Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

3+1 tips για να πετύχεις τα καλύτερα Black Friday deals

11/12/2020
από
3+1 tips για να πετύχεις τα καλύτερα Black Friday deals

Περιμένεις με αγωνία τα deals της Black Friday και ανυπομονείς να αποκτήσεις όλα όσα, εδώ και καιρό, έχεις βάλει στο μάτι; Αν ακολουθήσεις τα παρακάτω χρήσιμα tips, θα «κόψεις» πρώτος το νήμα των προσφορών και θα αναδειχθείς ο… MVP της φετινής Black Friday. Τελικά, ποιος είπε ότι η Black Friday θέλει μόνο γρήγορα αντανακλαστικά; Είναι και θέμα στρατηγικής!

Tip 1.

Πιάσε χαρτί και μολυβί και ξεκίνα από νωρίς να σημειώνεις τις προσφορές

Μπορεί η Black Friday ημερολογιακά να έχει οριστεί για την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, ωστόσο οι προσφορές ξεκινούν νωρίτερα γεγονός που σε βοηθάει να κάνεις μια σωστή και ολοκληρωμένη έρευνα αγοράς, συγκρίνοντας τιμές και καταλήγοντας στην πιο δελεαστική για σένα!

 

Tip 2.

Κάνε follow τα αγαπημένα σου brands στους social media λογαριασμούς τους

Ποιος είπε ότι ένα απλό σκρολάρισμα στο facebook ή στο instagram δεν «κρύβει» διαμάντια; Πολλά καταστήματα ενημερώνουν το φανατικό κοινό τους μέσα από τα social media για τις προσφορές τους ακόμη και τα flash sales τους. Stay connected!

 

Tip 3.

Γράψου στα newsletters που σε ενδιαφέρουν

Τι πιο απλό από το να κάνεις εγγραφή σε ένα newsletter; Πλέον όλα τα εμπορικά καταστήματα στέλνουν στα μέλη τους νωρίτερα τις προσφορές με τις οποίες θα «ριχθούν» στη μάχη της Black Friday, δίνοντας τους έτσι ένα προβάδισμα στην εμπορική αρένα.

 

Tip 4.

Μάθε εκ των προτέρων τις πολιτικές επιστροφής προϊόντων

Καλό είναι προτού επιλέξεις το κατάστημα που θα κάνεις τις αγορές σου να γνωρίζεις ποια είναι η πολιτική επιστροφής προϊόντων που ακολουθεί. Δεν θέλεις να αγοράσεις κάτι και αν θελήσεις να το αλλάξεις, να διαπιστώσεις πως αυτό δεν γίνεται. Εν ολίγοις, προτίμησε brands που εμπιστεύεσαι.

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;