Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

4+1 Celebrities που λατρεύουν το άτμισμα!

08/03/2021
από
4+1 Celebrities που λατρεύουν το άτμισμα!

Είναι δυναμικές, ταλαντούχες, διάσημες και φυσικά ατμίζουν! Με αφορμή τον εορτασμό για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, θυμόμαστε ποιες celebrities του εξωτερικού δηλώνουν φανατικές του vaping!

 

Katherine Heigl

Katherine Heigl

H ηθοποιός που έγινε γνωστή από την δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Grey’s Anatomy» είναι φανατική του ατμίσματος και δεν το κρύβει! Μάλιστα, το 2010, ως καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή «The Late Show» του Ντέιβιντ Λέτερμαν, η Χάιγκλ εκθείασε τα ηλεκτρονικά τσιγάρα τονίζοντας πώς ήταν ο μοναδικός τρόπος  για να αποτινάξει από πάνω της τα δεσμά του τσιγάρου.

 

Άισλα Φίσερ

Άισλα Φίσερ

Δεν είναι ουκ ολίγες φορές που η Άισλα Φίσερ, η διάσημη Αυστραλιανή ηθοποιός και σύζυγος του «Μπόρατ» Σάσα Μπάρον Κοέν, έχει εμφανιστεί on και off screen κρατώντας στο χέρι της την αγαπημένη της συσκευή ατμίσματος. Οι μεγάλες αγάπες, άλλωστε, δεν κρύβονται!

 

Lady Gaga

Lady Gaga

Η νέα βασίλισσα της ποπ- όπως θεωρείται από πολλούς- η Lady Gaga, η οποία δήλωνε κάποτε δεινή καπνίστρια, τα τελευταία χρόνια είναι φανατική του ατμίσματος. Ο φακός των παπαράτσι την έχει πιάσει πολλάκις να απολαμβάνει το κομψό ηλεκτρονικό της τσιγάρο.

 

Σιένα Μίλερ

Σιένα Μίλερ

Λάτρευε το συμβατικό τσιγάρο αλλά μετά τον ερχομό του παιδιού της αποφάσισε να «κόψει» μια και καλή την βλαβερή της συνήθεια. Η ταλαντούχα Βρετανίδα ηθοποιός Σιένα Μίλερ έχει φωτογραφηθεί αρκετές φορές με το ηλεκτρονικό της τσιγάρο ενώ η πιο αξιομνημόνευτη στιγμή της ήταν το 2013 στα Βραβεία Όσκαρ, όταν οι κάμερες την έδειξαν να κάθεται αναπαυτικά απολαμβάνοντας την αγαπημένη της συσκευή ατμίσματος.

 

Katy Perry

Katy Perry

Η αγαπημένη ποπ σταρ δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη της για το άτμισμα και τα ηλεκτρονικά τσιγάρα. Ο φακός δε την έχει «τσακώσει» να κρατάει την αγαπημένη της συσκευή, τόσο σε καθημερινές της στιγμές, όσο και σε επίσημες περιστάσεις όπως στις Χρυσές Σφαίρες του 2016.

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;