο πολύ ο ίδιος: μια πηγή ενέργειας (μπαταρία) τροφοδοτεί ένα εξάρτημα που παράγει ατμό (ατμοποιητής) μέσω της θέρμανσης ενός υγρού (υγρό αναπλήρωσης). Ας δούμε κάθε επιμέρους τμήμα πιο προσεκτικά.

 

ecigarette parts

 

Από τι αποτελείται;

  • Μπαταρία – Ανάλογα με τη συσκευή που θα επιλέξεις η μπαταρία του ηλεκτρονικού σου τσιγάρου μπορεί να είναι ενσωματωμένη ή αποσπώμενη. Οι πρώτες σου συσκευές είναι πιθανότερο να έχουν ενσωματωμένη μπαταρία την οποία μπορείς να επαναφορτίσεις. Ενεργοποιείται απλά με το πάτημα ενός κουμπιού και εκεί αρχίζουν όλα...

 

  • Ατμοποιητής – Το εξάρτημα στο οποίο παράγεται ο καπνός στην πραγματικότητα αποτελείται από τρία επιμέρους τμήματα. Αυτά είναι:
  • Το δοχείο όπου θα τοποθετήσεις το υγρό αναπλήρωσης
  • Το επιστόμιο που θα έρθει σε επαφή με τα χείλη σου
  • Την ανταλλακτική κεφαλή ατμοποίησης, το βασικότερο τμήμα του ατμοποιητή, γνωστό και ως αντίσταση.

Με τη βοήθεια της ενέργειας που παρέχεται από τη μπαταρία, η αντίσταση θερμαίνεται και μετατρέπει το υγρό αναπλήρωσης που υπάρχει μέσα στο δοχείο σε ατμό. Εδώ έγκειται και η κυριότερη διαφορά του ηλεκτρονικού από το παραδοσιακό τσιγάρο, αφού το αποτέλεσμα της θερμότητας δεν είναι η καύση αλλά η ατμοποίηση.

 

  • Υγρό αναπλήρωσης – Με αυτό το κομμάτι της συσκευής σου ίσως να είσαι πιο εξοικειωμένος. Άλλωστε η ανακάλυψη νέων γεύσεων είναι πραγματικά απολαυστική – και ένα από τα κεντρικά στοιχεία της ατμιστικής εμπειρίας! Τα υγρά αναπλήρωσης της NOBACCO αποτελούνται από 4 βασικά συστατικά με ή χωρίς προσθήκη νικοτίνης, τα οποία αναγράφονται αναλυτικά στη συσκευασία για να ξέρεις πάντα τι ατμίζεις!

 

Τώρα ξέρεις όλες τις λεπτομέρειες για τις βασικές λειτουργίες του ηλεκτρονικού σου τσιγάρου. Συνέχισε λοιπόν να απολαμβάνεις την εμπειρία του ατμίσματος και ανακάλυψε τις πλούσιες επιλογές σου σε ένα κατάστημα NOBACCO ή online.

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;