Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

5 λόγοι να δοκιμάσεις ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης

31/03/2023
από
5 λόγοι να δοκιμάσεις ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης

Ίσως το έχεις ήδη δει να λάμπει στα χέρια άλλων ατμιστών με το ζωηρό του χρώμα, ή μπορείς να το αναγνωρίσεις από το φρουτένιο του άρωμα: το ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης είναι η τάση που έχει κατακτήσει τις καρδιές των ατμιστών αλλά και τις αγορές όσο καμία άλλη τα τελευταία χρόνια!

 

Τι είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης;

Μια μικρή, κομψή συσκευή που έρχεται στα χέρια σου ήδη φορτισμένη και προγεμισμένη με το υγρό αναπλήρωσης που θα επιλέξεις. Αφού ολοκληρώσει τον «κύκλο ζωής» της, ο οποίος έχει διάρκεια έως 2000 εισπνοές, η συσκευή μιας χρήσης είναι έτοιμη να ανακυκλωθεί σε οποιοδήποτε Nobacco Shop, κι εσύ ελεύθερος να συνεχίσεις το ταξίδι σου τον κόσμο του ατμίσματος χωρίς καμία δέσμευση! Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να το επαναφορτίσεις, να αναπληρώσεις το υγρό ή να αντικαταστήσεις την αντίσταση, όπως συμβαίνει με τις υπόλοιπες συσκευές.

 

 

Γιατί να δοκιμάσεις ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης;

 

Γιατί είναι οικονομικό

Αν δεν σου αρέσουν οι… δεσμεύσεις, το ηλεκτρονικό τσιγάρο μίας χρήσης είναι το ιδανικό ταίρι για να βάλεις τους δικούς σου όρους στη «σχέση» σου με το άτμισμα. Οι συσκευές αυτής της κατηγορίας σε συμφέρουν καθώς σου επιτρέπουν να απολαμβάνεις την αγαπημένη σου συνήθεια όποτε και για όσο εσύ θέλεις, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσεις για μια ακριβότερη επιλογή, ανταλλακτικά ή service.

 

Γιατί είναι διακριτικό

Λεπτό σχεδόν όσο ένα στυλό, μικρό, ελαφρύ και κομψό για να μπορείς να το έχεις παντού μαζί σου. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης είναι η ιδανική επιλογή αν η ιδέα μιας συσκευής ατμίσματος με μεγάλο όγκο δεν σου φαίνεται ιδιαίτερα ελκυστική. Αυτή η συσκευή είναι σίγουρο ότι θα ταιριάξει στο χέρι σου!

 

mono 2

 

Γιατί είναι φιλικό προς τους αρχάριους

Θες να πάρεις μια πρώτη «γεύση» από τον μαγικό κόσμο του ατμίσματος; Οι συσκευές μιας χρήσης είναι ίσως το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσεις. Κι αυτό γιατί σου δίνουν τη δυνατότητα να δοκιμάσεις μια αυθεντική ατμιστική εμπειρία χωρίς να επενδύσεις οικονομικά σε κάποια πιο πολύπλοκη συσκευή και δεν χρειάζονται γνώσεις ή εξειδικευμένες ρυθμίσεις για να ξεκινήσεις να τις χρησιμοποιείς.

 

Γιατί είναι εύχρηστο

Με όρους τεχνολογίας, το ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης προσφέρει την απόλυτη “plug-and-play” εμπειρία. Απλά επιλέγεις την αγαπημένη σου γεύση, εισπνέεις από το επιστόμιο και είσαι έτοιμος! Η ιδανική λύση αν δεν θες να ρισκάρεις να «λερώσεις» τα χέρια σου με ρυθμίσεις, αλλαγές υγρών και συντήρηση.

 

mono 0%

 

Γιατί προσφέρει μεγάλη γευστική ποικιλία

Γλυκιές, φρουτένιες αλλά και παραδοσιακές καπνικές – όποιες κι αν είναι οι προτιμήσεις σου, υπάρχει μια γεύση ηλεκτρονικού τσιγάρου για εσένα. Το καλύτερο; Μπορείς να την απολαμβάνεις ακόμα και σε έκδοση χωρίς νικοτίνη!

 

Μήπως ήρθε η στιγμή να το δοκιμάσεις;

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;