Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

Black Friday Facts

11/12/2020
από
Black Friday Facts

Πόση ώρα περιμένει κανείς στην ουρά, κατά μέσο όρο, για να αποκτήσει το προϊόν της αρεσκείας του την Black Friday; Ποιο επάγγελμα έχει τη μεγαλύτερη ζήτηση την ημέρα αυτή; Ποιοι προσπάθησαν να μετονομάσουν την Black Friday σε Big Friday;

 

Η «Μαύρη Παρασκευή» πλησιάζει και πολλά καταστήματα ετοιμάζονται να «ριχτούν» στην αρένα με μεγάλες προσφορές και deals.

Η Nobacco συμμετέχει και εφέτος σε αυτή τη μεγαλύτερη εμπορική γιορτή του χρόνου με προσφορές και εκπτώσεις οι οποίες ξεκινούν από τις 23 έως και τις 28 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχει λόγος να αγχωθείς και να στριμωχτείς. Κάνε τις αγορές σου με ασφάλεια.

 

Νομίζεις πώς έχεις διαβάσει τα πάντα για την Black Friday; Ξανασκέψου το!

 

  • Την δεκαετία του 50, οι Αμερικανοί έμποροι προσπάθησαν να αλλάξουν το όνομα της Black Friday σε Big Friday, γιατί δεν τους άρεσε το επίθετο Black. Χωρίς επιτυχία όμως. Η Black Friday είχε καθιερωθεί από τότε!
  • Υπολογίζεται πως κατά μέσο όρο ο κάθε πελάτης περιμένει σχεδόν δυόμιση ώρες στην ουρά για να αποκτήσει το προϊόν της αρεσκείας του! Αυτά όμως last year! Φέτος, δεν χρειάζεται να αγχωθείς, ούτε να στριμωχτείς. Στη Nobacco, μάλιστα, οι προσφορές κρατάνε μια ολόκληρη εβδομάδα για να μπορέσεις να κάνεις τις αγορές σου με απόλυτη ασφάλεια.
  • Στο Μεξικό, η Black Friday αποκαλείται «El Buen Fin» που σημαίνει «όμορφο Σαββατοκύριακο».
  • ‘Όσο παράδοξο και αν ακούγεται σύμφωνα με τα αμερικανικά ειδησεογραφικά μέσα η ειδικότητα που έχει μεγαλύτερη ζήτηση τις ημέρες αυτές είναι εκείνη των υδραυλικών! Και αυτό, γιατί μια ημέρα πριν την Black Friday, στην Αμερική γιορτάζουν την Ημέρα των Ευχαριστιών, όπου διοργανώνονται τα οικογενειακά τραπέζια. Οι υδραυλικοί λοιπόν έχουν δουλειές με φούντες γιατί τους καλούν οι συμπατριώτες τους προκειμένου να τους σώσουν από τους τόνους φαγητού που έχουν «κολλήσει» στους νεροχύτες της κουζίνας τους!

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;