Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

Christmas e-liquids

17/12/2020
από
Christmas e-liquids

Τα Χριστούγεννα είναι σχεδόν…εδώ και ποιος ο καλύτερος τρόπος για να μπεις στο κλίμα των ημερών από το να έχεις δίπλα σου υγρά αναπλήρωσης που σου ξυπνούν γιορτινές εικόνες!

Δες εδώ μερικές από τις επιλογές μας. Εσύ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις το υγρό αναπλήρωσης που ταιριάζει καλύτερα στη ζεστή σου διάθεση.

 

Fusion

Cooks Nuts: Ο παλιός, γνώριμος καπνός τύπου RY αναβαθμίζεται με τις τραγανές προσθήκες φυστικοβούτυρου και μπισκότου και μια ιδέα απαλής κρέας. Μύρισαν ήδη Χριστούγεννα!

 

You Blend It

Praline Waffle: Φρεσκοψημένη χρυσαφένια βάφλα με πλούσια πραλίνα φουντουκιού. Ο απόλυτος σοκολατένιος πειρασμός!

Praline Waffle

 

Sei

Tiramisu: Άρωμα και γεύση του αγαπημένου κλασικού Ιταλικού γλυκού. Μπορείς να φανταστείς κάτι πιο ταιριαστό για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι; Εμείς πάντως όχι!

 

Mon Dessert

Red Velvet: Βελούδινο κέικ και πλούσια κρέμα τυριού με μια ελαφριά οξύτητα συνθέτουν τη συνταγή για το απόλυτο Red Velvet Cake! Μια υπέροχη γιορτινή λιχουδιά στην οποία δύσκολα μπορείς να αντισταθείς!

Red Velvet

 

Tabac

Violet: Ήπιο αρωματικό καπνικό υγρό αναπλήρωσης με επίγευση βανίλια bourbon. Αν τα Χριστούγεννα είχαν γεύση θα ήταν σίγουρα αυτή!

 

Chroma

Crunchy bites: Ξέρεις τι λένε. Τα μπισκότα είναι καλύτερα όταν τα τρως λίγα λεπτά αφότου έχουν βγει από το φούρνο! Αυτή την αίσθηση του τραγανού και μυρωδάτου μπισκότου έχει  και η γεύση Crunch Bites!

Crunchy bites

 

Wake up

Υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να ξυπνάς τα γιορτινά πρωινά με τα αρώματα του φρεσκοκαβουρδισμένου καφέ; Έτσι σε κάνει να αισθάνεσαι η γεύση του Wake up!

 

Numbers

4. Ένα καπνικό υγρό αναπλήρωσης με επίγευση από καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς. Ένα υπέροχο και γευστικό χριστουγεννιάτικο κέρασμα!

 

Premium

Secret Skies: Έντονο χαρμάνι 2 καβουρδισμένων, εκλεκτής ποικιλίας καφέδων του Αμερικανικού Νότου αναμιγνύεται με νότες κακάο, πικρής σοκολάτας και βανίλιας. All I want for Christmas is...this!

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;