Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

Black Friday Gift Guide

18/11/2020
από
Black Friday Gift Guide

Με όλες τις μεγάλες γιορτές να πλησιάζουν και τα Χριστούγεννα να μας κλείνουν ήδη χαρούμενα το μάτι, η περίοδος των εκπτώσεων της Black Friday είναι η ιδανική ευκαιρία για να αγοράσεις όλα τα δώρα που θέλεις να κάνεις στους αγαπημένους σου. Και μάλιστα σε μοναδικές τιμές!

Για να δεις πώς θα πετύχεις τις καλύτερες προσφορές την περίοδο αυτή, δες τα tips μας εδώ.

 

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Ένα δώρο που θα κάνει όλους τους ατμιστές ευτυχισμένους! Μάλιστα, μια καλαίσθητη και εύκολη στη χρήση συσκευή μπορεί να κάνει ακόμη και έναν φανατικό καπνιστή να αφήσει πίσω του την βλαβερή του συνήθεια και να μυηθεί στον κόσμο του ατμίσματος.

Ρίξε μια ματιά για το τι μπορείς να αγοράσεις τις επόμενες ημέρες.

Υγρά αναπλήρωσης

Ποιος ο καλύτερος τρόπος να περάσεις τις γιορτές έχοντας δίπλα σου όλα τα αγαπημένα σου υγρά αναπλήρωσης! Μπες εδώ για να μάθεις περισσότερα για τα Shake & Vape υγρά της Nobacco τα οπoία σε λίγες ημέρες θα βρίσκονται σε έκπτωση και διαπίστωσε πόσο δύσκολο είναι να τους αντισταθείς.

 

Αξεσουάρ

Θες εδώ και καιρό να αλλάξεις τη θήκη του ηλεκτρονικού σου τσιγάρου; Η περίοδος των Black Friday εκπτώσεων είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ανανέωση των αξεσουάρ σου. Απόκτησε μια νέα προστατευτική θήκη, κάνε δώρο έναν καινούριο επιτοίχιο φορτιστή ή άλλαξε την εμφάνιση της μπαταρίας σου με ένα από τρισδιάστατα αυτοκόλλητα skin που διαθέτει η Nobacco. Μάθε περισσότερα εδώ.

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;