Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

Ηο! Ho! Hot δώρα!

30/12/2020
από
Ηο! Ho! Hot δώρα!

 Η Πρωτοχρονιά πλησιάζει! Και ποιος ο ομορφότερος τρόπος για να «πέσει» η αυλαία σε αυτή τη δύσκολη χρονιά από το να χαρίσεις σε συγγενείς και φίλους ατμιστές τις αγαπημένες συσκευές, δώρα που θα τους αλλάζουν τη ζωή προς το καλύτερο. Κάνε στην άκρη Άη- Βασίλη! Εμείς έχουμε τα πιο ωραία δώρα! Μια ματιά στο gift guide μας θα σε πείσει.

 

Για τον μανιώδη καπνιστή κολλητό που αποφασίζει να ξεκινήσει το άτμισμα

Innokin Kroma Z

All I want for Christmas is…Kroma Z! Πλήρως συμβατό με όλη την σειρά αντιστάσεων Ζ-coils και με τεράστια αυτονομία σε μπαταρία και σε υγρό αναπλήρωσης, το Kroma Z είναι η ιδανική επιλογή για τον φίλο καπνιστή που θέλει να αφήσει πίσω του τη βλαβερή του συνήθεια και να περάσει στο άτμισμα.

 

Για την φίλη που λατρεύει τις στυλάτες συσκευές

Isson II

isson ii nobacco

Το απόλυτο prefilled pod system στο εντυπωσιακό κόκκινο χρώμα του είναι και το απόλυτο χριστουγεννιάτικο δώρο! Μοναδικά κομψό, εύκολο στη χρήση και με απόδοση που εντυπωσιάζει, το ISSON II θα συντροφεύσει εφέτος τα χαλαρά γιορτινά απογεύματα της μπροστά από το τζάκι.

 

Για τον έμπειρο ατμιστή αδερφό

Vaporesso SWAG II

Μη το σκεφτείς δεύτερη φορά. Το Vaporesso SWAG II είναι το τέλειο δώρο για αυτές τις γιορτές. Η ειδικά διαμορφωμένη επίστρωση από καουτσούκ το κάνει ακόμη πιο ελαφρύ και ανθεκτικό, ενώ το AXON Chip με την λειτουργία PULSE, του δίνει 5 φορές περισσότερη ισχύ σε κάθε εισπνοή.

 

Για την μαμά που θέλει μικρές και εύκολες στη χρήση συσκευές

Vaptio AirGo

vaptio airgo

Δεν κατέχει τυχαία τον τίτλο του μικρότερου και ελαφρύτερου ηλεκτρονικού τσιγάρου, τύπου pod system, στον κόσμο. Το AirGo της Vaptio πάει «γάντι» σε όσους αγαπούν τις συσκευές που δεν διαθέτουν σύνθετες ρυθμίσεις και ούτε απαιτούν συνδυασμούς κουμπιών για τη λειτουργία τους.

 

Για τη σύντροφο που θέλει να κάνει τη διαφορά

Vaporesso Osmall

vaporesso osmall

Τόσο μικρό αλλά τόσο όμορφο! Το Vaporesso Osmall με την μεγάλη απόδοση και την πλούσια παραγωγή ατμού είναι ένα άψογο δώρο. Επίλεξέ το σε κόκκινο ή χρυσό, τα δυο χρώματα των ημερών!

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;