Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

Ηλεκτρονικό τσιγάρο για αρχάριους: πώς να επιλέξεις το δικό σου!

20/12/2022
από
Ηλεκτρονικό τσιγάρο για αρχάριους: πώς να επιλέξεις το δικό σου!

 

Αν είσαι νέος στον συναρπαστικό κόσμο του ατμίσματος και του ηλεκτρονικού τσιγάρου, πολύ πιθανό είναι να έχεις αρκετές απορίες: τι συσκευή χρειάζομαι; Πώς να την επιλέξω; Θα με δυσκολέψει η χρήση και η συντήρησή της;

Το άτμισμα είναι μια απολαυστική εμπειρία και είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να την ξεκλειδώσεις και να τη ζήσεις στο έπακρο. Γι’ αυτό ετοιμάσαμε έναν μίνι οδηγό αγοράς για αρχάριους στο ηλεκτρονικό τσιγάρο.

 

Προτίμησε έναν ατμοποιητή εύκολο στη χρήση

Για αρχή, ίσως να ήταν καλή ιδέα να προσανατολιστείς σε εξαρτήματα για τη χρήση των οποίων δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις. Σε αυτά ανήκουν οι ατμοποιητές με σχεδιασμό τύπου «ποτηριού» (top fill), που θεωρούνται ιδανικοί για αρχάριους. Γεμίζουν εύκολα, γρήγορα και κάνουν την αναπλήρωση του υγρού σου να φαίνεται παιχνιδάκι. Αν πάλι, δεν είσαι έτοιμος να πειραματιστείς ακόμα με επαναγεμιζόμενα συστήματα…

 

Ξεκίνα με προγεμισμένα pods

Τα προγεμισμένα ή «κλειστά» συστήματα pod είναι ο πιο εύκολος τρόπος να κάνεις τα πρώτα σου βήματα στο χώρο του ατμίσματος. Αυτές οι κλειστού τύπου συσκευές προσφέρουν μια ακόμη πιο άνετη εμπειρία, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείς για την αναπλήρωση του υγρού σου. Όταν το υγρό αδειάσει, μπορείς απλά να τοποθετήσεις ένα νέο pod με την αγαπημένη σου γεύση και να συνεχίσεις να ατμίζεις κανονικά. Στα θετικά: απαιτούν ελάχιστη συντήρηση!

 

vaping for beginners

 

Επίλεξε την κατάλληλη μπαταρία

Μια χρήσιμη συμβουλή για να αποφύγεις τις εκπλήξεις. Η εμπειρία του ατμίσματος διαρκεί όσο ακριβώς διαρκεί και η μπαταρία στο ηλεκτρονικό σου τσιγάρο. Γι’ αυτό επίλεξε σωστά από την αρχή, με βάση τις δικές σου συνήθειες και ανάγκες. Εάν, για παράδειγμα, περνάς μεγάλο μέρος της ημέρας σου έξω, χωρίς να έχεις τη δυνατότητα φόρτισης, επένδυσε σε μία συσκευή με μπαταρία μεγαλύτερων δυνατοτήτων. Αν, από την άλλη, κάνεις μέτρια ή χαμηλή χρήση της συσκευής σου ή έχεις τη δυνατότητα να φορτίζεις συχνά, είσαι ελεύθερος να επιλέξεις όποια συσκευή θέλεις.

 

Βρες το σχήμα που ταιριάζει στο κράτημα του χεριού σου

Μπορεί να μοιάζει λεπτομέρεια, αλλά πρόκειται για μια διάσταση πιο σημαντική από όσο φαντάζεσαι. Αν έχεις υπάρξει καπνιστής και κάνεις τώρα τη μετάβασή σου στο ηλεκτρονικό τσιγάρο, ίσως σου είναι ευκολότερο να αντιληφθείς το γιατί. Οι διαθέσιμες συσκευές ποικίλουν, από ογκώδη μέχρι λεπτότερα μοντέλα που μπορείς να κρατήσεις ακόμη και σαν συμβατικό τσιγάρο. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να βρεις αυτή που σου ταιριάζει… γάντι, αφού και το κράτημα είναι αναπόσπαστο μέρος της εμπειρίας.

 

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρεις μια μεγάλη γκάμα επιλογών για… πρωτάρηδες στο ηλεκτρονικό τσιγάρο αλλά και για έμπειρους ατμιστές, για να έχεις πάντα τη δυνατότητα να αναβαθμίσεις την εμπειρία σου όσο οι ανάγκες σου εξελίσσονται.

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;