Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

8 βραβεία για τη NOBACCO στα e-volution awards 2022

17/12/2021
από
8 βραβεία για τη NOBACCO στα e-volution awards 2022

 

H εταιρεία μας απέσπασε συνολικά 8 βραβεία στα e-volution Awards 2022 που ανακοινώθηκαν στις 13 Δεκεμβρίου και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν. Η ΝΟΒΑCCO ήταν υποψήφια και μαζί με τους συνεργάτες της Plushost και διακρίθηκε για την καινοτομία και την αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών μέσα από τις ψηφιακές της υπηρεσίες.

  

Στη NOBACCO είμαστε αφοσιωμένοι στη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του καταναλωτή και θέλουμε να τον επιβραβεύουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει. Γι' αυτό θέλουμε να του προσφέρουμε μοναδικά προνόμια και μια συναρπαστική και πιο προσωπική ψηφιακή εμπειρία. Ακολουθώντας τις εξελίξεις, με όχημα την τεχνολογία και παρακολουθώντας τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του καταναλωτή, δημιουργούνται διαρκώς ευκαιρίες για καινοτόμες ιδέες και καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες.

 

H εταιρεία μας διακρίθηκε στις ακόλουθες κατηγορίες:

  • Best in Tobacco 
  • Στρατηγική Loyalty 
  • Content Marketing that Converts 
  • Data Insights & Marketing Analytics 
  • E-Commerce Platforms 
  • Καινοτομία Ηλεκτρονικού Επιχειρείν 
  • Continuous Optimization 
  • Mobile App 

 

Ευχαριστούμε πολύ τους συνεργάτες μας για τις ιδέες, την υποστήριξη και την αστείρευτη διάθεση και φυσικά όλους τους καταναλωτές μας για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη τους. 

 

Όπως δήλωσε o Παναγιώτης Ρόκκος, Ε-Commerce Manager της NOBACCO: «Οι διακρίσεις αυτές μας γεμίζουν υπερηφάνεια και αποτελούν επισφράγισμα της σκληρής δουλειάς και των διαρκών επενδύσεων. Μαζί με τους συνεργάτες μας, την εταιρεία Plushost, συνεχίζουμε να βελτιώνουμε το nobacco.gr, προσθέτοντας νέες ψηφιακές υπηρεσίες και λειτουργικότητες, πάντα με στόχο τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του καταναλωτή. Η εμπιστοσύνη των πελατών μας μάς κινητοποιεί να τολμάμε και να πρωτοπορούμε ακόμα περισσότερο, και γι’ αυτό τους ευχαριστούμε!».

nobacco evolution awards 2022

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;