Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

Βραβείο Best Logistics Strategy στα Franchise Awards 2022

08/02/2022
από
Βραβείο Best Logistics Strategy στα Franchise Awards 2022

Το βραβείο Best Logistics Strategy απέσπασε η Nobacco στην 14η απονομή των Franchise Awards, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 02/02/2022, στο Gazarte.

Το συγκεκριμένο βραβείο αποτελεί μια αναγνώριση της προσπάθειάς μας για την επιτυχημένη στρατηγική της εφοδιαστικής αλυσίδας μέσα από την οποία η NOBACCO έχει αυξήσει την απόδοση και δημιουργεί προστιθέμενη αξία, τόσο για τους Συνεργάτες franchisees, όσο και για τους καταναλωτές της.

Παρακολουθώντας τις ανάγκες αλλά και τις τάσεις της αγοράς, δημιουργούμε υπηρεσίες και προγράμματα που διασφαλίζουν υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης, ενώ επενδύουμε σε σύγχρονες καινοτόμες λύσεις σε μια ήδη προηγμένη αγορά.

 

«Οι πρωτόγνωρες συνθήκες των τελευταίων 2 ετών, αποτέλεσαν μια πραγματική πρόκληση για τον τομέα των logistics. Στη Nobacco αποτέλεσαν αφορμή για επενδύσεις σε εκσυγχρονισμένες μεθόδους, όπως το Speedy, μια καινοτόμα υπηρεσία που μετατρέπουμε το δίκτυο των καταστημάτων μας σε κομμάτι του e-shop. Με αυτόν το τρόπο, καταφέραμε την αποτελεσματική διαχείριση της κεντρικής εφοδιαστικής αλυσίδας, δίνοντας την ευκαιρία στους Συνεργάτες μας να αυξήσουν τα κέρδη τους, ενώ παράλληλα, ο τελικός καταναλωτής παραλαμβάνει τα προϊόντα του μέσα σε 2 ώρες από τη στιγμή που θα τοποθετήσει την παραγγελία του.» δήλωσε κατά την παραλαβή του βραβείου ο κ. Νίκος Λυμπερόπουλος, Logistics Manager της Nobacco.

Nobacco Best Logistics Strategy Franchise Awards 2022

 

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE διοργανώνονται από το 2008 κατ’ έτος από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS με την υποστήριξη του Franchise.GR και αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του franchising στη χώρα μας. Υποστηρίζονται από το σύνολο των φορέων του ευρύτερου κλάδου και αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση για το franchising στη χώρα μας, με στόχο την ενδυνάμωση και την περαιτέρω διάδοσή του, όπως και την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο.

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;