Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

Διπλή διάκριση για τη Nobacco στα E-volution awards

07/01/2021
από
Διπλή διάκριση για τη Nobacco στα E-volution awards

Στο βάθρο των νικητών στα E-volution awards 2020 που πραγματοποιήθηκαν για 10η χρονιά, ανέβηκε η Nobaccο κατακτώντας το Silver Award για την πρωτοποριακή υπηρεσία της Nobacco Speedy. Επιπλέον, η Nobacco απέσπασε και το Bronze Award στην κατηγορία Social Media Awards.

 

Η υπηρεσία express delivery Nobacco Speedy, για την οποία η εταιρεία απέσπασε το αργυρό μετάλλιο στον θεσμό που επιβραβεύει το Ηλεκτρονικό εμπόριο και Επιχειρείν, δίνει την δυνατότητα στους λάτρεις του ατμίσματος να έχουν σε 2 ώρες στην πόρτα τους όλη τη γκάμα των προϊόντων της. Σε κάθε αγορά προϊόντος μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος nobacco.gr οι χρήστες, κάνοντας κλικ στην επιλογή «Speedy Nobacco» αφού συμπληρώσουν τα στοιχεία αποστολής, λαμβάνουν άμεσα την παραγγελία τους όταν τη χρειάζονται, εκεί που τη χρειάζονται. Με ευκολία, ταχύτητα και απόλυτη ασφάλεια, η δίωρη αυτή παράδοση των προϊόντων, αποτελεί μια καινοτόμα για τα ελληνικά δεδομένα υπηρεσία, που αλλάζει τη μορφή που είχε το e-commerce μέχρι σήμερα στην χώρα μας.

 

Στα Social Media Awards, η Nobacco με τη συνεργάτιδα εταιρεία της, Netsteps, απέσπασαν το Bronze Award, για την επιτυχημένη και οργανωμένη στρατηγική περιεχομένου αναδεικνύοντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως βασικό κανάλι επικοινωνίας και πληροφορίας για το καταναλωτικό κοινό.

Όπως δήλωσε ο καθηγητής Γεώργιος Δουκίδης, Πρόεδρος Κριτικής Επιτροπής των e-volution Awards, «εφέτος ήταν η χρόνια του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, μιας και λόγω του lock-down εκτοξεύτηκαν οι πωλήσεις και οι online αγοραστές κατά 40-50% σε σχέση με πέρσι».

 

Τα βραβεία διοργάνωσαν για 10η χρονιά το Marketing Week, η Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε 51μελής Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από κορυφαίους εμπειρογνώμονες και επαγγελματίες με μακρά και πετυχημένη παρουσία στον κλάδο.

 

Στο website των βραβείων www.e-volutionawards.gr θα βρείτε περισσότερες δηλώσεις καθώς και τον αναλυτικό πίνακα με τους νικητές.

 

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;